Van eigen bodem: Susanne Koster 2

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het weer die tijd van de maand dat we wat meer in de boeken van de auteurs van eigen bodem gaan duiken. Ik vind het altijd erg leuk om de verschillende boeken die een auteur al heeft uitgebracht eens onder de loep te nemen. Vandaag gaan we dat doen met de boeken van Susanne Koster. Susanne  Koster heeft inmiddels al aardig wat boeken op haar naam staan dus we hebben genoeg om over te gaan kletsen. Laten we dan ook maar gauw beginnen.

9200000053301219.jpg

Lege kamers is een vrij heftig boek nou ja het gaat over een heftig onderwerp. Na een traumatische gebeurtenis verhuist Venita met haar broer en ouders vanuit een klein dorp naar het grote Amsterdam. Ze is er bijzonder eenzaam, tot ze Camila leert kennen. Camila is dominant, maar met haar kan Venita tenminste praten over het allesoverheersende schuldgevoel dat ze maar niet kan loslaten. Venita vindt dat zij boete moet doen voor haar verleden. En Camila is het daarmee eens. wisten jullie dat voor dit boek echt een prachtige boek trailer is gemaakt? Deze kun je hier bekijken https://www.youtube.com/watch?v=uf6uuYM_g1s

9200000079785182.jpg

Zwarte lieveling is deel 1 in de Oneindigheidstrilogie. Dit is ook het boek dat ik ga lezen om een recensie over te schrijven. Ook dit boek van Susanne Koster bespreekt weer een heftig onderwerp. Persoonlijk vind ik het erg knap dat Susanne Koster zulke heftige onderwerpen op zo’n mooie manier bespreekbaar maakt. Zwarte lieveling gaat over Saskia. Saskia is eindelijk buiten het bereik van haar stiefvader. Buiten het bereik van zijn vuisten. In het kindertehuis probeert ze een nieuw leven op te bouwen, maar het verleden dringt zich nog vaak aan haar op. Blauw wordt dan grijs, grijs wordt donkergrijs, tot er alleen nog zwart over is. Maar Saskia wil zich niet laten onderdompelen in het duister. Ergens diep van binnen zit een prachtige bloem, die vecht om tussen het onkruid omhoog te komen.

Er zijn dus nog 2 prachtige delen in deze serie uitgekomen namelijk Achtergelaten en Een gedroomd einde. Hier wil ik echter niet teveel over verklappen omdat het vervolg delen zijn.

9200000040239888.jpg

Susanne Koster schreef ook deze meeslepende Ya-Thriller voor altijd.  Straalverliefd zijn en iemand volledig kunnen  vertrouwen, dat is wat Luna zoekt in een relatie. Het lijkt erop dat ze dat gevonden heeft bij Nicolai. 
Haar ouders en haar kleine broertje kunnen het meteen goed met hem vinden en zelfs haar beste vriendin Quinty wil Nicolai het voordeel van de twijfel geven. Luna zou voor altijd van hem kunnen houden, maar waarom is haar oudste broer ervan overtuigd dat haar vriend niet te vertrouwen is?

Tot slot wil ik nog een boek met jullie delen en dat is Een bed van rozen.

1001004002909381.jpg

Vanuit mijn ooghoek dacht ik iemand achter een boom te zien staan, maar ik was er al te hard voorbij gereden om nog te kunnen kijken. Was het nog niet genoeg geweest? Moest hij ook nog zien hoe ik reageerde? Ik slikte de opkomende misselijkheid weg. Durfde ik nog om te kijken? Hij zou toch niet… Ik móést omkijken. Ik moest toch zeker weten dat… Van het ene op het andere moment ging ik onderuit en klapte hard op de grond. Mijn hoofd raakte de stoep en daarna wist ik niets meer.

Anne en Lisa zijn een echte eeneiige tweeling. Ze dragen altijd dezelfde kleding en voelen vaak wat de ander voelt. Niemand kan hen uit elkaar houden. Wanneer ze op een dag rare briefjes van een anonieme afzender krijgen, zijn ze behoorlijk verontwaardigd. Wie doet zoiets? Eerst zijn de brieven gericht aan allebei, maar later krijgt alleen Lisa ze. Soms zijn de brieven aardig, maar steeds vaker zijn ze bedreigend en angstaanjagend. En daar blijft het niet bij. Lisa wordt steeds banger. Wie kan ze nog vertrouwen?

Een super spannende psychologische thriller

Hopelijk zijn jullie na het lezen van dit blog net zo nieuwsgierig geworden naar de boeken van Susanne Koster als ik dat ben 🙂 Ik zeg tot de volgende keer

Heel veel liefs, Melanie

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bettie
4 jaren geleden

Zwarte lieveling klinkt als een interessant/leuk boek

Bettie
http://www.thewildflowerhippie.com

Mandy
Mandy
4 jaren geleden

Oehh! Ik ga haar naar direct even opzoeken, dit lijken me allemaal hele leuke boeken!!

Lisanne
Lisanne
4 jaren geleden

Super leuke schrijfster! Een bed van rozen en zwarte lieveling lijken mij heel gaaf om te lezen. Deze gaan op mijn lijstje.

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x