Recensie: Mason van Linda Kage

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag precies over een week word ik geopereerd! Hoewel ik uit kijk naar het eindresultaat zie ik wel een beetje op tegen de eerste week (Het gips en de pijn) En nog 3 maanden revalideren. Maar goed daarna kan ik me hand waarschijnlijk weer gebruiken zonder pijn en daar hebben we natuurlijk veel voor over. Ik moet nog een paar blog berichten inplannen en dan staat alles klaar voor de komende 3 maanden op de recensies na! Want hoewel ik snel lees kan ik ook niet 3 maanden lezen in een paar weken. Gelukkig heb ik dus wel een lekkere stapel boeken liggen om de eerste week te gaan lezen.

Vandaag is het tijd voor mijn Recensie van Mason uitgegeven door SVM publishing. Ik doe mee aan de blogtour van dit boek. Blogtours zijn altijd super leuk en misschien wel extra leuk als het boek een knappe hunk bevat. Nou ja hij ziet er in elk geval heerlijk uit in mijn gedachten 😉

20190805_140709.jpg

Mason Lowe is hot en steamy !

Titel: Mason Auteur: Linda Kage Uitgeverij: SVM Publishing Cijfer: 9,5

Waar gaat het boek over:

Het kan me niet schelen wat mijn nichtje zegt; ik ben niet de koningin van onmogelijke relaties. Ik bedoel, alleen maar omdat mijn laatste vriendje geprobeerd heeft me te vermoorden, me daarbij een litteken in mijn nek heeft bezorgd, en me vervolgens dwong om naar de andere kant van het land te verhuizen en officieel mijn naam te laten veranderen in Reese Randall om aan hem te kunnen ontsnappen, betekent nog niet –
Ach, wie probeer ik hier nou voor de gek te houden? Voor een eerstejaars student heb ik belachelijk weinig ervaring met goede relaties.
Het is dan ook geen wonder dat liefde wel het laatste is waar ik aan denk wanneer Mason Lowe mijn leven binnenwandelt. Maar de chemie tussen ons valt niet te negeren. Onze band gaat tegen alle logica in. En hij is zo ongelooflijk knap. Ik heb me nog nooit zo springlevend gevoeld als bij hem. Ik vind het zelfs leuk om met hem te kibbelen. Hij zou mijn soulmate kunnen zijn… maar er is één heel klein probleempje.
Hij is een gigolo.

O ja, ik weet ze wel uit te kiezen.

Wat vond ik van het boek:

Wie van een heerlijk weg zwijmel boek houdt met een aantal lekkere hete scene’s die zit met Mason helemaal goed. Dit boek heeft namelijk alle ingrediënten voor een heerlijk liefdes verhaal om bij weg te dromen. Mason Lowe knap, Grappig, Zorgzaam en gigolo buiten zijn beroep om de ideale man voor elke vrouw. Maar waarom heeft hij voor dit beroep gekozen en had die daarin eigenlijk wel een keuze? Reese Alison Randall lief, grappig , sociaal en zou graag naar een medische opleiding gaan. Maar haar ex-vriend gooide roet in het eten waarna ze nu bij haar om en tante weer de draad probeert op te pakken. Deze 2 personages maken dat Mason niet alleen een platvloers liefdes verhaal is maar ook interessante verhaal word over keuzes die je zijn ontnomen en hoe je daar mee omgaat. Over liefde die alles kan overwinnen en iets met samen sta je sterk.

Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heerlijk vermakelijk om de ontluikende passie tussen Mason en Reese te zien ontstaan. Het flirten en de chemie die ze met elkaar hebben. Dit word heel sterk verteld en daardoor heb je het gevoel er midden tussen in te staan. Je voelt de passie bijna van je boek af spetteren.  Al met al is het dus een heerlijke new adult met een mooi verhaal erin. Een new adult boek zoals ik ze graag lees. Ik raad Mason dan ook sterk aan als je van dit soort verhalen houdt.  Daarom krijgt het boek van mij een mooie 9,5

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Cynthia
4 jaren geleden

Ik houd wel van een lekker romantisch verhaaltje. Dit klinkt als een romcom op papier. Ik zet het even op mijn to read lijstje. Thanx voor de review!
Cynthia onlangs geplaatst…Peuter en smartphone: Hoe gaan wij om met mobieltjes?My Profile

henk
4 jaren geleden

Succes met de revalidatie! Heb je eigenlijk een ereader? Is als je met 1 hand in het gips zit, veel makkelijker lezen!

trackback

[…] uit. Dit is het tweede deel in de serie verboden passie eerder las ik al Mason die recensie vind je hier.  Het perfecte boek om te lezen tijdens deze zonnige […]

trackback
URL
10 maanden geleden

… [Trackback]
[…] Read More here: bookstamel.com/2019/08/27/recensie-mason/ […]

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x