Skoftig van Marleen Hartog

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Van Marleen Hartog kreeg ik de uitnodiging om mee te doen met de blogtour om haar boek Skoftig te promoten. Het boek klonk super goed dus natuurlijk wilde ik mee doen. Het boek ontvangen was al een waar feestje Marleen had er echt werk van gemaakt met leuke boekenleggers, onderzetters en kaarten die bij het boek passen. Ik vind het altijd super leuk als een uitgever of auteur zoveel werk maakt van een blogtour daardoor voel ik me altijd super gewaardeerd. Deze kleine feestjes in mijn brievenbus kunnen echt mijn hele dag weer goed maken.

Hmmm die cover doet me echt denken aan een heerlijke ouderwetse candy appel op de kermis en brengt gelijk een nostalgisch gevoel naar boven. Maar goed laten we eens gaan beginnen met mijn recensie van dit boek.

Een Thriller die goed in elkaar steekt dat is Skoftig van Marleen Hartog.

Titel: Skoftig Auteur: Marleen Hartog Cijfer: 8

Waar het boek over gaat:

Wat gebeurt er als je de controle over je eigen leven verliest?
Skoftig is een snelle thriller over een aantal jongvolwassenen die zoekende zijn. Wie beheerst de kunst om zich werkelijk los te maken van zijn verleden? En wie raakt verstrikt in het web van de toekomst? 
Tijdens het kermisweekend in een dorp in West-Friesland worden alle relaties in moordend tempo op scherp gesteld. Het is kiezen of verliezen. Wie overleeft zijn verleden?
Stap jij in deze draaimolen?
Een zoektocht. 
Een ontvoering. 
Een zelfdoding. 
Een gezin dat uit elkaar spat. 
Een moord. (Of meer dan één…) 
Dit boek is kermis. 
Dit boek is Skoftig.

Wat ik van het boek vindt: 

Skoftig is het eerste boek wat ik lees van Marleen Hartog en het viel me gelijk op dat ze een fijne beeldende schrijfstijl heeft. Doordat de schrijfstijl zo goed beeldend is word je al snel meegesleept in het verhaal. Het verhaal weeft verschillende levens met elkaar. Zo heb je de verhaal lijn met Laura en haar familie. Welk geheim heeft de moeder van Laura en wat is er vroeger allemaal gebeurd? En het verhaal van Mischa en zijn vrienden. Eigenlijk draait het hele verhaal om een aantal mysterieuze gebeurtenissen die op het eind allemaal samen vallen. Want waar is Amos de vriend van Mischa heeft iemand hem ontvoerd? En dan is er nog die ene vakantie foto wat heeft deze foto met alles te maken. Jullie lezen het al er gebeuren een heleboel spannende dingen in dit boek die je op het puntje van je stoel houden. Je leest het boek vanuit verschillende personages soms ga je mee met de gedachten van Laura en soms lees je mee met Micha het minpuntje aan het boek vind ik dat dit soms wat onrustig leest omdat de omschrijving niet helemaal duidelijk is. Daarom krijgt het boek van mij een mooie 8

Heel veel liefs, Melanie

Hou je van thrillers bekijk dan ook eens mijn top 5 thrillers van 2020

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Caroline
Caroline
4 jaren geleden

Dit boek heeft een intrigerende titel.

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Caroline

Ik vond de titel echt top!
Bookstamel onlangs geplaatst…Recensie: Robert J.H bijman 3My Profile

stefaanvivant
stefaanvivant
4 jaren geleden

alleen de cover nodigt me al uit om te gaan lezen! leuke tittel en afbeelding!

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  stefaanvivant

Gaaf he ik vind die candy appel er echt uitspringen!
Bookstamel onlangs geplaatst…Recensie: Robert J.H bijman 3My Profile

Anvanassche
Anvanassche
4 jaren geleden

Klinkt echt veelbelovend!

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Anvanassche

Dat is het ook!
Bookstamel onlangs geplaatst…Recensie: Robert J.H bijman 3My Profile

Lindsey
Lindsey
4 jaren geleden

Dat klinkt als een veelbelovend boek!

Amy
Amy
4 jaren geleden

Yes, dit is een boek dat ik zo zou gaan lezen. Ik ga eens kijken of het ook als e-book te verkrijgen is. De prachtige voorkant lijkt een mooie aanwijzing te zijn voor de rest van het boek.. ik ben heel benieuwd!
Amy onlangs geplaatst…Voor het eerst naar New York? Zo haal je alles uit je eerste citytrip naar ‘The Big Apple’!My Profile

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Amy

Ik durf uit me hoofd niet te zeggen of er een e-book van is! Laat je het me weten als je hem gelezen hebt.
Bookstamel onlangs geplaatst…Recensie: Robert J.H bijman 3My Profile

Felice Veenman
Felice Veenman
4 jaren geleden

wanneer een boek vanuit verschillende perspectieven is geschreven, kan dat wat rommelig overkomen. Maar meestal lost zich dat snel op toch ? Ik vind het altijd wle fijn die verschillende standpunten

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Felice Veenman

Meestal wel maar helaas niet altijd. Als het goed is gedaan dan is het heel fijn om vanuit verschillende standpunten het verhaal te lezen,
Bookstamel onlangs geplaatst…Recensie: Robert J.H bijman 3My Profile

Elles
4 jaren geleden

Het lijkt me een erg spannend boek. Ik heb om eerlijk te zijn nog nooit een thriller gelezen, moet ik maar eens doen!
Liefs,
Elles
Elles onlangs geplaatst…Goede & slecht eigenschappen?My Profile

Manon
4 jaren geleden

Klinkt wel intrigerend eigenlijk!

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Manon

Ja gewoon een keer proberen wie weet vind je het wel heel leuk!
Bookstamel onlangs geplaatst…Recensie: Robert J.H bijman 3My Profile

Amina
4 jaren geleden

Lijkt me een heel spannend boek. Ik vind de titel zo leuk!

Janet
4 jaren geleden

Ik vind de titel mooi, het verhaal klinkt spannend. Ik denk dat ik dit boek wel zou willen lezen (ondanks dat ik niet zo veel van thrillers houd).
Janet onlangs geplaatst…The Kimberley, Australië: 17x doen in dit afgelegen gebiedMy Profile

16
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x