Hart van het Beest van J.M Anna

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Degene die mij al langer kennen weten dat mijn favorieten Disney film aller tijden Bella en het Beest is. Als klein meisje kreeg ik deze film van mijn tantes en ik kon alle liedjes mee zingen. Ik was een echte boekenwurm en wilde altijd al een prinsesje zijn. Dus regelmatig speelde ik dat ik bella was. Ik was dan ook helemaal super blij toen ik hoorde dat Emma Anna een boek ging uitbrengen dat gebaseerd was op dit verhaal Hart van het Beest. Volgens mij werd ze af en toe helemaal gek van mijn vraag wanneer die af zou zijn. Ik sprong dus een nog groter gat in de lucht toen Emma Anna mij vroeg of ik mee wilde doen met de blogtour omtrent dit boek.

Voor de blogtour kregen we ook nog eens een super tof pakket met niet alleen het boek maar ook nog eens een heerlijk kaarsje! En een kaneelzeepje als je het boek leest kom je er achter waarom dit kaneelzeepje zo goed bij het boek past. Maar goed tijd dus om mijn review van dit boek te schrijven.

Hart van het Beest laat je even al je zorgen vergeten en sleept je mee in een verhaal over pure en oprechte liefde!

Titel: Hart van het Beest Auteur: J.M Anna Uitgever: EmmaBooks Cijfer: 10

Hier gaat Hart van het beest over.

Wat ik van het boek vindt:

Oooooh neee hij is uit daar was ik nog helemaal niet aan toe! Dat was mijn aller eerste gedachten toen ik Hart van het Beest uit had. Ik had nog uren verder kunnen lezen want ik was helemaal meegezogen in het verhaal van Emily. Ik stuurde J.M Anna een berichtje toen ik het boek uit had dat ik eigenlijk geen recensie durfde te schrijven omdat ik zo lyrisch was over dit verhaal dat ik bang was dat ik teveel zou verklappen. 

Maar goed hij is uit en die recensie moet er komen dus daar gaan we gaan. J.M Anna heeft een snelle en fijne schrijfstijl ze weet haar lezers echt mee te sleuren in het verhaal. Ik denk dat dit vooral komt door de sterke personages die ze weet neer te zetten. Al vanaf het aller eerste moment leef je mee met Emily en eigenlijk heel het verhaal besef je dat er erge dingen gaan gebeuren maar wanneer en hoe? Dat is de grote vraag. Toen Berkley in het verhaal kwam kreeg ik gelijk een beeld voor me van hoe hij eruit zou moeten zien. Daarnaast kwam die op mij gelijk over als een stoere man met een heel klein hartje. Een man waar een boeiend verhaal achter moest zitten. En geloof me hierin stelt J.M Anna niet teleur. 

Maar op een bepaald moment in het boek kan ik J.M Anna wel achter het behang plakken en wilde ik me boek tegen de muur aansmijten (Dit zou ik natuurlijk nooit doen zonde van het boek) Maar man oh man moest ik even slikken en ademhalen op dat punt. Maar goed we mogen natuurlijk niet teveel verklappen. Naast de hoofdpersonages van Emily en Berkley vond ik persoonlijk de personages van de koning en Francis ook echt geweldig. 

Naast de personages zit het verhaal zelf ook gewoon enorm goed in elkaar het is tot in de puntjes uitgewerkt. Je voelt de historie terug in het verhaal maar ook de verwijzing naar Bella en het Beest. Als je van Sprookjes en liefdes verhalen houdt dan is dit echt het boek van 2019 dat je niet wilt missen. Echt een geweldig verhaal en daarom kan ik niks anders doen dan het boek een dikke 10 geven. Want alles klopte gewoon.

Heel veel liefs, Melanie 

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Laura | I scream beauty
4 jaren geleden

Dit lijkt me een mooi boek! Ben er wel nieuwsgierig naar geworden.

Wendy Schuchmann
4 jaren geleden

Wat leuk dat je zo enthousiast bent! Belle en het Beest was een van mijn favoriete Disney-sprookjes. Ik herkende ook veel van mezelf in de lezende Belle die droomde van een boeiende, avontuurlijk leven. En het was zo mooi getekend allemaal.

Life by - Mandy Eggens
4 jaren geleden
Antwoord aan  Wendy Schuchmann

Oh wauw! Wat een verassing om zoiets te mogen ontvangen. En ik ben helemaal enthousiast door je blog geworden!

Manon
4 jaren geleden

Wat heeft ze er een leuk pakketje van gemaakt!

alexenlizzy
alexenlizzy
4 jaren geleden
Antwoord aan  Manon

Ik houd helemaal niet zo van dit soort boeken, maar door jouw recensie ben ik nu zo nieuwsgierig dat ik het wil lezen. Haha.

Janiinemma
4 jaren geleden

oeeh dit boek zou ik wel willen lezen! ik ben ook helemaal dol op disney

racheltjuh
4 jaren geleden

belle en het beest is hier ook een favoriet! ze heeft er wel wat leuks voor je van gemaakt

Maaike
4 jaren geleden

Alleen al vanwege jouw super enthousiaste reactie ben ik nieuwsgierig geworden naar dit boek. Wat geweldig dat jij je zo kunt inleven in een verhaal!

Elles
4 jaren geleden

Sounds good! Lijkt me een heerlijk boek om bij weg te zwijmelen!
Liefs,
Elles

Lisanne Pörteners
4 jaren geleden

Klinkt als een heel goed boek! Ben benieuwd op welk punt in het boek je de schrijfster het liefste achter het behang kon plakken. Dit boek gaat om mijn leeslijstje!

Melissa
4 jaren geleden

Je heb me nieuwsgierig gemaakt want ik hou ook zo van die film

Gea
Gea
4 jaren geleden

Als ik je blog zo lees lijkt dit boek mij ook wel leuk om te lezen

Manon Ruitenberg
4 jaren geleden

Wat leuk zo’n toepasselijk pakket!!

Cynthia
4 jaren geleden
Antwoord aan  Manon Ruitenberg

Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar dit boek. Ik sla je tip even op! Dankjewel

trackback

[…] Disneyland Parijs gaan. Eerder las ik ook al eens een hertelling van Belle en het Beest dat was Hart van het beest van J.M Anna wat totaal niet te vergelijken is met deze young adult. Maar goed ik dwaal een beetje […]

trackback

[…] Augusta is niet het eerste historische verhaal dat ik van Emma Anna heb gelezen eerder las ik al Hart van het Beest een hertelling van het beroemde sprookje Bella en het Beest. En het boek De gifmengster. Beide ook […]

16
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x