Wie is nou Bookstamel

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Ik heb inmiddels naar ruim een jaar een hoop nieuwe lezers er bij gekregen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Want zonder jullie lezers zou mijn blog niet kunnen zijn waar het nu is. Al die nieuwe lezers betekend ook dat een heleboel mensen de persoon achter bookstamel nog niet zo goed kennen. Daarom vandaag weer eens een blog over mij HELP Ik vind praten over mezelf altijd erg lastig. Maar daar komt die dan zitten jullie er klaar voor?

20190529_101434

Nou dat ben ik dus Melanie 36 lengtes jong en geboren en getogen in het mooie brabandse land! Daarnaast ben ik natuurlijk verslaafd aan boeken en bloggen! Momenteel heb ik erg veel tijd om te bloggen omdat ik geen baan heb. Nu wil ik eigenlijk ontzettend graag een leuke baan vinden maar helaas doet mijn lichaam niet altijd wat ik wil. Door mijn Hypermobiliteits syndroom wil er nog wel eens een gewricht uit de kom schieten en geloof me dat is niet handig! Maar inmiddels weet ik natuurlijk hoe ik dit zelf terug kan zetten dus meestal is het alleen even vervelend. Echter mijn handen dat is een ander verhaal mijn duim en wijsvinger bleven maar uit de kom gaan waardoor de pezen gingen ontsteken. Begin van het jaar ben ik daarom geopereerd aan me duim. 3 September ga ik weer onder het mes maar dan voor mijn middelvinger. Naast HMS heb ik fibromyalgie, PTSS en autisme en soms nog een beetje last van me straatvrees maar he over naar de leuke dingen in het leven.

Ik heb een zoon van 16 jaar die steeds meer zijn eigen gang gaat! Een super lieve vriend Martijn genaamd. Hij is 6 jaar geleden vanuit Middelburg naar mij toe verhuisd en sindsdien wonen wij samen. We hebben ook 2 poezen beesten een echte wildenbras maar ontzettende kroelaap toontje genaamd en een echte luie diva met een beetje overgewicht Job genaamd.

Lezen is altijd al mijn passie geweest. Als ik moe ben of niet helemaal fit dan pak ik altijd een lekker boek en kruip vroeg in bed of in me bad. Dit deed ik al als heel klein meisje. Het lezen van boeken laat mij even weg dromen in een hele andere wereld. Daarnaast vind ik het erg interessant om personages te doorgronde ik ben altijd bezig met de vraag waarom ze bepaalde dingen doen. Ik ben zoiezo een piekeraar en denk over alles na. Toen ik ziek thuis kwam te zitten zocht ik iets om te gaan doen. Bloggen was al tijden mijn passie maar ik durfde het nooit te delen met jullie lezers omdat ik dyslexie heb.

Maar na alles wat ik meegemaakt heb in me leven en overwonnen heb dacht ik je laat je toch niet tegen houden door je dyslexie. Je wilt mensen vertellen over je passie voor het Nederlandstalige en Vlaamse boek dus dat ga je gewoon doen. Zo gezegd zo gedaan ik trok me stoute schoenen aan en www.bookstamel.com was geboren. Nooit had ik toen durven dromen dat ik zou zijn waar ik nu ben. Zoveel uitgevers en auteurs die met mij wilde samenwerken ondanks mijn taalfouten. Zoveel lezers die toch mijn blogs lezen ondanks de punten en de komma’s die op totaal onlogische plaatsen staan. Je kunt dus wel stellen dat mijn blog mij een bepaalde eigenwaarde terug heeft gegeven in het leven.

Naast bloggen en lezen kijk ik ook graag series op netflix zoals Bitten, Vampire diary’s Teenwolf etc voor dingen met boven natuurlijke mensen erin. Kook en bak ik ontzettend graag. Zeker sinds ik glutenvrij moest gaan eten ben ik steeds meer zelf gaan bakken als brood en taarten. Koken heb ik echter ook al me hele leven gedaan ik heb dan ook een opleiding voor kok gedaan.  Heel lang heb ik aan postcrossing gedaan en in mijn eigen mini bieb vind je dan ook mijn boekenkast en tafel van postzegels 🙂 Ik hoop mijn minibieb voor 3 september af te hebben zodat ik jullie nog mee kan nemen op een tour door mijn minibieb want hij is gewoon heel tof aan het worden!.

Ik heb natuurlijk ook een aantal doelen voor 2020 zo ben ik momenteel begonnen aan een reintergratie traject om te kijken of ik misschien toch een paar uur in de week ergens kan gaan werken Fingers Crossed. Ik heb nog heel veel leuke plannen voor mijn blog natuurlijk. En ik wil heel graag 10 kilo afvallen. Eigenlijk zou ik meer moeten afvallen maar ik wil een goed haalbaar doel en geen miracle doel. Daarnaast hoop ik langzaam aan het zelfvertrouwen dat ik ergens in de afgelopen jaren was kwijt geraakt weer langzaam op te bouwen.

Nou mochten jullie nog vragen hebben drop ze gerust in een reactie hieronder en dan zorg ik er voor dat ik ze beantwoord.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
*Tau*
4 jaren geleden

Heel fijn om je op deze manier wat beter te leren kennen, Melanie!
‘k Ben maar een week of twee geleden terecht gekomen op jouw blog, maar ik vind het hier nu al fijn vertoeven 😉

Erg leuk ook om te zien hoe positief je in het leven staat en hoe je alle hindernissen die je al bent tegengekomen in het leven als uitdagingen ziet 😉
Ga vooral zo door en dan komt het helemaal goed met die doelen die je jezelf stelt voor 2020!

Mocht je graag nog een leestip van eigen bodem hebben om je doel te bereiken om 10 kg af te vallen, dan kan ik je ‘Het antidieetboek’ van Gerrit Jan Groothedde aanraden.
Normaal gezien plaats ik daar volgende week een artikel over op mijn blog: https://www.hebban.nl/spot/world-of-tau
Zelf wou ik o.w.v. gezondheidsredenen 15 kg afvallen en na zo’n 10 weken heb ik mijn doel nu bijna bereikt. Momenteel ben ik immers 13 kg lichter. Hiervoor volgde ik gewoon mijn eigen gezond verstand, maar het was fijn om in ‘Het antidieetboek’ te lezen over iemand die volledig dezelfde visie had als ik en om te weten dat mijn eigen denkwijze dus wel degelijk ging helpen om af te vallen.

‘k Wens je alleszins heel veel succes toe met alles wat je de komende maanden en jaren nog wil bereiken!
En mocht je soms eens twijfelen, denk dan aan hetgeen Audrey Hepburn zei:
“Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible’!”

Manon Ruitenberg
4 jaren geleden

Leuk om op deze manier meer over je te lezen! Hopen op een leuke baan! Ik geniet altijd van het enthousiasme in je interviews etx

Maaike
Maaike
4 jaren geleden

Aangenaam kennis te maken Melanie! En fijn dat je met je blog je passie kan vervullen. Ik lees je blogs altijd met veel plezier.

Henk
4 jaren geleden

Knappe aan je blog is de liefde voor boeken die er vanaf springt. De meeste boeken die je bespreekt zijn niet echt mijn genre, maar toch lees ik je recensies altijd met plezer

racheltjuh
4 jaren geleden

je passie knalt er vanaf van deze site en leuk om te lezen

3lles
4 jaren geleden

Wat fijn om je wat beter te leren kennen! Wat lijkt dat me vervelend zeg als je botten steeds uit de kom gaan.
Liefs,
Elles

Caroline - HippeShops
4 jaren geleden

Leuk om je zo te leren kennen zeg! Aangenaam kennis te maken 😉

Amy - Sommarmorgon.com
Amy - Sommarmorgon.com
4 jaren geleden

Leuk om je zo beter te leren kennen! Hoewel de boeken die je bespreekt niet altijd ‘mijn genre’ zijn, vind ik je enthousiasme erg leuk.. daarom lees ik je blogposts graag!

Beautynote
4 jaren geleden

Wat leuk om je op deze manier te leren kennen.

Shenur
4 jaren geleden

Wat leuk om de blogger achter het blog te leren kennen. Ik ben zelf ook gek op lezen.

Gea
Gea
4 jaren geleden

Leuk om zo de persoon achter het scherm te leren kennen 🙂

Linne
4 jaren geleden

Super leuk om de persoon achter bookstamel te zien en wat meer over jou te weten te kome

The lemon kitchen
4 jaren geleden

Ah ja mooi beschreven

Life by - Mandy Eggens
4 jaren geleden

Wauw! Ik lees zo vaak je blogs en nu ik zo’n rondje over jou lees, kom ik er pas achter hoe / wie jij bent. Nooit geweten dat je moeder was. Leuk om zo’n blog te lezen!

*Tau*
4 jaren geleden

Mocht je mijn blog over ‘Het antidieetboek’ van Gerrit Jan Groothedde graag eens lezen (zie mijn reactie hierboven), dan kan je een kijkje nemen op: https://www.hebban.nl/spot/world-of-tau/nieuws/project-tau-light

Manon
4 jaren geleden

Heel leuk om je beter te leren kennen! Ik had helemaal niet verwacht dat je een zoon had bijvoorbeeld.

Ik vraag me nog wel af hoe je aan je blognaam komt. 🙂

16
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x