Van eigen bodem: Cathinca van sprundel

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Augustus tja wie had dat gedacht dat we nu alweer midden in de zomervakantie zouden zitten. Misschien ga je nog wel op vakantie of ben je al lang weg geweest. Als ik op vakantie ga neem ik graag boeken mee in me koffer en dan vooral boeken van auteurs van eigen bodem. Dat brengt me gelijk bij het volgende. Het is weer tijd om jullie te gaan voorstellen aan een nieuwe auteur van eigen bodem. Deze maand is Cathinca van Sprundel auteur van eigen bodem op bookstamel! Cathinca was al op jonge
leeftijd verliefd op schrijven, letters en verhalen vertellen. Zoals ze het zelf zegt begon dat eigenlijk al op het moment dat ze een pen kon vasthouden. Ze volgde de opleiding Film- en literatuurwetenschappen aan de Universiteit Leiden en behaalde haar bachelor daarin. Daarnaast haalde ze ook nog eens een master in Journalistiek en Nieuwe Media. Deze opleidingen sloten natuurlijk goed aan bij haar passie voor het vertellen van verhalen.

Cathinca van Sprundel

De held van Anwyn kun je hier kopen. Meer weten over Cathinca van Sprundel dan zou je hier het interview met haar kunnen lezen.

Na het behalen van haar opleidingen ging ze in Zoetermeer aan de slag als tekstschrijver, redacteur en communicatiemedewerker. In 2017 kwam dan een van haar grote dromen uit. De publicatie van haar debuut: De vrouwe van Myrdin. Dit avontuurlijke Young Adultverhaal is gebaseerd op oude mythen uit Wales. Het gaat over de jonge prinses Airys, die verbannen wordt naar een mysterieus eiland. Hier moet ze een manier zien te vinden om haar geboorteland en haar vader te bevrijden. En dat gaat niet zonder
slag of stoot.

Naast het schrijven heeft Cathinca natuurlijk ook nog andere dingen die ze leuk vindt. Zo maakt ze o.a graag muziek, danst ze en is ze regelmatig op festivals te vinden. Ze heeft een eigen site (www.cathinca.com) waarop je meer kunt lezen over haar boeken en freelance werkzaamheden.

Volgende week gaan we natuurlijk wat verder in op haar boeken. Boeken? Ja dat lees je goed want Cathinca heeft inmiddels twee boeken op haar naam staan. Maar daarover dus later meer.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
feliceveenman
feliceveenman
4 jaren geleden

dit iterview smaakt naar meer

Daniëlle
4 jaren geleden

Wat leuk om dit te lezen. Ben benieuwd naar het volgende artikel.

racheltjuh
4 jaren geleden

leuk interview!!

Life by - Mandy Eggens
4 jaren geleden

Weer een leuk interview! Ben nieuwsgierig geworden naar haar boek

Manon
4 jaren geleden

Cathinca is goed bezig! Benieuwd naar meer.

stefaanvivant
stefaanvivant
4 jaren geleden

echt goed bezig hoor! op naar het volgende boeiende artikel!

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x