Dit lees ik de komende tijd 4

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Mijn vriend heeft nog steeds vakantie en daar genieten we volop van! We gaan niet op vakantie maar doen toch leuke dingen samen en werken daarnaast heerlijk aan ons huisje. Helaas lag ik een dag ziek op bed door overprikkels 🙁 Maar dat werd gelijk weer vergeten toen we gisteren middag heerlijk naar het dorp zijn gefietst om daar lekker te gaan lunchen. Ik had een heerlijke club vis met vers gerookte zalm en tonijn hmm. Daarnaast word ik elke ochtend vrolijk als ik het rolgordijn in de keuken omhoog doe en onze nieuw aangelegde voortuin zie! Wat een gezelligheid zo met al die mooie bloemen en planten. Verder lees ik natuurlijk super veel. Momenteel lees ik Skoftig van Marleen Hartog maar we hebben natuurlijk ook nog meer dan genoeg boeken die we de komende tijd kunnen gaan lezen.

20190803_130848

Hart van het Beest van J.M Anna mag ik gaan lezen voor haar blogtour. Ik ben een groot fan van de boeken van Emma Anna. Hart van het beest gaat over Emily Byron  die op het punt haar leven echt te beginnen. Ze trouwt met haar jeugdliefde Malcolm en met hem staat haar een avontuurlijke tijd te wachten. Maar kiest hij ook voor haar als het erop aankomt? In Astoris zijn de Gouden Decennia aangebroken. Onder het bewind van de nieuwe koning heeft het land zich losgemaakt van de Kerk en lijkt het na een periode van pokken en pest voorspoediger dan ooit te gaan. Maar niets is minder waar. Het koninklijke hof is één grote slangenkuil en als Emily’s vader, een vooraanstaand edelman in Avalon, haar meeneemt naar het hof, komt ze terecht in een wereld waar vrouwen nog steeds het onderspit delven en loyaliteit een nietszeggend gegeven is. Emily zelf blijkt een pion te zijn in een bizar machtsspel waarin ze gedwongen wordt de nacht door te brengen met de man uit haar nachtmerries.  Kan Malcolm haar behoeden voor een leven achter de tralies, of laat ze haar hart vrij en doorziet ze de liefde?

20190530_184215.jpg Fenyx is het laast uitgekomen boek in de Segrijn en Sotalia serie van robert Bijman dus let op de volgende tekst kan spoilers bevatten. Want hier gaat het boek over Om te achterhalen waarom vluchtelingen op zijn planeet door de legendarischeFenyxvrouwen worden vermoord, reist Akuakai af naar de bron van het kwaad. Er wordt niets meer van hem vernomen. Op Tiamat verschijnt een mysterieus kubusschip dat de gesloten zeestad Delfinia uit zee opzuigt. Tom en zijn vrienden Shantea, Infinia en Panta volgen de kubus naar een holle planeet waar Akuakai op het punt staat de heersende macht omver te werpen. Wanneer Delfinia zich opent, wordt een aartsvijand bevrijd en valt de groep vrienden uiteen. Tom en Infinia vluchten met Akuakai en Ula naar Lacertia waar de vogelmensen leven. Tijdens de zoektocht naar Ula’s familie ontdekken Tom en Infinia dat niet iedereen is wie ze zeggen te zijn.

20190805_140901.jpgClub Vlinder lijkt me echt een enorm interessant boek Wanneer Tim Hekster op het sterfbed van Bernardus Schoutema een briefje vindt dat hem koppelt aan Nigel en diens alter ego Lattéy da Costa, krijgt zijn leven een drastische wending.  De opdracht die zijn grootvader hem naliet: als manager van het dragqueenclubje Club Vlinder een ogenschijnlijk onmogelijk  missie uitvoeren.
Onwetend van de belangen die er binnen de familie Schoutema spelen, begint hij aan een turbulent avontuur dat hem steeds dichter bij de waarheid brengt. Langzaam maar zeker wordt hem duidelijk dat niet iedereen wil dat de missie slaagt.
Kim Bengtsen (1954) is een thrillerauteur die onder pseudoniem regelmatig naar andere genres overstapt.

20190805_140709.jpg Mason van SVM Publishing ga ik lezen voor de blogtour dus binnenkort kun je niet alleen op mijn blog een recensie van dit boek vinden maar ook op vele andere blogs! Ik ben enorm benieuwd naar dit boek. Ik moet zeggen dat ik zoiezo steeds vaker ook even een heerlijke new adult lees. Dit zijn vaak boeken waar ik niet zo lang over doe omdat ze heerlijk snel en vlot weg lezen. De ideale boeken dus voor als je even niet zo lekker in je vel zit maar toch een heerlijk romantisch boek wilt lezen. Jullie lezen dus snel wat ik van Mason ga vinden en welk punt dit boek van mij gaat krijgen!

 

Oke dat was het weer voor deze week. Hopelijk heb ik jullie met deze post weer een hoop ideetjes gegeven voor leuke boeken.

Liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eva
Eva
4 jaren geleden

Club Vlinder lijkt me een echte goeie. Eentje die je zo meesleept.

Geniet ervan!
Liefs Eva

lindaschrijfthetop
4 jaren geleden

Club Vlinder lijkt mij geweldig vanwege de spanning.

racheltjuh
4 jaren geleden

veel lees plezier weer!

Nicole Orriëns
4 jaren geleden

Wat fijn dat je zo kunt genieten van je voortuin. Dat soort kleine dingen geeft het leven kleur en is nog gratis ook : )

Manon
4 jaren geleden

Zo, dat is weer een aardig lees-lijstje. Veel leesplezier!

3lles
4 jaren geleden

Leuk dat je dit met ons deelt! Zelf ben ik geen lezer en ben daarom erg kritisch op de boeken die ik leuk vind. Deze lijken me helaas niet heel erg interessant.
Liefs,
Elles

Beautynote
4 jaren geleden
Antwoord aan  3lles

Ze klinken allemaal interessant, veel leesplezier 🙂

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x