Mijn Juli in Boeken.

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is alweer augustus! Jeetje mini wat is het eerste half jaar van 2019 omgevlogen zeg. Als ik zou eens terug kijk op dit laatste halfjaar is er ook ontzettend veel gebeurd. Zo belande ik begin van het jaar in het gips met me duim die uit de kom bleef gaan. Ging ik in februari heerlijk een midweek naar een huisje in Limburg met vriendlief. Waar we genoten van de kachel en de mooie natuur. Werd ik later geopereerd aan me duim waarvan ik 3 maanden moest herstellen. Hebben we aardig wat in ons huis veranderd. Een voortuintje aangelegd, Nieuwe gordijnen en railsen, Zijn we bezig met de deuren en deurposten en verfde we een muur. We gingen ook een aantal keer lekker lunchen het nieuwe uit eten gaan 🙂 keken een hoop films en ik las natuurlijk een hoop boeken. Ik ben benieuwd wat de tweede helft van 2019 gaat brengen.

Maar goed tijd om eens te gaan kijken wat juli mij bracht aan boeken. Meestal let ik er niet zo op maar deze maand las ik een aantal super goede boeken. En kreeg ik een aantal super goede boeken om te gaan lezen voor een recensie.

de mooiste dag

Ik las afgelopen maand 11 boeken waar ik ook een recensie over schreef. Het valt me op dat ik tijden geen boeken een 10 heb gegeven en deze maand gewoon aardig wat boeken een 10 of 9 kregen. Maar helaas waren er ook minder goede rapport cijfers.

Daarnaast kocht ik een paar boeken en kreeg ik weer een aantal recensie exemplaren deze maand. In totaal kwamen er 17 boekene bij in me boekenkast.Schi

VqYe82Vn.jpeg

Wat een mooie stapel he!

  • Schipbreuk in het Paradijs – Wilbert van Haneghem. Dit boek is een waargebeurd verhaal en lijkt me echt heel erg aangrijpend zeer binnenkort kun je mijn recensie van dit boek online vinden.
  • Oragayn – Ninja Paap Luijten. Ik mocht Ninja Paap Luijten interviewen dit interview plus mijn recensie van Oragayn zien jullie snel terug op me blog. 
  • Onafwendbaar- Natascha Madison. Dit boek mag ik gaan lezen van SVM Publishing Jullie zullen wel nog even op deze recensie moeten wachten want eerst zijn er nog anderen van deze uitgever aan de beurt.
  • Verleid uit de drivenserie van K.Bromberg. Binnenkort kun je een blogtour volgen omtrent dit boek van SVM Publishing echter was ik daarvoor te laat dus mijn recensie volgt buiten de blogtour om 😉
  • Mason Ook uitgegeven door SVM Publishing mag ik lezen voor de blogtour die eind deze maand van start gaat 🙂 Ik doe zoiezo mee aan meerdere blogtours deze maand super leuk natuurlijk!
  • Laat maar – Suzanne Peters. Dit is een heerlijke feelgood ik kijk er echt enorm naar uit om deze te gaan lezen en recenseren. 
  • Zie je mij – Saskia Oudshoorn Ik wil al zolang iets lezen van Saskia en toen kreeg ik dit boek van haar! Ik ben er echt zo benieuwd naar jullie lezen snel meer op me blog
  • Evolutie – Ursula Visser Ook Ursula mocht ik onlangs interviewen dus jullie raden het al deze recensie en het interview vinden jullie binnenkort op me blog.
  • Leven met een leugen van Wendy brokers. Yes jullie zien het goed we hebben deze maand lekker veel variatie in de boeken want dit is weer een heerlijke feelgood.

Oke dat waren de boeken aan de linkerkant de rest is weer voor een volgende keer. Hoeveel boeken hebben jullie in juli gelezen en hoeveel hebben jullie er gekocht of gekregen?

Liefs, Melanie

 

 

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Maaike Gulden | Social Media & Online Marketing (@maaikegulden)

Wat een leuk idee: jouw maand in boeken. Volgens mij ben je hele dagen aan het lezen en waar laat je al die boeken!

Bookstamel
4 jaren geleden

Nu nog in mijn boekenkast maar dat past niet lang meer

Henk Hofman
4 jaren geleden

Ik had nog een hele stapel boeken om te lezen dus heb geen nieuwe boeken gekocht. Heb er wel 5 eindelijk uitgelezen.

bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Henk Hofman

Wauw 5 dat is een mooi aantal. Mijn nog te lezen stapel groeit elke maand verder maar ooit lees ik ze allemaal uit 🙂

alexenlizzy
alexenlizzy
4 jaren geleden

Ik ben net lid geworden van ebook abonnement omdat ik weer wat vaker wil gaan lezen. Nu nog een leuk boek uitzoeken.

bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  alexenlizzy

Oooh wat leuk! Ik kan zelf geen e-books lezen maar het is wel makkelijk dat je ze dan altijd bij je hebt 🙂 Ik ben benieuwd of je nu ook echt meer boeken gaat lezen,

Caroline
Caroline
4 jaren geleden

Zo zeg, dat zijn nog eens veel boeken, ik hou heel erg van lezen maar het komt er vaak niet van om rustig de tijd te nemen om me te verliezen in een boek.

bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Caroline

Bij mij gaat dat de ene week beter als de andere week dus soms lees ik veel en soms weinig

Amy (@SommarmorgonNL)
4 jaren geleden

Wat heb je veel boeken gelezen afgelopen maand, wauw! Daar vlieg je dan wel doorheen denk ik? Ik heb afgelopen maand 2 boeken gelezen van mijn lijstje, op vakantie. Bewaar je al jouw boeken? Dat moeten er ontzettend veel zijn?

racheltjuh
4 jaren geleden

wat veel 😀 ik lees dus nooit he haha geen geduld voor 😉

Life by - Mandy Eggens
4 jaren geleden

Echt respect hoeveel boeken jij leest, en dan ook nog hoeveel je daarnaast blogt. Onwijs knap van je!

Gea
Gea
4 jaren geleden

Wat een leuk uniek artikel. Had het nog niet eerder gezien op een blog. Ik ben zelf niet zn lezer eigenlijk

Melissa
4 jaren geleden

Wat een hoop boeken weer. Zelf heb ik meer met films jele stapels

feliceveenman
feliceveenman
4 jaren geleden

ik dacht dat ik veel las….maar jij bent een rasechte snellezer!

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  feliceveenman

Of eentje met gewoon teveel tijd. Ik heb autisme en van lezen word ik rustig. Zeker nu ik momenteel niet werk.

Beauty Treasures
4 jaren geleden

Als kind las ik altijd ontzettend veel en nu gewoon bijna niets meer. Misschien dat ik de draag opnieuw eens moet oppikken want het is wel ontspannend.

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Beauty Treasures

Lezen is zeker ontspanning voor mij 😁 dus ik zeg probeer weer eens een boek

Wanda
4 jaren geleden

Elf boeken… wow, dat red ik echt niet hoor! Ik ben al blij als ik er drie heb gelezen en volgens mij waren het er zelfs maar twee in juli. Te druk met andere dingen om rustig even te gaan zitten lezen.

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Wanda

Het gaat er niet om hoeveel je er leest maar dat je er van geniet 😁

19
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x