Even voorstellen Johan Klein Haneveld

Hallo lieve lezers van Bookstamel, De mooiste tijd van de maand vind ik altijd de eerste week, Niet alleen omdat het dan weer een nieuwe maand is met nieuwe kansen. Nee in de eerste week van de maand mag ik jullie weer voorstellen aan een auteur van eigen bodem. Als je mij vraagt welke auteur ik nou echt een geweldige verteller vindt dan is dat Johan Klein Haneveld. Naar deze auteur kun je uren luisteren. Hij heeft zoveel verhalen te delen en zoveel te vertellen over de boeken die hij geschreven heeft. Jullie snappen dan ook wel dat ik super blij ben dat deze auteur deze maand wilde mee werken aan de blogs van eigen bodem.

Foto auteur Johan Kein Haneveld

Tijd dus om jullie te gaan voorstellen aan Johan Klein Haneveld want wie is deze auteur eigenlijk? Dat schrijven Johan zijn lust en leven is zal jullie niet ontgaan zijn. Zijn liefde voor schrijven begon allemaal op de basisschool. Daar ontdekte hij namelijk hoe leuk het schrijven van opstellen was en zo begon hij dus ook zelf verhalen te schrijven. Een van die verhalen ging over het Monster van Loch Ness. Op zijn achtste had Johan al zijn eerste non-fictie boekje zelf gemaakt compleet met tekeningen. Dit boekje ging over dinosaurussen. Tijdens zijn studie raakte hij overspannen en besloot hij om het schrijven serieus te gaan oppakken.

Daaruit kwam zijn debuutroman Neptunus die in 2001 verscheen bij uitgeverij Voorhoeve. Inmiddels heeft Johan natuurlijk al aardig wat boeken op zijn naam staan. Maar daarnaast vind je ook een groot deel van zijn korte verhalen terug in verschillende bundels. Maar over alle boeken die Johan heeft uitgegeven ga ik jullie later nog veel meer vertellen tijdens de tweede week van de blogs van eigen bodem. Schrijven is natuurlijk niet zijn enige bezigheid. Nee hij kijkt ook graag eens een film of SF-serie, tekent niet onaardig, leest natuurlijk ook veel en bezoekt samen met zijn vrouw dierentuinen en fantasyfestivals compleet met bijpassende outfit natuurlijk. In de vierde week van de blogs over Johan ga ik hem natuurlijk uitgebreid het hemd van het lijf vragen. Ik kan niet wachten om zijn antwoorden op mijn vragen te lezen.

Dus ik zou zeggen tot volgende week!

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk Medema
4 jaren geleden

Je verjaardag, vandaag toch? Hartelijke gelukwensen!

trackback

[…] lezers van Bookstamel, een van de auteurs die deze maand meedoet aan de blogs van eigen bodem is Johan Klein Haneveld. Deze auteur zal voor veel van mijn vaste lezers geen onbekende zijn. Want ik heb hem al een aantal […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x