Naar deze boeken kijk ik uit

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

De boekenwereld staat nooit stil en ook de komende tijd komen er natuurlijk weer heel veel boeken uit. Ik heb mijn favorieten eens voor jullie op een rijtje gezet 🙂 wie weet doe je nog wat inspiratie op!

9789048843794.jpg

Het Koninkrijk van Jess Rothenberg word uitgegeven door Moon young adult en komt uit op 28 augustus Ana is een van de zeven Fantasisten, wondermooie android-prinsessen die ontworpen zijn om dromen waar te maken. Dan ontmoet ze Owen, die in het park werkt, en Ana krijgt voor het eerst gevoelens die verder gaan dan haar programmering… Ze is verliefd.Maar het sprookje verandert in een nachtmerrie als Ana beschuldigd wordt van de moord op Owen. Het is het begin van de rechtszaak van de eeuw. Door getuigenissen in de rechtbank, interviews en Ana’s herinneringen ontstaat een verhaal van liefde, leugens en wreedheid – en wat het écht betekent om mens te zijn.

 

9789048845996.jpgRiverdale de roadtrip word ook uitgegeven door Moon young adult en komt uit op 12 augustus Als Archie, Betty, Veronica en Jughead een road trip gaan maken, hopen ze even aan hun problemen te ontsnappen. Maar ze komen er al snel achter dat Riverdale hen overal achtervolgt… ook als ze het stadje verlaten. Archie is aangeklaagd voor moord en alles wijst erop dat hij schuldig is. Betty, Veronica en Jughead weten dat Hiram Lodge Archie de schuld in de schoenen probeert te schuiven, maar hoe kunnen ze dat aantonen?Ze besluiten terug te gaan naar Shadow Lake om Archies onschuld te bewijzen. Het is alles of niets. Hun plan móét slagen. Met alle gevolgen van dien…

 

 

9200000108570734.jpg

Ook bij de boekerij komen er ontzettend veel toffe nieuwe titels aan 🙂 Wat denk je van de 2 vervolg delen op De kleuren van Magie van V E Schwab ik ben echt een groot fan van deze serie en kan dus ook niet wachten. De kleuren van schaduw daar hoeven we gelukkig ook niet zolang op te wachten want die verschijnt namelijk al op 12 augustus. De kleuren van Licht volgt eigenlijk al best snel daarna namelijk in januari 2020 🙂 hebben jullie deze serie al gelezen? Zo niet dan raad ik je echt aan om het wel te gaan doen. Het is vier maanden geleden dat de steen in het bezit van Kell kwam. Vier maanden sinds zijn pad dat van Lila Bard kruiste. Vier maanden sinds prins Rhy gewond raakte en de beruchte tweeling van Wit Londen werd verslagen. Nu, rusteloos sinds hij is gestopt met het smokkelen van magische goederen, wordt Kell ’s nachts geplaagd door duistere dromen, en overdag door herinneringen aan Lila.

9200000114705010.jpgAls we het dan gaan hebben over romans dan is de eiland serie van Jackie van Laren toch wel een van mijn favorieten series. Op deel 5 van deze serie Hoogtij zullen we nog even moeten wachten tot 2020 maar he dat is helemaal niet zo erg. Je kunt dan namelijk ondertussen de eerder verschenen delen in deze leuke serie gaan lezen. Je begint met Duingras dat is deel 1 in de serie daarna ga je gezellig verder in Stormwind om vervolgens over te gaan naar Springvloed en te eindigen met tegenstroom. En tja daarna word het dus even wachten op Hoogtij maar als die er eenmaal is kun je weer heerlijk verder gaan met lezen.

 

 

9200000101990288.jpg

Als er een serie is die afgelopen jaar mijn hart heeft veroverd dan is het slated trilogie van Teri Terry. Uitgegeven door de nog nieuwe uitgeverij Imagine Young Adult. Toen ik eenmaal gewist had gelezen was ik verkocht. Ik kan dan ook echt niet wachten tot deel 3 in deze  serie uit komt versplinterd. Ik zal helaas nog even tot September geduld moeten hebben. Hoe zal het aflopen met Kyla zal ze er eindelijk achter komen hoe alles in elkaar steekt? En wie nou eigenlijk haar vrienden zijn en de mensen die aan de goede kant staan. Want hoe ontdekt ze welke mensen niet te vertrouwen zijn? Ik wil nu gewoon weten hoe het afloopt. Jullie snappen het al dit boek moet ik gewoon op de verschijningsdatum al in huis hebben .

 

Natuurlijk komen er nog veel meer leuke boeken uit de komende maanden. Dus ik zal binnenkort nog een keer een blog maken met boeken waar ik enorm naar uit kijk. Maar voor nu naar welke boeken kijk jij uit?

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x