Dit lees ik de komende tijd: 3

Hallo lieve lezers van bookstamel,

Momenteel zit ik in een heerlijke lees flow wat wil je ook met dit mooie weer. Dan is er toch niks fijner dan met je voetjes in het zwembad te hangen een kopje thee naast je te hebben en een boekje in je hand 🙂 De komende 2 weken heeft me vriend vakantie en zal er dus veel tijd voor leuke dingen en boekjes zijn 🙂 Ik heb nog niet alle boeken van de afgelopen 2 dit lees ik de komende tijd blogs uit. Maar ik vind het wel leuk om elke week een paar mooie boeken te showen en hopelijk jullie daar mee te inspireren.

20190722_070808.jpg Ik ben een groot fan van de boeken van Patty van Delft. Dit is eigenlijk begonnen toen ik het 4 de deel (Wat je voor de andere boeken kunt lezen) van Drägan Duma las voor de blogs van eigen bodem waar Patty als een van de eerste auteurs aan mee deed. Man wat vond ik dat boek goed. Stiekem komt dat natuurlijk ook omdat ik gek ben op boeken over draken ik vind draken gewoon helemaal geweldig. Dus nadat ik boek 4 had gelezen kocht ik deel 1 en deze maand koos ik deel 2 als Recensie exemplaar voor mijn Celtica Vip spot! Dus ik wil ergens de komende 3 maanden deel 1 en 2 gaan lezen en recenseren. Maar stiekem wil ik dan eigenlijk eerst deel 3 erbij kopen dan heb ik ze allemaal bij elkaar.

20190530_183511.jpg

De volgende in het rijtje is Midland 2 van Marguereta Le Ro. Ik las een tijdje geleden deel 1 in deze heerlijke fantasy wereld. Toen kwam vlak daarna deel 2 uit en deze mag ik ook gaan recenseren. Het is een heerlijke dikke pil dus ideaal om tijdens mijn 2 weken vakantie te gaan lezen. Fantasy is denk ik toch wel een van mijn meest favoriete genres. Midland – Het pact is een verhaal over loslaten, opoffering en het verlangen naar vrijheid. Na haar confrontatie met Caleb ontdekt Sammy dat zijn verraad verder gaat dan ze dacht. Om haar te verslaan, deed hij het ondenkbare: hij bevrijdde acht meedogenloze zielen die duizenden jaren geleden naar Midland zijn verbannen. Ze moet voorkomen dat hij samen met hen de grimmige wereld uit haar nachtmerries verlaat.

20190627_200202.jpg

Het licht van Lorelei van Jen Minkman moet ik voor 21 augustus gelezen hebben. Moeten klinkt heel fout en zo voelt het ook niet. Maar 21 augustus hebben we weer een Young Adult boekenclub bij mij thuis. Het boek dat we gaan lezen is dus Het licht van Lorelei van Jen Minkman. Super leuk want dit boek had ik in de boekenpot gedaan. Aan het begin van de boekenclub heeft iedere deelnemer 3 boeken in dat boekenpotje gedaan en elke maand laten we iemand er een nieuw boek uittrekken. Op die manier word er van iedereen wel een boek gelezen. Als die leeg is dan stoppen we er gewoon weer nieuwe boeken in en beginnen we weer van voor af aan. Ik ben erg benieuwd naar dit boek.

 

20190713_173734Evolutie van Ursula Visser dit boek lijkt me echt heel tof . Het gaat over een zoektocht naar wie je bent en waar je vandaan komt en is een heerlijk sci-fi verhaal. Dit boek ga ik niet alleen lezen voor een recensie maar ik mag Ursula ook nog eens interviewen voor op mijn blog. En jullie weten interviewen vind ik het leukste wat er is dus dat word helemaal super leuk ik heb al een aantal leuke vragen in gedachten. Naast auteur is Ursula natuurlijk ook een uitgever dus ook daar zal ik zeker wat vragen over gaan stellen.

 

 

 

20190722_070911.jpgSaskia M.N Oudshoorn ken ik al een tijdje via facebook. Ik ben dan ook al een poos heel erg benieuwd naar haar boeken. Maar jullie kennen dat wel iets met teveel boeken en te weinig tijd. Maar onlangs wilde Saskia mij verassen met een van haar boeken en gaan we ook een leuk interview etc doen dus nu gaan we er gewoon tijd voor maken. De jonge, ambitieuze journaliste Eva Groen trakteert zichzelf op een weekje New York. In het vliegtuig ploft een aantrekkelijke man naast haar neer: Stephen. Het klikt bijzonder goed en ze spreken af dat hij haar de stad laat zien. Na een paar intense dagen samen krijgt Eva dramatisch nieuws en moet ze halsoverkop naar Nederland terug. Ze vergeet haar telefoon en de twee verliezen elkaar uit het oog. Op Eva’s eerste buitenlandse persreis komt ze hem onverwacht weer tegen. Stephen blijkt heel iemand anders te zijn dan hij haar deed geloven, maar ook Eva heeft haar geheimen. Voordat ze de kans krijgen om het uit te praten, dreigt er gevaar voor Eva’s leven. De man weet haar net op tijd te redden, maar dit blijft niet zonder gevolgen voor beiden. Met “Zie jij mij?’ bereikte Saskia Oudshoorn–van der Meulen de finale van de Sweek – Crime Compagnie Contest. Het verhaal gaat verder in “Op eenzame hoogte’ dat Vrouwenthriller van het jaar werd. Ze volgde schrijfcoaching bij Simone van der Vlugt en schreef mee aan het project “Geef de pen door’ van Vrouwenthrillers.nl. Binnenkort komt haar nieuwe boek uit. ‘Zie jij mij?’ is een nieuwe, bewerkte uitgave van ‘Buiten Spel’ (2015).

Zo jullie zien het al de komende weken ben ik nog volop aan het lezen inmiddels heb ik gelukkig al wat boeken van de eerste 2 dit ga ik de komende tijd lezen blogs uit. Volgende week ben ik er weer met een nieuwe dit ga ik de komende weken lezen want er zijn nog zoveel Nederlandstalige en andere boeken om te delen.

Heel veel liefs , Melanie

 

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
celinezoalszeisx
4 jaren geleden

Zelf ben ik erg benieuwd naar het licht van Lorelei. Nu ben ik wel benieuwd hoe de uitgeverij van Ursula heet?

eemsxo
eemsxo
4 jaren geleden

Wat een leuke blog! Een leuke uitleg en de foto’s zijn heel mooi!

kristof
4 jaren geleden

Ken er eigenlijk niks van en deze genre is ook niet direct iets wat ik spontaan zou nemen. Misschien toch maar eens eentje testen. Het is altijd zo moeilijk om een keuze te maken in de bib

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x