Blogger in the spotlight 3

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is weer tijd om een blogger in het zonnetje te zetten. Dit keer is dat Sandra van de blog Wat ik nou vind. Sandra is in november voor de 12e keer 29 geworden. Ze is natuurlijk gek op boeken maar ja dat moet natuurlijk ook wel als je een boekenblog begint. Ze is in April van 2017 begonnen met bloggen en dat doet ze nog steeds met heel veel plezier.

sandra.jpg

Hoe kwam je erop om te gaan bloggen? Ik had me ingeschreven om producten te testen, en dacht dat het wel handig was om daar blogjes over te schrijven en die op één plek te verzamelen. Omdat ik niet heel veel producten toegestuurd kreeg, besloot ik ook gewoon mijn mening te gaan geven over andere dingen. Ik vind schrijven erg leuk, dus waarom ook niet?

Hoe bedacht je de naam voor je blog? Omdat ik dus in de eerste instantie zou schrijven over wat ik van allerlei dingen vond, is de naam van mijn blog vrij algemeen: ‘Wat ik nou vind…’ Inmiddels moet ik toegeven bijna alleen nog maar over boeken te bloggen, want tja… dat vind ik nu eenmaal het leukst!

Op je blog heb je ook een onderdeel het lievelingsboek van… Maar wat is eigenlijk jou lievelingsboek en waarom? Haha lastige vraag altijd, want hoe kan ik er nu maar één kiezen?Ik vind ‘het Negerboek’ prachtig, enorm indrukwekkend. Maar ik ben ook een beetje verliefd op ‘Despereaux’ van Kate diCamillo. En een ábsolute topper is ‘Dark Matter’ van Blake Chrouch. De boeken van Karin Slaughter, Nicci French en Mo Hayder zijn ook stuk voor stuk erg goed. Pff zie je wel, een onmogelijke opgave dit!

Welke Nederlandstalige auteur vind jij helemaal geweldig? Dat is zonder twijfel Arthur Japin, die man is een meesterverteller!

Op welk boek dat nog uit moet komen dit jaar verheug jij je? ‘Het vijfde meisje’, dat is het vervolg op ‘Horen, zien, zwijgen’ van J.D. Barker. Deze komt begin oktober uit.

In welke boekenwereld zou jij wel willen leven? Geen een eigenlijk. Ik vind mijn eigen wereldje met mijn man en zoon prima.

Welk onderwerp zou jij nog graag eens terug zien in een boek? Joh, geen idee! Ik vind de onderwerpen waar Blake Crouch over schrijft erg fascinerend, maar ja, die boeken zijn er dus al :/

Welke 2 boekenblogs vind jezelf erg leuk om te bezoeken? Koukleum.nl en Valeriesboekenwereld.

Wat moet een boek volgens jou hebben om een goed boek te zijn? Het moet me pakken. Als ik merk dat mijn gedachten afdwalen, ik mijn telefoon er steeds bij pak, mijn boodschappenlijstje intussen aan het maken ben… dat is over het algemeen niet zo’n best teken. Wanneer je echt mee gaat leven met de personages (je gaat je opgefokt voelen als de hoofdpersoon in de val zit, je zit te huilen als ze slecht nieuws krijgt of je wordt plaatsvervangend boos), dát is goed! EN natuurlijk als je richting het eind eigenlijk niet verder wil lezen, omdat je weet dat het daarna klaar is.

Welk personage uit een boek is jou heel erg bijgebleven? Jack Caffery uit de boeken van Mo Hayder

Welk boek viel voor jou heel erg tegen? O dat zijn er ook wel meer hoor, en met enige regelmaat zijn dat ook boeke die erg gehyped worden. Zo heb ik 2 x een boek van Michael Berg gelezen, waar ik heel veel goeds over hoorde, maar die ik allebei met tegenzin uitlas. Gelukkig vinden we niet allemaal hetzelfde.

Wat doe je graag in je vrij tijd naast het lezen en bloggen? Huh? Vrije tijd naast lezen en bloggen? Bestaat dat?  Haha, nou wij hebben een oldtimer vrachtauto staan die is ingericht als camper; bedden, zithoek, douche, wc, keuken, alles zit erin. En daar gaan we (man, zoon en ik) regelmatig mee op pad.  Ook spelen we heel veel spellen (mijn spelletjeskast is bijna net zo uitgebreid als mijn boekenkast) en spelen we graag Escaperooms; dit doen we ‘in het kader van werkonderzoek’ (grapje), want mijn man bouwt ze voor zijn werk!

Super bedankt dat je hier aan mee wilde werken Sandra volgens mij hebben de lezers je inmiddels al een stuk beter leren kennen. Nieuwsgierig geworden naar Sandra haar blog neem er dan een kijkje op http://www.watiknouvind.com

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x