Dit lees ik de komende tijd : 2

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Welk boek lezen jullie momenteel? Ik heb de afgelopen week gelukkig lekker veel kunnen lezen 🙂 inmiddels zijn er al aardig wat uit van de vorige blog waarin ik vertelde wat ik de komende tijd wilde gaan lezen 🙂 Tijd om dus weer in mijn boekenkast te duiken. Want ik vind het altijd wel fijn om een stapeltje boeken neer te leggen zodat ik ze niet steeds hoef te gaan zoeken.

 

20190713_173943.jpgSterrenstof van Bieke Roose is het eerste boek op mijn lijstje. Soms kan ik uren verdwalen met rondstruinen op internet naar leuke boeken van Nederlandstalige auteurs. Vaak ontdek ik dan toch weer boeken van auteurs die ik nog niet ken. Ik wist werkelijk waar niet toen ik een jaar geleden begon met bloggen dat er zoveel leuke auteurs van eigen bodem waren. Het boek is uitgegeven door Kramat en is een young adult boek. Zoals veel van de boeken die ik lees heeft ook dit boek een fantasy tintje. Ik vind verhalen over feetjes, heksen of in dit geval de zonen van een tovenaar. Jullie komen er vast snel achter of ik dit fantasy boek net zo goed vind als dat ik denk dat hij is.

 

20190713_173921.jpgNaast dat ik Baquette met jam voor twee mag lezen voor het strandjutters doorgeef boek! Wat trouwens echt een super tof idee is. Het boek is door wendy naar de eerste persoon op de lijst gestuurd en die stuurt hem weer door naar mij etc. We mogen allemaal wat in het boek schrijven echt heel tof! Maar goed dat terzijde ik mag dus ook het nieuwste boek van Wendy Brokers gaan lezen voor uitgeverij de Boekerij! De boeken van Wendy vind ik altijd heerlijk om te lezen zeker in de vakantie! De vakantie van mijn vriend begint deze week dus dat betekend dat alhoewel ik normaal ook veel thuis ben het ook voor mij vakantie is waarin ik even niks hoef en gewoon lekker veel kan lezen.
20190713_174211.jpgMarleen Hartog was een voor mij nog onbekende auteur. Een week of 2 geleden vroeg ze mij of ik mee wilde doen met de blogtour van haar boek Skoftig! Jullie weten inmiddels allemaal hoe gek ik ben op blogtours. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken voor ik ja zei tegen Marleen. Toen het boek op de mat viel was ik blij verrast want Marleen Hartog had er echt een super leuk pakketje van gemaakt met boekenleggers kaarten en het boek natuurlijk. Skoftig belooft een lekkere snelle Thriller te worden. Ik ben benieuwd of ik het een spannend boek ga vinden want ik hou wel enorm van een goede spannende thriller! Mijn deel voor de blogtour vind je snel op mijn blog terug.

 

20190713_173621.jpg

Oragayn van Ninja Paap-Luijten is haar debuut boek en ik ben er echt reuze benieuwd naar. Het is een roman. Op de achterflap staat het volgende Op zijn zestiende vluchtte Rymus van huis en ging het leger in. Nu is hij sergeant in de Koninklijke Garde, een elitekorps dat misdaden onderzoekt en bescherming biedt. Hij denkt nauwelijks terug aan zijn verleden, totdat zijn ouders ineens voor zijn neus staan. Als hij hoort dat ze zijn hulp nodig hebben, beseft hij één ding: ze zijn wanhopig. Wat begint met een eenvoudige aangifte, verandert in een netelige zaak vol ethische dilemma’s en onverwachte ontwikkelingen. Kan Rymus zijn ouders helpen? Of blijkt het verleden te sterk voor hem?

20190713_174414.jpg

Sinds ik blog heb ik al boeken gelezen van heel veel uitgeverijen. Een van de uitgeverijen waar ik inmiddels al een aantal boeken van heb gelezen is Lannoo dit is een belgische uitgeverij en ze hebben echt super leuke boeken in hun portfolio zo ook Dwaal zacht van Lore Mutsaers. Naar dit boek kijk ik heel erg uit. Het lijkt me een super mooi en ontroerend verhaal. Het is namelijk Een verhaal over de dunne grenzen tussen verbondenheid, vervreemding en waanzin. Over leven en dood. En over omgaan met verdriet dat snijdt. Jullie horen binnenkort of het boek me echt zo heeft gegrepen zoals ik denk dat het zal doen.

 

Zo dat was het weer voor deze week 🙂 Volgende week komen we weer terug met een nieuwe wat willen we binnenkort gaan lezen post! En vergeet me vooral niet te vertellen wat jullie momenteel aan het lezen zijn.

Heel veel liefs, Melanie

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Roos
4 jaren geleden

Leuke tips!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x