Van eigen bodem: Petra Doom 2

Hallo lieve lezers van Bookstamel.,

We zijn alweer halverweg juli wat gaat de tijd toch snel he! Zaterdag hebben we mijn vriend zijn verjaardag gevierd met wat dierbare familie. Zondag was het uitrust dag en hebben we heerlijk samen naar de F1 gekeken. Wat een spannende race was dat zeg en dat mocht ook wel weer eens want de laatste tijd vond ik het vaak maar erg saai. Verder heb ik natuurlijk weer lekker veel boeken gelezen. Zo ben ik ook begonnen in het eerste boek van Petra Doom. Dat is precies waar we het vandaag over gaan hebben de boeken van Petra Doom.

20190713_173230.jpg

Boeken, boeken en nog meer boeken tja ze vliegen je om de oren op mijn blog. Dat ik een passie heb voor boeken mag duidelijk zijn. Daardoor besteed ik ook uren aan het zoeken naar nieuwe pareltjes. Op mijn weg opzoek naar nieuwe voor mij (schatten) kwam ik auteur Petra Doom tegen en haar Overstekers serie. Deze serie heeft zoals ik het op de achterkant van de boeken kan lezen alles in zich waar ik van hou! Inmiddels ben ik stiekem al in deel 1 begonnen voor mijn eerste recensie want tja van Petra mag ik beide boeken lezen dus 2 recensies. De eerste hoofdstukken die ik heb gelezen stellen me tot nu toe nog niet teleur.

Maar goed nu zijn jullie vast benieuwd geworden naar de boeken van Petra Doom. Dus ik zal maar eens vertellen waar ze over gaan. Deel 1 gaat over Mirabel Vijf jaar geleden kwam Mirabel van de magische wereld Aeterna naar de aarde om er een nieuw leven te beginnen, een stap die vele zogenaamde ‘Overstekers’ wagen. Samen met haar huisgenoot – vormveranderaar Terya – runt ze een biologisch fruitbedrijfje. Maar officieus heeft ze een tweede baan: met haar bemiddelingstalent blust ze brandjes wanneer Overstekers in conflict raken met elkaar of, vervelender, met mensen.Maar dan wordt Mirabels leven in de war geschopt. Ze krijgt onverwacht bezoek uit Aeterna en moet bemiddelen in een zeer ingrijpende zaak. Er is namelijk een moord gepleegd…

Nou ik ga vlug verder lezen zodat ik snel bij jullie terug ben met een leuke recensie!

Heel veel liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Life by - Mandy Eggens
4 jaren geleden

Vind je blogs altijd heel leuk om te lezen! Vind echt dat je het super doet. Kijk uit naar deze recensie weer 🙂

Melissa
4 jaren geleden

Gefeliciteerd met je vriend nog. Zo te zien moet de boeken wel goed zijn

racheltjuh
4 jaren geleden

leuk om te lezen dat je zo van boeken houd en ik daarin tegen gewoon nooit lees 😉 heb daar het geduld niet voor

feliceveenman
feliceveenman
4 jaren geleden

tja dit is een beetje een clifhanger…wat moet ik zeggen…

Saskia
4 jaren geleden

boeken met moord hebben bij mij altijd een streepje voor…

Gea
Gea
4 jaren geleden

Ik ben niet zn boeken lezer maar een spannend boek is wel leuk 🙂

Shenur
4 jaren geleden

Ik wil die boeken graag lezen. Jouw blog is leuk

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x