Dit lees ik de komende tijd

Hallo lieve lezers van bookstamel,

De afgelopen weken heb ik niet zoveel kunnen lezen als ik gepland had. Dus de komende twee weken ga ik eens lekker veel boeken lezen en kijken hoe ver ik kom. Ik loop namelijk een beetje achter met recensies. Nou ja ik vind dat ik sommige boeken al gelezen zou moeten hebben. Maar goed soms besluit het leven dat het even anders loopt. Maar ik dacht misschien vinden jullie het leuk om te zien welke boeken ik dan zoals de komende periode wil gaan lezen dus daar komen ze dan.

20190713_174017.jpg

Voor Celtica Publishing ben ik dit jaar Vip! Vip zijn voor Celtica heeft een aantal leuke voordelen. Zo mag je zo nu en dan een leuk boek lezen om een recensie over te schrijven. Zo mag ik dus ook Ashan van Dirk Warnaar gaan lezen. Maar dat is niet het enige namens Celtica mag ik ook soms leuke auteurs interviewen voor het Celtica Magazine. Zo mocht ik afgelopen maand dus Dirk Warnaar interviewen over Ashan en het schrijven van een boek. Dit interview verschijnt over een paar dagen op mijn blog en hopelijk verschijnt de recensie van Ashan dan ongeveer tegelijk met het interview want dat is toch het leukste.

 

20190713_174259.jpg

Retour Spitsbergen is het volgende boek wat op mijn lijstje staat. Ik heb al regelmatig een boek voor Futuro uitgevers mogen recenseren. Vanaf het begin van mijn blog heb ik al een super fijn contact met deze uitgeverij. Retour Spitsbergen is  Thriller van Pepper Kay. Op de instagram van Futuro vroeg ik al of ik deze wel zou durven lezen. Nou daar hadden ze bij Futuro wel een antwoord op want een paar dagen later lag dit prachtige vooruit lees exemplaar al op mijn mat. Het is geen heel dik boek en dat is ook wel eens fijn want de laatste tijd heb ik echt mega veel dikke boeken gelezen. En geloof me een dik boek is prachtig maar niet als je hem in een lekker warm badje wil gaan lezen.

20190713_173446_001.jpg

Daar is die dan!!!!!! De nieuwe Jackie van Laren Thuiskomen. Ik kijk altijd enorm uit naar de boeken van Jackie van Laren. Dit zijn echt van die boeken die je overal en altijd wel kunt en wilt lezen. Toen ik dan ook deze in de folder van De Boekerij zag staan wist ik zeker dat ik deze zou moeten gaan lezen. Hebben jullie de nieuwe Jackie van laren al in huis? Ik ben echt heel erg benieuwd naar wat jullie er van gaan vinden. Ik moet trouwens ook nog steeds Vallen van Jackie van Laren gaan lezen. Die heb ik al heel lang geleden zelf gekocht. Maar dit is een recensie exemplaar daarom heeft deze nu even voorrang. Ik laat jullie snel weten wat ik er van vindt.

20190519_114059.jpg

Echtgenote, Echte mannen deze roman kreeg ik van uitgeverij Letterrijn net voor dat ik me ongeluk kreeg. Dit boek ligt dus eigenlijk al te lang op mijn TBR plank. Dit boek moet ik echt deze week uit hebben van me eigen. Ik vind moeten een heel stom woord want lezen is voor mij nooit een moed maar een voorrecht. Door lezen kan ik mezelf ontspannen en even weg dromen in het verhaal van anderen. Daarnaast ben ik altijd heel erg benieuwd naar hoe personages zich gaan ontwikkelen en waarom personages bepaalde dingen doen. Ik denk dat ik in deze roman van Rob Bakker daarin echt niet teleurgesteld word! Jullie lezen het hopelijk binnenkort op mijn blog .

20190713_174043

Ik ben zo nieuwsgierig naar Het carpa complot van Heleen van den Hoven. Dit boek mag ik lezen namens de Crime Compagnie. De Crime Compagnie is voor mij echt de uitgeverij waar ik naar toe trek als ik weer eens een lekkere thriller wil lezen. Ze hebben echt zoveel goede en spannende boeken en wat ik zo fijn vind er zitten zoveel boeken van eigen bodem bij. Het Carpa complot van Heleen van den Hoven is haar debuut en dat maakt het voor mij altijd extra spannend om aan een boek te beginnen omdat ik dan nog geen idee heb hoe de auteur schrijft. Al weet ik haast wel zeker dat Heleen mij niet teleur gaat stellen. Ik volg haar namelijk al een tijdje via facebook.

 

20190713_173230.jpg

Tot slot voor nu want ik heb er nog meer liggen om te lezen hoor. Maar die bewaar ik tot de volgende keer als deze boeken uit zijn. De overstekers serie van Petra Doom door uitgeverij Lannoo. Deze 2 boeken lees ik voor de blogs van eigen bodem waar Petra deze maand natuurlijk aan mij doet. zo hebben jullie pas al haar voorstel blog kunnen lezen. Daarnaast komt er dus nog een super leuk interview met Petra en een review van beide boeken in de overstekers serie! Ik kan niet wachten om ze uit te lezen. In deel 1 ben ik vandaag begonnen in bad en dat las al heel erg lekker weg.

 

 

Ik ben benieuwd of jullie het leuk vinden om zo nu en dan zo’n blog te lezen met wat er allemaal op de planning staat de komende tijd voor bookstamel. Ik vond het in elk geval echt super leuk om jullie een kijkje in mijn boekenkast te geven.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mijnbrazilie.nl
Mijnbrazilie.nl
4 jaren geleden

Wat zul jij een grote boekenkast hebben met al die boeken :-). Lees je ook wel eens met een reader? Ik heb het wel eens geprobeerd, maar heb toch liever een lekker dik boek in mijn handen. Wel lastig als je er een paar wilt meenemen op vakantie 🙂

Sven Demeyere
Sven Demeyere
4 jaren geleden

Het carpa complot is echt de moeite waard. Heb het e-book mogen recenseren via de uitgeverij.

notanotherdivablog
notanotherdivablog
4 jaren geleden

Heerlijk, zo lezen! Zou ik ook graag wat meer tijd voor hebben. Zien er vele toffe boeken uit, jij weet wat doen de komende tijd.

Liefs, Eva
http://www.notanotherdiva.com

Malou
4 jaren geleden

Lekker zeg, lezen. Ik zou er ook eens wat meer tijd voor vrij moeten maken.

Nicole Orriëns
4 jaren geleden

Ik ben wel benieuwd: hoeveel boeken lees je per week? Eentje per dag? Twee per dag?

Tania
Tania
4 jaren geleden

Vroeg las ik ook veel boeken maar tegenwoordig heb ik er jammer genoeg niet echt veel tijd voor.

Caroline
Caroline
4 jaren geleden

Heerlijk de vakantie nadert, voor mij de ultieme gelegenheid om eens lekker te ontspannen met een mooi boek.

feliceveenman
feliceveenman
4 jaren geleden

In mijn jonge jaren, nog niet “gehinderd” door kinderen en ook niet door het huishouden, las ik makkelijk een boek per avond. Nu ben ik blij met een hofdstuk per avond. Ik vraag me af hoeveel ( en hoe snel ) jij leest

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  feliceveenman

Hoe snel en hoeveel ik lees dat wisselt nog wel eens. Soms lees ik maar 1 boek in de week en soms lees ik er 7 of meer. Ik denk dat het gemiddelde neer komt op 3 boeken in de week ongeveer. Ik lees vrij snel dus dat helpt wel

Xarifa
4 jaren geleden

Leuke boeken ga je lezen! Er staan wel een paar interesante tussen!

Wanda
4 jaren geleden

Voor mij totaal onbekende boeien, maar dat komt vooral doordat het niet mijn genre is. Ik lees vooral thrillers, momenteel bezig in het mes van Jo Nesbo, echt weer een ontzettend spannend boek die ik amper weg kan leggen.

Manon
4 jaren geleden

Er komen leuke recensies aan zie ik zo, leuk!!

xLauratjj
xLauratjj
4 jaren geleden

Oh, wat een leuke lees-vooruitzichten! Ik las nu een boek over de start ups in Silicon Valley op vakantie, en heb ’t in één ruk uitgelezen! Heerlijk, zo’n leesvakantie!

Dennis van Elten
4 jaren geleden

Dat wordt een drukke maand zeg.

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Dennis van Elten

Maar dat is helemaal niet erg hoor 🙂

Dennis van Elten
4 jaren geleden
Antwoord aan  Bookstamel

Gelukkig 😃

Klaudia
4 jaren geleden

Ik zou veel meer willen lezen, heb er niet echt de tijd voor. Super dat er in tijden van Kindle en Co. blijkbaar toch noch mensen van boeken houden!

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Klaudia

Gelukkig zijn er nog aardig wat mensen die van boeken houden het zou zonde zijn als ze er niet meer zouden zijn,

Cynthia
4 jaren geleden

Jackie van Laren ken ik niet. De cover ziet ereen beetje als een chicklit uit. Is dat ook zo?

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Cynthia

Yes een heerlijke feelgood

Life by - Mandy Eggens
4 jaren geleden

Zeker leuk om zulke blogs te lezen! Sommige hiervan spreken me wel aan maar anderen ook echt totaal niet

21
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x