Boekenswaps hoe leuk is dat.

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag eens een keer geen recensie of interview maar iets totaal anders namelijk boekenswaps! Misschien ken je het al misschien ook niet maar het woord verklapt natuurlijk al heel veel. Alleen moet je het niet letterlijk vertaald alleen zien als een boek ruilen met iemand want het houdt echt veel meer in. In de komende 2 blogs zal ik jullie wat meer vertellen over mijn 2 favoriete boekenswaps en wat het nou eigenlijk precies inhoudt

20190703_210543.jpg

@Xena Vergult maakte deze swap voor mij voor de summerswap van kwante in wonderland ik was er erg mega blij mee.

Laat ik beginnen met de boekenswap waar het voor mij allemaal mee begon. De halloween boekenswap van kwante in wonderland een jaar geleden. De halloween is een kleine swap van minimaal 35 euro hiervoor koop je een boek een leuke halloween kaart en evt wat goodies in halloween stijl. Daarnaast pak je de doos en alle pakjes leuk in (halloween stijl) Van te voren maak je een lijstje met dingen die je leuk vindt en dat doet degene die jij zelf als maatje krijgt ook.

Dit is de halloween swap die ik verstuurde naar mijn maatje toe.

45070766_10156096328367987_1151222226565988352_o

45151858_10156096328242987_5221319461742575616_n

Natuurlijk ontving ik zelf ook een super leuk pakketje helaas heb ik geen foto meer van hoe het ingepakt was 🙁 Maar wel een foto van de prachtige inhoudt.

45298691_2190669201184825_709187490996551680_o

Kwante in Wonderland organiseerd 4 swaps in het jaar dus voor elke swap heb je ongeveer 3 maanden de tijd om je kadootjes te verzamelen en in te pakken. Je verstuurd namelijk allemaal het pakket op dezelfde dag. Ook mag je het pakje pas op een vaste dag open maken als je een foto opdracht hebt gemaakt daardoor kun je dus niet al stiekem van te voren uitpakken. 

Het begint eigenlijk elk jaar met de valentijnsswap dit is een kleine swap dus 35 euro dan heb je de summerswap dat is een grote swap 45 euro de halloween swap is dan weer een kleine swap en de kerst swap is weer een grote swap. Dus lijkt het je leuk om eens mee te doen aan een swap van Kwante klik dan een stukje hier boven even op de link en meld je aan voor de algemene groep. Dan ben je altijd van de laatste swaps op de hoogte

Dan heb je nog de boekenswap van Desiree daar doe ik dit keer voor de 2x aan mee omdat de eerste keer ontzettend goed was bevallen. Maar soms kan ik helaas maar een swap per 3 maanden doen want het is toch best elke keer een boel geld en tijd om er iets leuks van te maken. De swaps van Desiree zijn ook elke 3 maanden dus en bij Desiree geld een minimale besteding van 30 euro maar mag je het zo duur maken als je zelf wilt. Aan deze swap zitten ook een aantal regels natuurlijk zo moet er minimaal 1 boek inzitten en moet je ook hier een uitgebreide lijst voor invullen. De groep van Desiree kun je hier vinden.

Wie weet kom ik jullie binnenkort een keer tegen bij een van deze boekenswaps 🙂 Als je al eens mee hebt gedaan met een van deze 2 swaps en een leuke foto ervan hebt zou ik het tof vinden als je die onder dit bericht zou willen plaatsen.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nicole Orriëns
4 jaren geleden

Wat een leuk idee! Ik heb wel vaker gelezen over online swaps, maar een boekenversie had ik nog niet gezien. Superleuk om mensen zo met een mooi pakketje te verrassen over en weer.

www.jouvence.nl
4 jaren geleden

Klinkt als een erg leuk idee die swap! Leuk pakketje had je gemaakt.

Life by - Mandy Eggens
4 jaren geleden

Ik ben dol op swappen en dit een keer doen met boeken lijkt me ook leuk! Wat een gaaf idee en de foto’s heb je super leuk gedaan

feliceveenman
feliceveenman
4 jaren geleden

ik had hier nog nooit van gehoord, zeg. Wat een enorm leuk idee

lodi
4 jaren geleden

wat een leuk idee zeg en spannend ook, want wat kies jij voor een ander en wat krijg je terug. Leuk om te doen met mensen die toch een beetje dezelfde hobby hebben. Het lijkt me echt een feestje om uit te pakken.

Lisanne
4 jaren geleden

Wat een leuk idee! Op die manier lees je ook boeken waar je zelf in eerste instantie niet aan gedacht zou hebben.

Cynthia
4 jaren geleden

Leuk idee! Ik ken wel een snailart swap, maar dit is nieuw voor me. Gaaf idee!

Wanda
4 jaren geleden

Ik heb in het verleden een paar keer mee gedaan met Echte Post is Cool en dan kocht je ook verschillende dingen voor je swapmaatje, erg leuk om te zien hoeveel moeite iedereen doet. Zo’n boekswap is ook zeker een leuk initiatief, dus ik ga eens even kijken of het ook echt iets voor me is.

Gea
Gea
4 jaren geleden

Wat een leuk een origineel idee, had het nog niet eerder gezoen zn boeken swap

Maaike Gulden
Maaike Gulden
4 jaren geleden

Wat een ontzettend gaaf idee!Ik had hier nog nooit van gehoord.

10
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x