Recensie: De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans

Hallo lieve bookstagrammers,

Een feestmaand is altijd een beetje speciaal en daarom krijgen jullie vandaag nog een extra recensie van een boek van Tamara Haagmans. Een boek die gaat over liefde en wat is er nou mooier dan de liefde? Ik ben zelf inmiddels alweer ruim 8 jaar gelukkig met de liefde van me leven mijn beste maatje in goede en slechte tijden. De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans is net vers van de pers en ligt pas een paar dagen in de winkels. Maar nu kun je dus al mijn recensie lezen van dit boek. Ik hoop dat jullie het weer een leuke recensie zullen vinden.

de mooiste dag.jpg

 

De perfecte feelgood voor een warme zomerse dag!

Titel: De mooiste dag van je leven Auteur: Tamara Haagmans Uitgever: Luitingh – Sijthoff Cijfer: 10

Waar gaat het boek over:Β 

In De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans vindt Krista, medewerker bij een kringloopwinkel, in een oude doos een trouwjurk. Op aandringen van haar collega Marthe past ze de jurk en… hij zit als gegoten. Maar Krista heeft geen vriend, laat staan trouwplannen. Dan vindt ze in dezelfde doos ook nog trouwgeloftes en een ring. Van wie is de jurk geweest?
Krista besluit op zoek te gaan naar de eigenaar en komt terecht bij Roy. Ze hebben meteen een goede klik, maar Roy heeft een groot verdriet te verwerken. En durft Krista haar eigen geheimen wel prijs te geven…?

Wat ik van het boek vindt:Β 

Oooh wauw kijk die cover dan! Als ik ooit zou gaan trouwen dan zou ik ook gewoon lekker gympies dragen onder me trouwjurk! Want zeg nou zelf dat is toch veel beter dan hakken. Ook de rand van het boek vind ik erg mooi net of het met washi tape is beplakt echt heel cool gedaan.

Dan natuurlijk het verhaal zelf! Dit is nou een echte feelgood zoals die hoort te zijn. Een vleugje romantiek, een vleugje humor, een mooi einde en niet te voorspelbaar! Voor mij is dit een van de beste feelgood boeken die ik heb gelezen. Ik zal alvast verklappen dat het boek daarom van mij dan ook een dikke 10 krijgt.

Maar goed terug naar het boek waar Tamara erg sterk in is tenminste dat vind ik. Is in haar eigen vrolijke persoonlijkheid in het boek te laten doorschijnen. Het verhaal behandeld namelijk ook best heftige onderwerpen zoals schuld gevoel, verdriet en verlies maar Tamara wisselt deze onderwerpen af met een heerlijk vleugje humor waardoor ze niet zo zwaar voelen. Ik kon ook heel erg meeleven met de personages vooral met Krista en haar relatie met haar broer maar daar wil ik niet teveel over verklappen. Ook met Roy kunnen we natuurlijk ontzettend meeleven het verlies dat hij heeft geleden en hoe hij er weer langzaam boven op krabbelt. sylvia de eigenaressen van Ratjetoe heeft stiekem ook mijn hartje gestolen. Maar toch zijn het vaak de iniminie kleine momentjes die het doen voor mij. Zoals de jongeren met problemen waarvan er een een muziekdoosje uit kiest voor zijn zieke zusje! Toen had ik echt even een brok in me keel.

Jullie raden het vast al ik had dit boek dan ook binnen een paar uurtjes uit! Ik raad dan ook iedereen aan om dit boek snel te gaan lezen heerlijk buiten op een terrasje en te genieten van de heerlijke schrijfstijl van Tamara.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
alexenlizzy
alexenlizzy
4 jaren geleden

Klinkt echt als een geweldig boek waarbij je volledig meegaat in het verhaal. Titel staat op mijn verlanglijstje genoteerd. 😊

lodi
4 jaren geleden

In een paar uur zal me niet lukken, maar in een weekend wel hoor. De kaft doet me al meteen denken, dit is een boek voor mij, knap toch wat een kaft kan doen. Een heerlijk wegdroom boek, ik zet hem op mijn lijstje!

Liz
Liz
4 jaren geleden

Klinkt echt als een super leuk boek! Denk dat ik deze op mijn lijstje erbij ga zetten om te lezen. De lijst is nooit lang genoeg πŸ˜‚ de cover ving mijn aandacht meteen en door je enthousiasme wil ik deze stiekem heel graag lezen!

Manon
4 jaren geleden

Indrukwekkend dat je binnen paar uur een boek uit kunt hebben! Dit is meer mijn genre, klinkt als een film ook!

Life by - Mandy Eggens
4 jaren geleden

Het boek ziet er echt heel mooi uit! Het verhaal lijkt me ook leuk. Ik ga dit boek onthouden! Misschien gaat ie wel mee op vakantie. Klinkt geweldig in ieder geval!

Custodia Chineva
4 jaren geleden

Kinkt als een leuk boek, de voorkant ziet er leuk uit.

Henk Hofman
4 jaren geleden

Een echt zomerbroek. Die kringloopverhalen staan soms in de krant, dat ze van een jurk of bepaalde medaille oid de oorspronkelijke eigenaar opzoeken.

Kristof Luyten
Kristof Luyten
4 jaren geleden

Kan inderdaad wel iets zijn om lekker relax op vakantie te lezen!

Mijnbrazilie.nl
Mijnbrazilie.nl
4 jaren geleden

Herkenbaar de kaft πŸ˜‰ De zomer komt er weer aan. Tijden dat wij weer iets meer lezen lekker in het zonnetje. Als je er een tien voor geeft dan zal het wel een goed boeken moeten zijn πŸ™‚

Maaike
4 jaren geleden

Goede tip, klinkt leuk! voor als het weer winter is (ik lees dus alleen in de winter πŸ˜‰ )

Wanda
4 jaren geleden

Klinkt als lekkere leesvoer op een zwoele zomeravond met een lekker drankje binnen handbereik.

DM on the road
4 jaren geleden

Dit klinkt echt als een boek voor mij! Ik ga hem onthouden πŸ™‚ Ik wil nu eigenlijk al weten hoe het afloopt haha

Ruby
Ruby
4 jaren geleden

Wauw inderdaad alleen die cover al ❀❀ klinkt top!

feliceveenman
feliceveenman
4 jaren geleden

klinkt als een heerlijke feel-good!

thewildflowerhippie
4 jaren geleden

Dit klinkt echt als een heerlijk zomerboek. Ik houd er wel van om zo’n feel-good boek te lezen. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik deze auteur niet echt kende. Maar ga zeker even het boek online opzoeken.

Bettie
http://www.thehippiewildflower.wordpress.com

Dennis van Elten
4 jaren geleden

Ik ben wel erg benieuwd geworden naar dit book ook al zijn chicklits niet mijn ding.

trackback

[…] Hou je van heerlijke feelgood boeken lees dan ook eens mijn recensie van De mooiste dag van je leven. […]

trackback

[…] zoals altijd met de cover het leuke hieraan vindt ik dat de cover super goed past bij de boeken De mooiste dag van je leven en plankenkoorts die Tamara Haagmans ook heeft geschreven. Door het zelfde kleurgebruik in de basis […]

18
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x