Van eigen bodem: Kaat De Kock

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is alweer een nieuwe maand šŸ™‚ We zijn halverwege het jaar en gaan gewoon weer lekker verder met de auteurs van eigen bodem natuurlijk. Afgelopen maand zaten er iets meer vertaalde boeken tussen dan normaal. Maar dat kwam vooral omdat ik een beetje achter liep met het recenseren van boeken door al het ziek zijn de afgelopen maanden en natuurlijk het overzetten van me blogs naar de nieuwe hosting. Maar inmiddels zitten we weer in een goed ritme en loopt alles weer lekker.

Vandaag ga ik jullie voorstellen aan de aller eerste auteur van eigen bodem voor Juli! En dat is niemand minder dan Kaat De Kock.

Kaat de Kock

Kaat de Kock blijven volgen neem dan eens een kijkje op haar website. Kaat eerst nog wat beter leren kennen lees dan mijn interview met haar hier.

Kaat De Kock is een Vlaamse auteur. Ze is in 1975 geboren in Bornem (BelgiĆ«). Inmiddels woont ze samen met haar man en dochter in het mooie en altijd gezellige Antwerpen. Kaat studeerde Germaanse taal- en letterkunde en werkt als freelance redacteur en vertaler voor verschillende media.Kaat begon met het schrijven van Young Adult boeken deze zijn uitgegeven via clavis.Ā  Inmiddels heeft ze 6 young adult op haar naam staan maar daar over volgende week meer. Naast het schrijven van Young Adult boeken heeft ze inmiddels via Horizon ook 2 feelgoods uitgegeven. En daarnaast heeft ze ook wat dingen voor de Flair geschreven. Naast het schrijven van boeken leest Kaat graag in haar vrije tijd of gaat ze op Citytrip! Ergens lekker een hapje eten daar kan ze ook echt van genieten.Ā  Momenteel studeert ze Deens.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
alexenlizzy
alexenlizzy
5 jaren geleden

Fijn om te horen dat het goed met je gaat. Kaat is mij onbekend, ik zal eens kijken naar haar boeken.

Bookstamel
5 jaren geleden
Antwoord aan  alexenlizzy

Ik zou zeker een kijkje nemen! Volgende week schrijf ik wat uitgebreider over haar boeken. Als je van feelgood boeken houdt dan raad ik Daar gaat de bruid aan.

lodi
5 jaren geleden

Ik ken deze schrijfster ook niet, maar lees graag boeken van Nederlandse of Belgische schrijvers dus ik ga het in d gaten houden.

Bookstamel
5 jaren geleden
Antwoord aan  lodi

Zeker doen Kaat heeft echt een super schrijfstijl!

Melissa
5 jaren geleden

Gaat de tijd toch snel. Juli alweer voor we weten zitten we weer aan de oliebollen šŸ˜ kaat ken ik niet.

Bookstamel
5 jaren geleden
Antwoord aan  Melissa

Jaa de tijd vliegt idd nog even en mijn kerstboom mag weer staan

sandra
5 jaren geleden

Fijn dat het weer beter met je gaat! Ondanks dat ik ook van Antwerpen ben, ken ik deze schrijfster ook niet

Bookstamel
5 jaren geleden
Antwoord aan  sandra

Aah wat jammer dat je d,r nog niet kent ze is een echte aanrader.

3lles
5 jaren geleden

Ik ben nu eigenlijk wel benieuwd geworden naar haar boeken! De onderwerpen waarover ze schrijft staan me aan!
Liefs,
Elles

Bookstamel
5 jaren geleden
Antwoord aan  3lles

Echt een aanrader om een keer te gaan lezen ik ga komende week beginnen aan haar nieuwste boek en ben reuze benieuwd

Wanda
5 jaren geleden

Voor mij een totaal onbekende schrijfster, dus ik ben benieuwd naar je recensies van haar boeken!

Bookstamel
5 jaren geleden
Antwoord aan  Wanda

Nog eventjes geduld šŸ™‚ over 2 weken komt de recensie van haar nieuwste boek. Maar hier kun je alvast mijn recensie van daar gaat de bruid lezen https://www.bookstamel.com/2019/05/11/recensie-daar-gaat-de-bruid-van-kaat-de-kock/

Francina van den Berg
Francina van den Berg
5 jaren geleden

Deze schrijfster is mij ook bekend. Ga er zeker even naar kijken šŸ˜‰

Lisanne Pƶrteners
5 jaren geleden

Wat leuk om steeds nieuwe schrijfsters op je blog tegen te komen! šŸ™‚

selflovemilou
5 jaren geleden

Blij te zien dat het weer goed gaat met je! Ik Ken deze auteur niet, zal het is opzoeken als ik mijn huidige boek uit heb.

Gabriƫlle
5 jaren geleden

Ik kende Kaat nog niet maar het lijkt mij een leuke schrijfster.

Shenur
5 jaren geleden

Altijd leuk om de auteurs goed te leren kennen. Ik kende haar nog niet, laten we zeggen haar werk niet. Ik ga eens kijken welke boeken ze geschreven heeft.

Life by - Mandy Eggens
5 jaren geleden

Ik ken haar nog niet. Gaat vast nog komen door jouwn blog. Echt gaaf dat ze deens leert. Petje af

Sabine
5 jaren geleden

Fijn dat alles weer in het ritme loopt. Ik kende deze schrijfster nog niet, wel een leuk genre. Ik ga haar eens opzoeken. Thanks!

Nicole Orriƫns
5 jaren geleden

Maakt het jou nog veel uit of een boek vertaald is? Lees je boeken bijvoorbeeld het liefst in de oorspronkelijke taal? Of heb je een voorkeur voor Nederlandse boeken in het algemeen?

20
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x