Over de boeken van Sophia Drenth

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Gisteren mocht ik naar het ggz toe voor de uitslag van mijn onderzoeken over het feit of ik autisme heb of niet. Jullie snappen het al ik was de afgelopen dagen dood zenuwachtig en lag regelmatig met hoofdpijn op bed. Maar nu is de uitslag er en ………..

Maar goed genoeg over mij! We gaan het weer gezellig over boeken hebben. Want kletsen over boeken dat doe ik natuurlijk het liefste van allemaal. Vandaag gaan we het hebben over de boeken van Sophia Drenth. Vorige week konden jullie al kennis maken met deze leuke auteur in het kennis maak blog hier. En vandaag gaan we dus wat verder in op alle boeken die Sophia Drenth geschreven heeft.

Bewaar voor later op pinterest

Bloedwetten 1 het vonnis 

Bloedwetten: Vonnis, werd genomineerd voor de Hebban Award 2015 en won de Bastaard Fantasy Award.  hier gaat bloedwetten het vonnis over. De van bloed afhankelijke Ath’vacii zijn een plaag in de vrijgevochten Neerlanden. Volksvertegenwoordiger Roan Storm heeft maar één doel: hun soort uitroeien. Hij verloor alles wat hij liefhad aan hun bloeddorst en is bereid om zijn leven te geven voor zijn Bloedwet. Door een van de monsters te laten executeren tekent hij voor zijn lotsbestemming. Maar de Ath’vacii geven hem niet de dood waarnaar hij verlangt: ze maken hem een van hen. Voortdurend in gevecht met de bloedlust die door zijn aderen raast probeert hij de zin van het leven terug te vinden. Lukt het hem om zijn geloofwaardigheid als mens en raadsheer te behouden of geeft hij toe aan het monster?

Bloedwetten 2 Verlossing

Neerlanders hebben hun angst verloren voor de bloeddrinkende Ath’vacii. Burgers gebruiken nu zelf gretig het pulver dat wordt vervaardigd uit Ath’vacii-bloed en bewonderen de machtige stem van een monsterlijke operazanger die eeuwen geleden onsterfelijk werd gemaakt. Roan Storm is recent door de Ath’vacii tot het eeuwige leven veroordeeld. Hij verliest zijn grote liefde Maïa aan een sterfelijke mens. Samen met zijn staaljagers staat hij machteloos als zijn Bloedwet wordt misbruikt door zijn aartsrivaal. Wanneer bloedhongerige mensen Ath’vacii beginnen aan te vallen en Maïa’s leven in gevaar komt, valt Storm dieper dan zijn resterende vrienden ooit hadden kunnen vrezen. Bloedwetten: Verlossing is een roman over liefde, loyaliteit en het omarmen van je duistere kant

Bloedwetten 1000 nachten

En dan mag ik natuurlijk ook weer een boek gaan lezen om mijn recensie over te schrijven. En dat mag ik doen over het nieuwste boek van Sophia Drenth Bloedwetten 1000 nachten. Dit is een van de bronvertellingen van bloedwetten. Het boek kun je dan dus ook makkelijk als stand alone lezen. Ik ben echt reuze benieuwd naar wat ik van dit boek ga vinden want ik heb er al enorm veel goede verhalen over gehoord. Jullie zullen volgende week natuurlijk horen wat ik van het boek vond.

De mooiste vrouw van het noordelijk halfrond is onderweg naar een nieuw leven. Op een continent waar de gebruiken haar vreemd zijn, zal zij in het huwelijk treden met een man die ze nog nooit heeft ontmoet.
Wanneer haar karavaan wordt overvallen, valt zij in handen van een geheimzinnige bloedcultus. Vanaf dat moment zwaait een zwarte koningin de scepter over haar leven. Deze meedogenloze heerseres geeft haar de keus om na duizend nachten dienen te sterven of het eeuwige leven te omarmen.
Zij legt zich niet bij haar noodlot neer en smeedt een plan om te ontsnappen. Tot haar verbazing lijkt dat te werken, maar ze verliest twee natuurkrachten uit het oog: de dood en de liefde.
1000 nachten vertelt hoe Katine LaSoeur, de femme fatale onder de Ath’vacii, in naam van de liefde haar menselijkheid opoffert.

Zijn jullie ondertussen net zo nieuwsgierig geworden naar de boeken van Sophia Drenth als ik?

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Caroline
Caroline
4 jaren geleden

Niet mijn genre, maar voor de liefhebbers voor dit onderwerp lijkt me het een pittig boek!

Gabriëlle
4 jaren geleden

Niet echt mijn stijl maar toch vind ik het een interessant verhaal, misschien toch maar gaan lezen!

Nicole Orriëns
4 jaren geleden

Ik ben nog steeds benieuwd naar je uitslag over autisme ; )

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Nicole Orriëns

Oooooh ja nog niet vermeld maar heb idd autisme

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x