Van eigen bodem: J.J Miro 2

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is dus een erg spannende dag voor mij want ik krijg de uitslag van mijn autisme onderzoek. Ik ben zoals gewoonlijk een brok zenuwen en me hoofd bonkt uit elkaar maar dat zijn we al jaren zo gewend en is dus niks nieuws. Ik zal jullie morgen op de hoogte brengen van de uitslag. Al denk ik niet dat er met of zonder diagnose veel veranderd want ik ben nou eenmaal wie ik ben. Het enige dat misschien veranderd is dat andere mensen mijn beter gaan snappen dat zou dan weer wel fijn zijn.

Op dit soort dagen is lezen voor mij echt totale ontspanning gewoon even heerlijk terug trekken en verdwalen in een fantasie wereld. De afgelopen dagen heb ik hard gewerkt aan mijn eigen retreat plekje in huis mijn eigen mini bieb! Hij is nog niet helemaal af maar het begint ergens op te lijken. Zodra het af is ga ik de foto’s natuurlijk met jullie delen.  Maar nu is het eerst weer tijd voor deel 2 in de blogs van eigen bodem van J.J Miro.

Bewaar voor later op pinterest

De Schemerling (Misschepsels van Meh #1) is het debuut boek van J.J Miro dus veel over haar andere boeken kan ik helaas in deze blog nog niet vertellen. Ik hoop wel dat er nog vele boeken zullen volgen uit de hand van J.J Miro. De schemerling wordt uitgegeven door Zilverbron en deze uitgever staat bekend om hun goede fantasy/horror en sci fi boeken. Dat zijn genres die ik persoonlijk erg graag lees en je dus vaker op mijn blog voorbij ziet komen.

Van de schermerling verwacht ik dan ook dat het een heerlijk boek is dat zich afspeelt in een wereld waarop ik mijn fantasie totaal los kan laten gaan. Het boek staat bekend als een fantasy horror boek dus ik verwacht zeker ook een lekker duister randje bij dit boek. Ik kan dan ook niet wachten om dit boek te gaan lezen.

Volgende week kunnen jullie natuurlijk lezen wat ik van het boek vindt dus tot dan!

Liefs Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
stefaanvivant
stefaanvivant
4 jaren geleden

Fijn dat je echt zo een plekje in huis hebt gemaakt om je even terug te trekken van de veel te drukke wereld soms! Moet ik ook is aan denken om zoiets te maken 🙂

lodi
4 jaren geleden

Sterkte vandaag met de uitslag, zoals je zegt er zal voor jou weinig veranderen, maar meer begrip misschien van anderen kan het wel geven. Gaaf dat je een mini bieb wilt maken in je huis, met zoveel boeken als jij hebt, kan dit makkelijk! Ik lees ook veel en graag, ik ontspan er ook echt van.

ingrid
ingrid
4 jaren geleden

dat wordt een spannende dag voor je. heel veel succes en sterkte vandaag

Anke (Fanke.nl)
4 jaren geleden

Sterkte vandaag met de uitslag! Het is inderdaad wel fijn dat je dan misschien wel meer begrip gaat krijgen van andere mensen. Ik ben trouwens erg benieuwd naar je mini-bieb!

bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Anke (Fanke.nl)

Ik hoop ook dat de uitslag wat meer begrip brengt 🙂 Het is in elk geval zeker nu dat ik autisme heb. Mijn mini bieb word echt heel tof zodra die af is komen er zeker foto’s hier voorbij

Life by - Mandy Eggens
4 jaren geleden

Heel erg veel sterkte vandaag! Fijn dat je uitslag krijgt, als je weet wat het is / dat er wat is, kan je er wat aan doen en inderdaad gaan mensen je inderdaad hopelijk beter begrijpen. Je bent zoals je bent <3

Dhini van Heeren
Dhini van Heeren
4 jaren geleden

Spannend! Heel veel sterkte met de uitslag!

https://dhini.nl

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x