Zomer in Carrick Park door Kirsty Ferry.

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Er is een nieuwe uitgever in town namelijk choc-lit. Onder de naam choc-lit geven Jen Minkman en Olga Hoekstra onweerstaanbare feelgood boeken uit! De eerste 2 titels zijn net verschenen namelijk Zomer in Carrick Park en Zomer in het kunstcafe. Ik mag mee doen met de blogtour van Zomer in Carrick Park en dat vind ik natuurlijk helemaal super leuk. Speciaal voor deze blogtour heb ik naast mijn recensie ook een heerlijk recept voor glutenvrije cupcakes geschreven. Deze kunnen jullie vinden in een apart blog hier.

Vijftig cupcakes en een man die ze nooit meer zo zien, dacht ze. 

Titel: Zomer in Carrick Park Auteur: Kirsty Ferry Uitgever: Choc lit Cijfer: 6

Hier gaat Zomer in Carrick park over:

Als Joel Leicester het hotel binnenloopt waar Rosa Tempest werkt, kan ze haar ogen bijna niet geloven. Van alle hotels in heel noordelijk Yorkshire, moet juist de man die haar hart heeft gebroken, Carrick Park binnen wandelen. De laatste keer dat Rosa Joel zag, was toen ze na een doldwaze vakantie voor zijn voordeur stonden en werden begroet door een vrouw die beweerde zijn verloofde te zijn. Rosa is toen niet blijven hangen om Joels kant van het verhaal te horen. En nu, zes jaar later, heeft het lot dus een onaangename verrassing voor haar in petto. Want de toch al desastreuze trouwerij op Carrick Park kan namelijk alleen worden gered als Rosa en Joel met elkaar samenwerken.

Dit vindt ik van Zomer in Carrick Park:

Ik had super veel verwacht van het boek zomer in Carrick Park maar mijn verwachtingen voor dit boek zijn niet helemaal uitgekomen. Het is niet zo dat het geen goed verhaal is hoor. Maar naar mijn idee ging het allemaal te vlug en werd het een beetje afgeraffeld. Het is een feelgood dus je weet op voorhand al dat Joel en Rosa bij elkaar komen. Maar dat hij voorspelbaar is dat maakt een feelgood niet minder leuk! Waarom die dan wel een beetje tegenviel? Er werd erg weinig in gegaan op Details in het kort werd even verteld hoe Rosa en Joel elkaar hadden ontmoet maar dit ging zo snel dat je niet echt de tijd had om een band met de personages op te bouwen. En Rosa bakte graag maar daar werd ook niet echt op ingegaan. Dan ontmoeten ze elkaar weer en gaan we terug naar waar het is mis gegaan. Ook dat word weer even snel verteld maar waarom Rosa het gelijk zo erg vond het verleden met haar ex voor Joel werd niet echt beschreven. Het zelfde met het weer bij elkaar komen ook dat ging weer heel erg snel. Ik denk dat als de auteur wat meer ingegaan was op details en dingen wat uitgebreider had verteld ik veel beter een band met Rosa en Joel had kunnen opbouwen. Het boek had slechts zo’n 150 pagina’s dus de ruimte om uitgebreider te schrijven was zeker aanwezig.

Dan de pluspunten de cover van dit boek vind ik echt heel erg mooi en springt er gelijk uit. De cover zou ik dus zo meepakken in de boekhandel. Het verhaal zelf leest wel makkelijk weg het is geen boek waar je uren over doet. En het verhaal op zich is gewoon vermakelijk alleen had ik dus meer gewild. Maar omdat het alles bij elkaar gewoon wel een leuk boek is om te lezen krijgt het toch een voldoende!

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
alexandra
4 jaren geleden

Hoi Melanie, héérlijke cupcakes zeg, kreeg gelijkt trek. Ik ben ook gek op boeken, lezen, het wat spannendere genre, meestal in het engels, maar vind het leuk dat jij focust op Nederlandse schrijvers, ga ik zeker in de gaten houden. Goeie boekentips altijd welkom.

trackback

[…] De recensie van het boek kun je in de volgende blogpost lezen: Recensie Zomer in Carrick Park. […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x