Recensie: Waarom ik van Sharella Kuijsten

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Gelukkig is het vandaag weer eens droog na al die dagen met regen. Ik word dan gelijk een stuk vrolijker en kan lekker de schuifdeuren opengooien heerlijk wat frisse lucht het huis in. Gisteren ben ik lekker wezen eten met mijn vriend even gezellig samen erop uit en lekker genieten.

Al weer een poosje geleden voor de operatie van me hand werd ik door Sharella Kuijsten via instagram benadert of ik haar boek wilde lezen. Normaal ben ik niet zo happig op boeken via book-scout maar het verhaal sprak me wel enorm aan dus besloot ik om dat te doen.  Echter heeft Sharella er wel even op moeten wachten want door mijn operatie liep ik wat achter met lezen. Gelukkig ben ik inmiddels weer helemaal bij met lezen.

Waarom ik.jpg

Een heftig maar boeiend verhaal.

Titel: Waarom ik Auteur: Sharella Luijsten Uitgever: Book Scout Cijfer: 6

Waarom ik? is een verhaal over een deel van Stefany Kopoulos haar leven. Ze beleeft een dramatische periode, met heel erg veel tegenslagen. Het ene drama nog groter dan het andere. Hoeveel kan een mens aan? Haar humoristische gedachtegangen houden haar op de been en de tomeloze steun van haar moeder is hartverwarmend. Na regen komt altijd zonneschijn toch?

Wat ik van het boek vindt:

Laat ik maar gelijk beginnen met het feit dat dit boek een veel hoger cijfer had kunnen krijgen want het verhaal op zich heeft zoveel potentie. Dit is ook een van de redenen waarom ik vaak geen recensie aanvragen aanneem van boeken die door bookscout worden uitgeven. Oke laten we terug gaan naar het boek in het verhaal maken we dus kennis met Stefany Kopoulos van de een op de andere dag moet ze een baan zoeken de reden daarvan ga ik niet gelijk verklappen. Ze vindt een baan bij een hele aardige baas maar dan begint pas eigenlijk de ramp. Op een dag word ze wakker op de bank gedrogeerd verkracht en zwanger. Maar wat is er precies gebeurd en wie heeft haar zwanger gemaakt? Wie is de dader en moet ze het kindje wel of niet houden. Allemaal vragen die in het verhaal aan bod komen. Zoals ik al zei het verhaal op zich zelf is gewoon goed en zo zou een dikke 10 kunnen krijgen. Echter mist dit boek een goede redactie en proeflezing er zitten aardig wat zinnen is die gewoon net niet helemaal lekker doorlopen en daardoor leest het allemaal net niet lekker weg.

Ik hoop dan ook dat sharella samen met een goede redacteur dit boek gaat nalopen en dan nog eens opnieuw uitgeven bij een goede uitgever want dat verdiend het boek. Maar voor nu krijgt het een zes van me.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Laura | I scream beauty
5 jaren geleden

Ik krijg nu zin om lekker een boek te gaan lezen!

Frederique
Frederique
5 jaren geleden

Ik ken de boeken van book scout niet maar dit klinkt niet best…

Nathalie
5 jaren geleden

Het lijkt me wel een spannend drama verhaal maar jammer dat de zinnen niet zo mooi doorlopen.

Gea
Gea
5 jaren geleden

Dat zou wel een boek zijn voor mij. Herken zn soort situatie zelf ook wel

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x