Van eigen bodem: Sophia Drenth

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Tadadada het is alweer tijd voor de laatste auteur van eigen bodem van deze maand! Een auteur die ik een tijdje geleden tegen kwam op Facebook en vanaf dat moment was ik gelijk gecharmeerd van haar. Het is een schrijfster die een goed gevoel voor humor heeft maar toch wat donkerdere boeken schrijft. Onlangs had ze de presentatie van haar laatste boek en toen ze daar over schreef op haar facebook lag ik helemaal dubbel van het lachen omdat ik het precies voor me kon zien ondanks dat ik er niet bij was.

elfiaselfie.jpg

Daar gaan we dan de laatste auteur van eigen bodem van deze maand is Sophia Drenth. Sophia Drenth. Sophia wist al op vrije jonge leeftijd dat ze wilde gaan schrijven. Als 16 jarig meisje raakte ze namelijk verslingerd aan de boeken van Michael Moorcock in het fantasy genre. Al snel ging ze opzoek naar haar eigen schrijfstijl en toen ze die gevonden had was ze niet meer te stoppen. Inmiddels heeft Sophia al aardig wat boeken uitgebracht maar daar gaan we volgende week natuurlijk wat verder op in.

Veel mensen kunnen Sophia Drenth echter ook kennen van haar sieraden die ze verkocht op fantasy fairs! Echter heeft ze onlangs besloten om zich helemaal te gaan focussen op het schrijversvak! Een dappere stap al zeg ik het zelf. Daarnaast is ze momenteel heel hard bezig met ontspullen want ze hoopt ooit in een camper te gaan rondreizen. In het interview dat over drie weken verschijnt gaan jullie Sophia nog veel beter leren kennen. Mocht je nou nog een brandende vraag aan Sophia hebben laat het me gerust weten want dan kan ik hem nog aan haar stellen.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lisanne
5 jaren geleden

Zo leuk om steeds nieuwe schrijvers op jouw website te ontdekken!

Caroline
Caroline
5 jaren geleden

Wat goed dat je schrijvers van NL bodem op je website in de spotlights zet!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x