Winactie 3: Blind Verdriet van Bjorn Van den Eynde

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Kennen jullie de boeken van Bjorn Van den Eynde al? Bjorn van Eynde is een auteur uit Belgie hij heeft inmiddels al aardig wat leuke jeugdboeken op zijn naam staan.  Daarnaast heeft hij een jaar gewerkt als regisseur voor productiehuis Eyeworks. Daarna heeft hij zich volledig toegelegd op fictie, als regisseur, scenarist en/of co-scenarist van o.a tv-reeksen zoals Ghost RockersAmikaHotel 13Galaxy ParkMega Mindy en Het Huis Anubis. Bjorn Van den Eynde is dus veel meer als alleen auteur.

Afgelopen week verscheen deel 9 van Team Mortis Blind Verdriet en niet alleen ben ik super trots dat ik dit boek mag gaan lezen. Maar daarnaast mag ik dankzij Fantoom.nl en Baeckens Books ook een boek weggeven aan een van mijn lezers. En zeg nou zelf wie wil dit prachtige boek nou niet in zijn kast hebben staan.

Blindverdriet.jpg

binnenkort mag ik Bjorn Van den Eynde interviewen en komt er natuurlijk ook een recensie van dit boek online! Voor deze winactie lijkt het me dan ook super leuk als jullie een leuke vraag bedanken voor Bjorn van Eynde.

Hoe kun je blind verdriet winnen?

 • Laat onder dit blog of onder de instagrampost een leuke vraag achter voor Bjorn van Eynde
 • Deel de winactie op een van je social media
 • Meedoen kan als je uit Nederland of Belgie komt
 • De winactie sluit 16 juni en daarna word de winnaar bekend gemaakt.

Dus kom maar op met die super leuke vragen voor Bjorn van Eynde! Ik ben super benieuwd naar wat jullie graag zouden willen weten. Het aller leukste aan deze winactie is natuurlijk dat de leukste vragen worden beantwoord in het interview.

Heel veel liefs,Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Melissa schreef:

  Hhet huis van anubis vond ik vroeger altijd helemaal geweldig nooit geweten dat van hem was

 2. Liana schreef:

  Ben je van plan om in de toekomst ook YA’s/jeugdboeken te schrijven naast deze serie?

 3. An schreef:

  Met 2 kids in huis kennen we hem zeker!! Al die serries zijn gretig bekeken!!

 4. wandelverhaal schreef:

  Altijd leuk om een exemplaar te mogen weggeven van deze jeugdauteur. De serie Team Mortis wordt door onze kids alvast gretig verslonden.

 5. Mooi dat je ook een exemplaar mag weggeven. Ik zou ook weer meer moeten lezen, maar op dit moment komt het er gewoon niet van. Te veel andere bezigheden en ik schrijf liever. 🙂

 6. Manon schreef:

  Wat een drukke man! En begrijp ik goed dat al deel 9 is? Wauw. Is het een opzichzelf staand boek?

 7. Henk schreef:

  Ideaal vlak voor de vakantie! Wat waren in zijn jeugd de boeken die hij verslond?

 8. Martina schreef:

  Wat voor soort boeken zou hij schrijven als hij zich niet op de fantasy zou richten?

 9. Majonne Twigt schreef:

  Je hebt ontzettend veel geschreven. Heb je een voorkeur voor een genre of leeftijd of vind je juist de afwisseling leuk?

 10. Majonne Twigt schreef:

  Heb je een favoriet in team Mortis?
  Wie uit team Mortis lijkt het meest op jou?

 11. Mandy schreef:

  Ziet er uit als een boek dat ik wel leuk zou vinden! Alsnog pas ik de winactie maar leuk dat je weer zoiets doet!

 12. julia schreef:

  ah die series zijn bij mijn dochter goed bekend inderdaad. Helaas hier geen tijd om te lezen maar wel leuke actie.

 13. Gabrielle schreef:

  Eerlijk gezegd had ik nog nooit van hem gehoord, maar het huis Anubis ken ik natuurlijk wel. Het klinkt als een leuk boek 🙂

 14. Wat bijzonder dat deze auteur al veel meer heeft bereikt. Ik ken een deel van die series wel ja. Ik ben wel benieuwd wat zijn plan is voor de toekomst: meer auteurwerk of toch weer terug naar de series?

 15. Nicole Orriëns schreef:

  De titel maakt me wel nieuwsgierig, evenals de cover die ik wel een beetje luguber vind ; )

 16. Rory schreef:

  Ik heb het boek even opgezocht. Dat klinkt heel spannend! En eigenlijk ook zeker voor kinderen (vanaf 13 jaar)? Ik ben dol op thrillers, zeker de Scandinavische en mijn vraag is dan ook: ben jij geïnspireerd door schrijvers als Camilla Läckberg?

 17. Lodi schreef:

  Bjorn van Eynde is een onbekende schrijver voor mij en een vraag bedenken vind ik dan ook heel moeilijk, de cover is trouwens wel veel belovend.

 18. Jouvence.nl schreef:

  Wat leuk dat je hem mag interviewen en een boek mag weggeven!

 19. bookstamel schreef:

  De winnaar is bekent het is Marjonne_t

 20. Als je moet kiezen, nooit meer schrijven of nooit meer regiseren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge