Van eigen bodem: Tamara Haagmans

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is jullie vast niet ontgaan het is feestmaand op bookstamel want we bestaan een jaar. In dat jaar heb ik echt al ontzettend veel leuke auteurs van eigen bodem op mijn blog mogen verwelkomen. Super veel leuke uitgevers ontmoet en gewoon met heel veel mensen kennis gemaakt. En daar gaan we in jaar 2 van bookstamel gewoon gezellig mee verder.

En dat gaan we vandaag doen met Tamara Haagmans want zij is een van de auteurs van eigen bodem in juni. En ik ben super blij dat ze de tijd heeft gevonden om mee te werken aan de blogs van eigen bodem. Want ze zit midden in een verhuizing.

unnamed (3).jpg

Nou wie is Tamara Haagmans? Dat is zoals ze zelf zegt niet in een paar zinnetjes samen te vatten. Tamara is getrouwd met Patrick en moeder van Stefano. Tamara is gewoon gek op boeken. Niet alleen op boeken schrijven maar ook op boeken lezen. Daarnaast houdt ze van nagellak, musicals, Sushi en is ze net zoals ik altijd op dieet. Maar dat is natuurlijk wel lastig als je gek bent op eten. Ze is ook nog eens een romanticus en houdt niet van opgeven. Wat ik persoonlijk erg leuk vindt aan Tamara is dat ze erg veel humor heeft je kan altijd met haar lachen. Geloof je me niet dan zou ik zeggen ga een van haar social media kanalen volgen want hoe ze daar soms gebeurtenissen beschrijft is echt super leuk. Tamara is om het zo maar even te zeggen al een oude rot in het vak. En heeft al aardig wat boeken uitgebracht van romans tot een Young Adult. Misschien een leuk detail om te weten is dat haar eerste boek gedrukt werd op haar 30ste verjaardag. Ze heeft inmiddels ook bij een aantal uitgeverijen gezeten zoals Tintelingen Romance en Uitgeverij Ellessy en eind vorig jaar tekende ze dan haar droom contract bij Luithing
Sijthof waar haar nieuwste boek binnenkort uit komt.

Nou dit was Tamara in het kort. Alhoewel kort en Tamara dat gaat volgens mij niet samen. Maar we gaan natuurlijk niet alles verklappen in dit voorstel rondje want we gaan het volgende week nog uitgebreid hebben over Tamara haar boeken. En we hebben natuurlijk ook nog het interview dus we moeten niet gelijk alles in een keer prijsgeven.
Ik zou zeggen lees volgende week weer verder,

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bouchra
4 jaren geleden

Ten eerste gefeliciteerd met jullie 1e jubileum!! Ik ben altijd op zoek naar boeken om te lezen en wordt graag geïnspireerd. Deze schrijver ken ik niet dus ik ben wel benieuwd naar haar boeken.

Girls-Things
4 jaren geleden

Wat leuk zeg! En gefeliciteerd!!! Ik ken deze schrijfster niet. Ben benieuwd!

Mandy
Mandy
4 jaren geleden

Ik ben heel erg benieuwd naar haar boeken! Ik hoop snel meer over haar te lezen. Ik ben ook altijd op dieet haha!

Manon Ruitenberg Fotografie
4 jaren geleden

Leuk zo’n klein detail dat iemand zijn 1e boek uitbracht op zijn 30ste verjaardag!

Skincarebynaomi
4 jaren geleden

Leuk om zTamara te leren kennen. Ze ziet er inderdaad uit als een vrouw met humor!

Manon
4 jaren geleden
Antwoord aan  Skincarebynaomi

Gefeliciteerd! Ik kijk uit naar het interview!

Victor Huiting
4 jaren geleden

Gefeliciteerd! En ik ben benieuwd naar je komende bookreviews

Nicole Orriëns
4 jaren geleden

Gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van je blog zeg. Dat is een mooie mijlpaal!

Dennis Van Elten
4 jaren geleden

Gefeliciteerd met je jubileum. Wat een leuk stuk over Tamara. Heb je nog auters op je wishlist?

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Dennis Van Elten

Chantal van gastel zou ik wel heeeel gaaf vinden. Maar er zijn er nog veel meer natuurlijk.

trackback

[…] aan de blogs van eigen bodem. Heb je nou nog totaal geen idee wie Tamara Haagmans is dan kun je hier de blog lezen waarin ze haar eigen voorstelt. Of lees mijn recensie van haar boeken Uit onverwachte […]

11
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x