Van eigen bodem: J.J Miro

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

J.J Miro is een nieuwe debuterende auteur. Vandaag mag ik haar aan jou voor gaan stellen in dit blog bericht. J.J Miro is namelijk een van de drie auteurs van eigen bodem deze maand. Dat betekend dan ook dat deze nieuwe Nederlandstalige auteur komende maand volop in de spotlight zal staan op Bookstamel. Ben jij al bekend met deze auteur?

Nee? Lees dan snel onderstaande blogpost en leer haar wat beter kennen.

J.J Miro

J.J Miro nog wat beter leren kennen lees dan mijn interview met haar hier. Of koop haar boek hier. 

J.J Miro ja jullie hebben het goed dat is het pseudoniem van Mirjam Ouwehand. Mirjam is geboren in 1982. Deze katwijkse is de jongste uit een gezin van drie kinderen. Van oorsprong schreef Mirjam Ouwehand theaterstukken vooral vo. En nu heeft ze dus een Fantasy boek uitgegeven onder de naam J.J Miro in het interview later deze maand kun je lezen waar deze naam vandaan komt. Naast schrijven houdt ze zich graag bezig met grimeren, schilderen en bodypainten hier heeft ze een eigen bedrijfje in.  Zo nu en dan staat ze op de planken als improvisator of muzikant, maar de laatste paar jaar is ze vooral bezig met het opvoeden van haar dochter.

Ik hoop dat jullie nu een kleine indruk hebben van wie Mirjam Ouwehand is komende weken leren jullie haar namelijk nog veel beter kennen. Zo gaan we het volgende week wat meer over het boek hebben en komt er nog een recensie van haar Fantasy boek!

Maar voor nu wens ik jullie een fijne dag.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Melissa
4 jaren geleden

Ik ben echt dol op fantasie boeken. Zo heerlijk om gedachten lekker mee in te verdwalen

Amina
4 jaren geleden

Wat leuk dat ze fantasy schrijft. Sinds GoT sta ik iets meer open voor dit genre, wilde er daarvoor maar weinig van weten, hahaha!
Liefs!

trackback

[…] je meer te weten komen over J.J Miro lees dan het blog waarin ik haar voorstel hier. Haar boek kopen dat doe je […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x