Recensie: Ijskoud verlangen

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Wat boffen we toch met het weer he van de afgelopen dagen. Ik merk het altijd gelijk als de zon een paar dagen schijnt! Mensen zijn vrolijker iedereen komt naar buiten. Zo heb ik afgelopen dagen heerlijk in mijn tuin doorgebracht met het lezen van boeken. Natuurlijk tussendoor zo nu en dan een duik in het zwembad. Ook onder de hand theraphie kwam ik natuurlijk niet uit dus daar nog even naar toe geweest heerlijk op de fiets want dat kan met dit mooie weer.

Zo las ik ook ijskoud verlangen heerlijk in de tuin! Een boek over ijshockey spelers. Over dat boek gaan we het vandaag dan ook hebben in mijn recensie.

ijskoudverlangen

Ijskoud de lekkerste!

Titel: Ijskoud verlangen Auteur: S.R Grey Uitgever: Tinteling Romance Cijfer: 8,5

Waar het boek over gaat:

Na één avond flink uit de band springen, wordt Aubrey wakker in een vreemd bed, naast een onbekende, maar daardoor niet minder aantrekkelijke man. Hij blijkt haar nieuwe cliënt te zijn; hockeylegende Brent Oliver. Als ‘lifestylecoach van de sterren’ heeft Aubrey vaker te maken gehad met lastige beroemdheden, maar ze is nog nooit gestuit op zo’n extreem exemplaar als Brent Oliver. Hij maakt haar knettergek. Van verlangen. Maar dat gaat ze dus mooi niet toegeven!

Sexy hockysuperster Brent Oliver heeft het allemaal. Hij is knap, charmant en heeft het talent en de ervaring om de beste speler op het ijs te zijn. Maar dat is hij niet (meer). Hij komt niet goed in zijn spel en kan niet verklaren wat er mis is. Als zijn teamleiding besluit dat hij aan de slag moet met een life coach, had hij niet gerekend op Aubrey. De vrouw die hij na een feestje in zijn bed vond en hij sindsdien niet meer uit zijn hoofd krijgt. Met Aubrey wil Brent meer. Maar dat gaat hij haar zeker niet vertellen

Wat ik van het boek vindt:

Ijskoud verlangen is een sports new adult en daarin stelt het ook zeker niet teleur. De intieme scene’s zijn hot en steamy maar niet te erg. Natuurlijk is een boek als dit op sommige punten voorspelbaar zo weet je al voordat je gaat lezen dat Aubrey en Brent en liefdes relatie gaan ontwikkelen. De vraag is vooral waar gebeurd het en hoe 😉 Ik vond het fijn dat dit boek vanuit zowel het perspectief van Aubrey als Brent word geschreven. Daarnaast leest het gewoon heerlijk weg als je van dit genre houdt moet je dit boek zeker gaan lezen. Ik heb er dan ook enorm van genoten.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bergfamilie
5 jaren geleden

Klinkt eigenlijk als een perfect boek voor de zomervakantie. Type lekker weglezen en daarna doorgeven 😉

Daphne - verdraaidmooi
5 jaren geleden

Dat klinkt als een boek dat lekker weg leest! Duidelijke recensie!

Nicole Orriëns
5 jaren geleden

Dit klinkt wel als een leuk romantisch verhaal. Ik houd wel van dit soort romans moet ik bekennen.

Manon
5 jaren geleden

Lekkere weglezers zijn dit. Ik vind het zo apart dat er nu ook een subcategorie in YA/NA is met sport haha.

Anja
Anja
5 jaren geleden

Een makkelijk boek wat je tussendoor in je handen kunt nemen en waar je verder niet bij na hoeft te denken dus… Kan ook heerlijk zijn.

Melissa
5 jaren geleden

Oh ik ken iemand die dit denk wel erg kan waarderen.

Heleen
5 jaren geleden

Ah een “niet nadenk” boek. Verstand op nul en lekker lezen. Heerlijk zulke boeken!

Julie
5 jaren geleden

Wat leuk dat het boek uit beide perspectieven geschreven wordt! Lijkt me een fijn boek! 🙂

Dhini
5 jaren geleden

Het klinkt als een leuke boek die makkelijk leest. Mijn familieleden lezen graag boeken.

Mandy
Mandy
5 jaren geleden

Hmm! Ik denk niet dat het een boek voor mij is, het onderwerp trekt me niet zo erg..

Dennis van Elten
5 jaren geleden

Ziet er vrolijk uit maar helaas niet mijn genre.

Linne
5 jaren geleden

Klinkt als een heerlijk boek! Bijna zomervakantie dus misschien toch maar bestellen 😉

Laura
5 jaren geleden

Ik ken dit boek toevallig ook!! Mijn moeder las het met veel liefde! Leuk om ‘m hier te zien verschijnen!

13
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x