Winactie 1 : Upgrade Lara Reims

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Ojee toen was me blogpost over de winactie opeens verdwenen wat raar 🙁 Dat is geen goed begin van 1 jaar bookstamel. 1 jaar geleden begon ik met bookstamel als afleiding toen ik in de ziektewet zat. Daarna merkte ik hoe weinig aandacht er was voor Nederlandstalige auteurs en besloot ik om mijn blog daar voor 90% op te gaan richten en zo ontstonden de blogs van eigen bodem.

Ik wil als eerste aller uitgevers, auteurs en Lezers bedanken voor hun vertrouwen in mij en mijn blog ondanks mijn dyslectie.

Upgrade

Een tijdje geleden konden jullie mij super positieve recensie lezen van Upgrade van Lara Reims uitgegeven door Hamleybooks. En nu mag ik dus een exemplaar van dit boek aan een gelukkige winnaar sturen inclusief de unieke en speciale Hamleybooks usb stick. Wie wil dit nou niet winnen? Zeker omdat over een paar maanden deel 2 van dit boek alweer uitkomt.

Meedoen is erg simpel!

 • Laat in een comment onder deze blog weten wat je het leukste vind aan mijn blog en wat je nog graag zou zien op mijn blog.
 • Deel deze winactie op je facebook of instagram voor een extra kans.

Deze winactie is geldig voor iedereen die in Nederland woont. Tenzij je bereidt bent om de extra verzendkosten te betalen als je in een ander land woont dan ben je natuurlijk welkom om mee te doen.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Henk schreef:

  Ik zou wel eens willen weten wat jouw favoriete vakantieboeken zijn. Wat ik mooi gedaan en aan je blog is het enthousiasme waarmee je schrijft. Het plezier spat er af👍

 2. Jeanine schreef:

  Balen dat dit is gebeurd vandaag. Ik hoop dat het opgelost is.

 3. Simone schreef:

  Hé, dat is nog eens leuk, een winactie! I’m in. Ik ken je blog pas net, maar vind het heel knap dat je ondanks je dyslexie met heel veel plezier (zo lijkt het!) deze blog lijkt bij te houden. Chapeau!

 4. Sandra schreef:

  Ik vind het ontzettend knap dat je ondanks je dyslexie een heel interessante blog over boeken hebt! En extra fijn dat je vooral focust op de Nederlandse schrijvers

 5. Vervelend! Is het inmiddels opgelost ?

 6. Mickey schreef:

  wat ik leuk vind aan je blog: het geeft een andere kijk op boeken van eigen bodem. Met andere woorden ik ben om

  • Mariska schreef:

   Oehhhh!! Ik heb “upgrade” van Lara Reims al aardig wat keren voorbij zien komen en ben er echt enorm nieuwsgierig naar!! (Bookstagram helpt mij wel aan de boeken 😂).. Ik vind het vooral super tof dat je zoveel doet voor alle NL auteurs (waar ik ook mega gek op ben).. En ik zou zeggen ga daarmee door.. Ik weet niet, mis niet echt iets.. dit ben jij en dat is goed!

 7. Malou schreef:

  Dit klinkt wel als een heel mooi boek! Helaas kom ik echt te weinig aan lezen toe, dus ik sla hem even over.

 8. Mandy schreef:

  Alweer een leuke winactie! Maar ik sla hem alweer over. Vind het super tof dat je dit doet en natuurlijk gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan <3

 9. Beauty By Bibi schreef:

  Tof! Je schrijft altijd zo fijn, leest heerlijk weg! Ook ik ben benieuwd naar je vakantieboek tips!

 10. Victor Huiting schreef:

  Leuke schrijfstijl en toffe winactie!

 11. Caroline schreef:

  Balen zeg, als je content verdwijnt! Heel veel succes met de winactie. Dat er maar veel inzendingen mogen komen 😉

 12. Daan schreef:

  Balen dat de winactie opeens verdwenen was. Heb je al een oorzaak gevonden?

 13. Ik lees zoveel boeken van eigen bodem maar deze schrijver kende ik nog niet, ik ben erg benieuwd naar het boek na dit artikel.

 14. Gefeliciteerd met het één jarig bestaan van je blog! Gaat echt snel zo’n jaar.

 15. het leuke aan je blog is dat je echt op 1 thema gaat: boeken! zalig!

 16. Sherry schreef:

  Ja ik doe mee. Het leuke aan je blog is mijn favoriete thema boeken. Ik houd van boeken.

 17. Nadia schreef:

  Gefeliciteerd met je één jarig bestaan! Wat herkenbaar om te lezen in welke situatie je met je blog begonnen bent, lijkt op mijn situatie toen ik begon! Veel succes verder nog!

 18. Liz schreef:

  Lieve Mel,
  Het leuke aan jou vind ik dat ondanks alle omstandigheden je positief blijft en door blijft gaan. Aan jouw blog vind ik het mooi dat je de Nederlandse auteurs een podium geeft. Het is voor hen soms al lastig om bekendheid te krijgen

 19. Cindy van den Broek schreef:

  Hi Melanie,

  De recensies vind ik erg leuk om te lezen en ook handig omdat ze een goed beeld geven van het boek zonder teveel te spoilen. Daarnaast super fijn dat je je voor 90% inzet voor de Nederlandse auteurs, ik lees het liefste Nederlands en in de boeken van deze auteurs kan ik me makkelijker inleven, al helemaal als er ook interviews zijn geweest met de auteur.
  Wat ik graag nog zou willen zien/leuk lijkt op je blog zijn reviews van boekenboxen, evenementen, goodies e.d. maar dit moet zeker niet de hoofdrol gaan krijgen.

  Ga zo door!! <3

 20. Janet schreef:

  Leuk weer! Ik wil wel een gokje wagen, ik vind vooral je interviews met schrijvers erg leuk om te lezen.

 21. @axellesbooks schreef:

  Ik vind jouw recensies altijd zo fijn lezen! Ik heb er niks op aan te merken, gewoon zo verder blijven doen!

 22. Majonne Twigt schreef:

  Wat ik leuk vind is dat je zo regelmatig iets post. Ik vind de interviews leuk, vooral van eigen bodem. Top dat je die zo promoot.
  En een winactie is altijd leuk 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge