Even voorstellen Mara Li

Hallo lieve lezers van Bookstamel, jeetje wat vliegen die weken voorbij. Januari zit er al weer op en het is dus alweer tijd om jullie voor te gaan stellen aan de auteurs van eigen bodem voor deze maand. En vandaag is het dus de beurt aan de eerste auteur en dat is niemand anders dan Mara Li.

foto van auteur Mara Li

Even voorstellen Mara Li

Dit keer ga ik aan jullie voorstellen Mara Li auteur van YA Fantasy en historische fantasy. Vaak met een vleugje romantiek, altijd met een snufje magie! En niet te vergeten ze komt met een nieuw boek op 25 februari half face een nieuwe Ya roman. Mara Li is 31 jaar jong en woont met haar verloofde en kat in Friesland. Mara Li is geboren en getogen in Groningen . In Leeuwarden heeft ze Godsdienst-Pastoraal werk gestudeerd ( HBO Theologie ) Behalve schrijver is ze ook schrijfcoach. Dat wil zeggen dat ze beginnende schrijvers helpt met hun Boek ( of dat boek nou al af is of nog niet ) zo goed mogelijk te maken! Dit doet ze samen met haar goede vriendin en collega Rianne Werring. Samen hebben ze Midgard Manuscripten ( www.midgard-manuscripten.nl). Ze nemen alle genres aan , maar specialiseren zich vooral in Fantasy en Young adult. Mara Li vind het echt heerlijk om samen met iemand aan zijn/haar manuscript te werken. Tijdens haar opleiding deed ze al een minor in educatie, en volgens haarzelf zit er wel echt een leraresje in haar verscholen. Maar naast al het harde werken houdt ze er ook enorm van om lui op de bank te hangen en netflix te kijken. Want tja je kunt niet altijd creatief zijn.

Mara Li heeft altijd al veel geschreven maar zocht weinig publiciteit. Het eerste verhaal waarmee ze naar ” buiten trad” was het korte verhaal “maanuil”. Daarmee kwam ze in de bundel Pure Fantasie, die toen net ophield met bestaan. Ze staat dus in de laatste bundel. Daarna deed ze een hele tijd nergens aan mee, Tot ze hoorde van de Dystopia Wedstrijd van Storm Publichers. Daarvoor schreef ze een novelle, “De rode Boodschapper”die de eerste plaats won. In 2014 kwam bij Storm Publishers de bundel in Opstand uit waarin ze ( Met De Rode Boodschapper ) gepubliceerd stond, samen met Jen Minkman en Lis Lucassen. De uitgeverij vroeg daarna aan Mara Li of ze een manuscript had. Ze bood de uitgeverij de eerste versie van De Stem van de Zee aan, dat werd geaccepteerd. De Stem van de Zee kwam in 2015 bij Storm Publishers uit. Ongeveer twee jaar later is Mara Li overstapt naar Jen Minkman van Dutch Venture Publishing. DVP heeft haar hele trilogie opnieuw uitgegeven en zal in februari ook haar nieuwe boek half face gaan uitgeven.

Ik heb heel veel zin om Mara Li  beter te leren kennen en haar boek De Stem van de Zee te gaan lezen.

liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] je meer lezen over Mara Li dan kun je dat hier doen: Deel 1 – Deel 2 – Recensie  en hier kun je haar boek […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x