Even voorstellen Kelly ter Velde

Hoi Lieve Lezers van Bookstamel! Wat vliegt de tijd toch voor bij vinden jullie niet? Voor mijn gevoel heb ik al zoveel leuke dingen gedaan in de eerste maand van het jaar. Zo werd ik eens zelf geïnterviewd door schrijver Jeffrey Debris voor het Celtica Magazine super leuk natuurlijk! Mocht ik mee doen aan de blogtour van Jinxed en heb ik natuurlijk weer kennis gemaakt met een heleboel auteurs van eigen bodem. Helaas waren er ook een aantal tegenslagen zoals de peesontsteking in mijn hand waar ik volgens de Handtherapie nog zeker wel een aantal maanden mee bezig zal zijn om het weer goed te krijgen. Maar zolang de leuke dingen blijven overheersen blijf ik lekker positief! Tijd om jullie te gaan voorstellen aan auteur Kelly ter Velde

Kelly is 31 lengtes jong en woont in Ede. Kelly begon op 25 jarige leeftijd met schrijven. Toen ze ontdekte dat schrijven haar hielp om een nare ervaring van zich af te schrijven. Later werd ze toch wel benieuwd na de reacties van anderen op haar schrijven en begon ze met bloggen. Op haar blogs kreeg Kelly veel positieve feedback en dit gaf haar de motivatie om te blijven schrijven. Lezers gaven vooral aan dat Kelly ter Velde goed beeldend kan schrijven dat de lezer echt het idee had dat Kelly hun aan de hand nam. Toen Kelly in 2015 een aangrijpende gebeurtenis mee maakte tijdens de bevalling van haar zoontje had de kersverse moeder weer een hoop stof tot schrijven. Ze plaatse een aantal blogs die ze toen schreef op mamaplaats.nl en werd toen zelfs gevraagd om betaald te gaan bloggen voor deze site. Daarnaast won Kelly een aantal schrijfwedstrijden dat bevestigde voor Kelly dat ze echt kan schrijven. En toen was daar haar debuut roman De Huisarts. De huisarts is deels gebaseerd op haar ervaringen want na de bevalling van haar eerste kindje kwam ze met spoed in het ziekenhuis terecht en heeft ze zware hypochondrie ontwikkeld. Het idee voor het verhaal van de huisarts ontstond zelfs in de wachtkamer van de huisarts. Maar wat Eva met De huisarts mee maakt dat is fictie. Na de huisarts kwamen ook al snel deel 2 en 3 van dit verhaal maar daarover in mijn tweede blog wat meer.

Naast schrijven houdt Kelly natuurlijk ook van lezen. En Kelly staat graag in de keuken om van alles uit te proberen! Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd naar wat Kelly graag kookt maar laat ik dat eens vragen in het interview!

Dit was het voor nu tot de volgende blog.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mandy
Mandy
4 jaren geleden

Wat bijzonder hoe het bij haar is gegaan met het schrijven! Ik ga zeker het interview lezen

Felice Veenman
Felice Veenman
4 jaren geleden

klinkt als een bevlogen schrijfster!

Julie
4 jaren geleden

Wat interessant om wat meer te weten te komen over haar! 🙂

Anke (Fanke.nl)
4 jaren geleden

Ik hou van schrijvers/schrijfsters die beeldend schrijven! Zo word je echt in het verhaal getrokken als het ware.

An
An
4 jaren geleden

Leuk m te lezen hoe ze aan het schrijven gegaan is.

Skincarebynaomi
4 jaren geleden

Wat een bijzonder verhaal als aanleiding om te gaan schrijven! Leuk kennis te maken Kelly.

Ps: Waarom doe je constant een spatie voor je punt? Leest niet zo prettig

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Skincarebynaomi

Dit is een overgezet bericht van me oude blog. Toen dacht ik nog dat die spatie moest door me dyslexie. Een tijdje terug geleerd dat het niet zo hoort dus als het goed is hebben alle post vanaf 1 juni geen spatie meer.

Manon
4 jaren geleden

Klinkt heftig! Ben benieuwd naar het boek en interview!

Diamondpages
4 jaren geleden

Ben reuze nieuwsgierig naar het boek! Hartstikke leuk dat je auteurs van eigen bodem in het zonnetje zet♡

Rory Blokzijl
4 jaren geleden

Wat mooi hoe je persoonlijke ervaringen je een bepaalde richting op kunnen duwen. Mooi dat haar schrijftalent eruit is gekomen. Natuurlijk minder fijn van de negatieve ervaringen die ze heeft opgedaan. Maar als je het van je af schrijft is het wellicht ook een vorm van verwerken daarvan? Benieuwd naar het interview.

trackback

[…] je meer lezen over Kelly ter Velde klik dan hier: Deel 1  – Recensie – Interview Wil je het boek van Kelly ter Velde kopen dan kun je dat […]

trackback

[…] je meer lezen over Kelly ter Velde klik dan hier: Deel 1 – Deel 2 — Recensie – Wil je het boek van Kelly ter Velde kopen dan kun je dat […]

12
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x