Van eigen bodem: Christine Charliers 2

Hallo lieve lezers van bookstamel .

Meestal stromen de blogs zo uit mijn pen . Maar in dit geval vind ik het een beetje lastig .  In blog twee vertel ik namelijk altijd uitgebreid over de boeken van de auteur . In dit geval heb ik deel 1 en 2 van in de ban van de wolf al gelezen en er ook een recensie van geschreven . Daarom lijkt het mij gewoon veel handiger om dan maar gewoon de links naar die recensies met jullie te delen . Dat ga ik dus zo doen maar tja alleen de linkjes delen en zeggen wat ik van deel 3 verwacht is ook zo saai he !

in de ban van de wolf.jpg

Dus is het tijd voor een Quiz !

  1. Wanneer kwam het boek In de ban van de wolf van Christine Charlier uit ?
  2. Hoeveel kinderen heeft Christine
  3. Hoe word Christine op facebook ook wel genoemd ?
  4. Hoeveel huisdieren heeft Christine ?
  5. Welke droom van Christine is in vervulling gegaan .
  6. Wanneer kwam het laatsten boek De strijd met de witte wolf uit ?
  7. Hoeveel boeken van Christine heb jij al gelezen ?

Laat je antwoorden achter in een comment 🙂 Er zit niet echt een prijs aan vast maar uit alle comments kies ik er een die ik een leuk envelopje stuur met een mooie kaart boekenleggers .

Oke terug naar de boeken van Christine Charliers Mijn recensies van de eerste 2 delen van de in de ban van de wolf trilogie kun je onder aan deze blogpost vinden.

strijdmetdewittewolf.jpg

En nu ga ik dus beginnen aan de strijd met de witte wolf het laatste boek in deze trilogie Ik durf stiekem eigenlijk niet aan dit boek te beginnen terwijl ik echt sta te springen om te lezen hoe het afloopt met Esther en Jonathan . Maar ik heb nog geen zin om afscheid te nemen van ze . En ook niet van Hector al ben ik reuze benieuwd hoe deze personage zich nog ontwikkeld in het laatsten boek . Want zullen Esther en Jonathan nu eindelijk weer rust krijgen ? Zullen ze het anti serum vinden ? En worden ze dan eindelijk gelukkig . Jeetje zoveel vragen waar ik waarschijnlijk in dit deel een antwoord op zal krijgen . Nu maar hopen dat het einde me niet teleurstelt want tot nu toe vond ik deze serie zo ontzettend goed .

Liefs , Melanie

Meer lezen over Christine Charliers dat doe je hier: Deel 1Recensie 1Recensie 2Recensie 3 Interview En hier kun je de boeken van Christine Kopen.

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Engelina Fenn
3 jaren geleden

Wat leuk dat je boeken recenseert, je hebt vast mijn boek al langs zien komen 😉

trackback

[…] lezen over Christine Charliers dat doe je hier: Deel 2 – Recensie 1 – Recensie 2 – Recensie 3 – Interview En hier kun je de […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x