De huisarts van Kelly ter Velde

Hallo Lieve Lezers van Bookstamel , Vandaag is het weer tijd om jullie mee te nemen in mijn gedachten over een boek ! Dit keer las ik De Huisarts van Kelly ter Velde . Sinds ik mijn blog heb vind ik het echt nog leuker om te gaan lezen , omdat ik nu eindelijk mijn passie voor boeken met andere mensen kan delen . Want in mijn omgeving lezen eigenlijk alleen mijn moeder en zus en die lezen lange na niet zoveel als mij hahaha .

Het einde !

Titel: De huisarts Auteur: Kelly ter Velde  cijfer: 8,5

Hier gaat de huisarts over:

Eva is een onzekere dame van net dertig. Ze heeft op haar 29ste een hartstilstand gekregen. Hierbij heeft ze haar kindje verloren waardoor haar leven compleet is veranderd. Ze denkt continu dat ze iets mankeert en bezoekt daarvoor regelmatig haar huisarts. Ze heeft een gecompliceerd verleden, waarvan flashbacks in het verhaal terug komen. Eva heeft een relatie met Pascal. Pascal kijkt niet naar haar om en zoekt zijn heil bij andere vrouwen. Eva weet dit, maar is liever ongelukkig met hem dan dat ze alleen moet zijn. Eva raakt verstrikt in een erotische relatie met haar huisarts, omdat hij haar net wel dat beetje extra aandacht geeft waar ze zo naar verlangt. Maar is deze aandacht oprecht of ontstaan uit een schuldgevoel? En kunnen ze er ongestraft mee wegkomen?

Dit vind ik van de huisarts:

Laat ik beginnen met het feit dat sommige dingen uit het boek voor mij heel herkenbaar zijn . Ik zit ook regelmatig bij de huisarts alleen in mijn geval is er ook altijd wel wat door me HMS en Fibromayalgie maar sinds ik ziek ben heb ik ook wel een hoop angsten . Met de huisarts heeft Kelly een sterke roman neergezet . Je kon enorm goed meeleven met de hoofdpersonages want wat de je als je als huisarts verliefd word op je patiënt . En wat gaat er allemaal om in het hoofd van Eva . Ik kon het boek dan ook heel erg moeilijk weg leggen . De spanning tussen Eva en de huisarts is enorm goed voelbaar in het boek en op een prachtige manier opgebouwd .  Maar Kelly wat doe je me aan met dat einde zo rauw en zo verdrietig . Gelukkig moet ik de andere 2 boeken nog lezen en heb ik nog wat tegoed . Al met al heeft Kelly een heerlijke roman met een sexy tintje weten weg te schrijven . Dit boek is dan ook een aanrader voor iedereen die houdt van het feelgood genre .

Over de cover hebben we het nog niet gehad in het begin vond ik hem een beetje donker in verhouding met de flaptekst . Maar nadat ik het boek heb gelezen kan ik niks anders zeggen dan dat de cover perfect past bij het boek .

Liefs, Melanie

Wil je meer lezen over Kelly ter Velde klik dan hier: Deel 1 – Deel 2 – Interview Wil je het boek van Kelly ter Velde kopen dan kun je dat hier doen.

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] voor het verhaal van de huisarts ontstond zelfs in de wachtkamer van de huisarts. Maar wat Eva met De huisarts mee maakt dat is fictie. Na de huisarts kwamen ook al snel deel 2 en 3 van dit verhaal maar […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x