Van eigen bodem: Miranda Hillers

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Hoe gaat die met jullie? Hier helaas een mindere week, maar ook die horen bij mijn HMS. Ik loop dan ook gigantisch achter met het posten van mijn blog. Hopelijk kan ik volgende week weer een beetje vooruit werken zodat alles weer op schema loopt. Tja, ik houd nou eenmaal van regelmaat en ritme, zowel in mijn blog als met alle anderen dingen in het leven. Wel heb ik deze week weer lekker veel gelezen, altijd een pluspunt. En zullen er de komende tijd dus weer lekker veel recensies online gaan komen. 

 

We starten de nieuwe maand goed met een nieuwe auteur voor de blog van eigen bodem. Dit keer is dat Miranda Hillers. In mijn zoektocht naar Nederlandstalige auteurs leerde ik haar al vrij snel kennen. Ik was dan ook vereerd dat ze aan mijn blog wil meewerken. Het allerleukste is natuurlijk dat haar nieuwe boek COLLIN op 15 november a.s. uitkomt en ik moet zeggen, daar ben er erg benieuwd naar.

59393384_1621009501377067_6528220384339165184_n.jpg

 

Maar goed wie is Miranda? Miranda is getrouwd met Franck en samen hebben ze een dochter van 16 en een zoon van 14. Ze werkt 10 uur in de week in een herenmodezaak en daarnaast schrijft ze met veel liefde boeken. Ze is een nieuwsgierig, spontaan en eigenwijze vrouw.

In 2013 zat Miranda niet lekker in haar vel en las ze ook niet meer met veel plezier. Ze vond het eind van het boek niet leuk of wilde dat het personage een andere keuze zou maken. Toen is ze achter haar computer gaan zitten en begon met het tikken van haar eigen verhaal. Ze tikte maar door en binnen no-time had ze een boek geschreven. En toen begon haar droom van een eigen boek uit te geven en dat was In juni van 2014 een echt feit. Miranda was dan ook enorm trots op het eerste exemplaar van Het geeft niet. Inmiddels heeft Miranda al twee series op haar naam staan. De Blingg- serie heeft al vijf boeken en van de WWW- serie wordt op 15 november a.s. het vierde boek COLLIN uitgegeven. In totaal al tien boeken. De verhalen van Miranda zijn romantisch en licht erotisch, waar ik zelf wel van houd. Van het schrijven tot het uitgeven van een boek duurt ongeveer een half jaar. In twee à drie maanden heeft ze een verhaal geschreven maar daarna begint het eigenlijk pas. Er moet herschreven worden, dingen weghalen, bijzetten en corrigeren om het daarna weer na te kijken. Dat is eigenlijk het meeste werk. Het leukste vindt Miranda het maken van de cover, het uitzoeken van de juiste persoon of personen. Voor haar research maakt ze vooral gebruik van google. Met haar boeken wil Miranda de mensen een goed gevoel geven; even een ontsnapping van alles om je heen en je laten meeslepen in het verhaal.

Volgende week ben ik weer terug bij jullie en dan ga ik jullie vertellen wat ik van de WWW serie van Miranda verwacht !

Heel veel liefs , Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mandy
Mandy
4 jaren geleden

Ziet er uit als een heel leuk persoon! Ik kende haar nog niet maar lijkt me wel leuk om dingen van haar te lezen.

alexenlizzy
alexenlizzy
4 jaren geleden

Ik houd van spontaniteit dus misschien is dit boek wel iets voor mij. Het komt er niet altijd van, maar lezen doe ik graag.

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  alexenlizzy

Wat fijn dat je net als mij graag leest. Bij mij komt het er ook niet altijd van hoor. Soms heb ik geen tijd en een andere keer staat me hoofd er gewoon niet naar

trackback

[…] graag gedaan hoor. Bedankt voor jouw tijd om November een Hillers maand te maken en succes met je […]

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x