Van eigen bodem: Miranda Hillers 2

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Daar zijn we weer met alweer de tweede week van Miranda Hillers. Miranda Hillers heeft inmiddels 2 series op haar naam staan. De Bling serie en de www serie beide heerlijke new adult boeken. Boeken met een sexy tintje die niet voor elke lezer zijn weg gelegd. Maar als je van boeken houdt met een erotisch randje dan mag je de boeken van Miranda Hillers echt niet missen. Ik ben dan ook super trots dat ik beide series heb compleet en gesigneerd door Miranda Hillers zelf!

Liam.jpg

Laten we beginnen met de www serie! Dit is een 4 delige serie over de vrienden Dex, Liam, Collin en Kai. De mannen zijn allen vrouwengek, flirten graag en nemen het ervan. Je leeft tenslotte maar één keer. Wanneer ze de ware tegenkomen, denken ze de buit al gauw binnen te hebben. Of dat zo heel makkelijk gaat is nog maar de vraag.

De serie begint met het verhaal van Dex of zoals wij hem noemen sexydexie Dex is een beetje de foute jongen. Zo,n type die meiden aantrekt maar waarover veel mensen een vooroordeel hebben. Dex ontmoet Mila en vanaf dat moment veranderd alles.

Daarna volgt het verhaal van Kai en Stella We lagen samen in de box. We speelden samen in de zandbak. We liepen hand in hand naar school. We ervaarden de eerste kus met elkaar. We deden het voor de eerste keer met elkaar. Nu haat ze mij. dat is wat je kunt lezen op de flaptekst van het boek

Vervolgens maken we kennis met Liam en Charlize Dit is wat Liam zegt op de achterflap Ken je dat? Op een onverwacht moment, op een plek waar honderden, zelfs duizenden mensen rondlopen, spreek je vluchtig iemand. In die enkele minuten gebeurt er niets speciaals, maar toch blijft die persoon in je hoofd dwalen. Helaas kun je er niet veel mee, eigenlijk niets. Je weet geen naam, laat staan een nummer.Hoe groot is de kans om haar weer te ontmoeten? Hoe kom ik überhaupt ooit te weten wie ze is? Wat bezielde me om haar niet achterna te gaan? Wat nog belangrijker is: waarom moet mij dit overkomen?
Zo bijzonder was ze niet. Zo bijzonder dat ik aan haar blijf denken. Hoe bijzonder zou het zijn als we elkaar ooit treffen?

En we eindigen de serie met Collin en Megan en dit is wat Collin op de achterflap zegt Voetbal is een spel en mijn leven is daar grotendeels op gebaseerd. Je wint, je verliest of je speelt gelijk. En met Megan voel ik me onoverwinnelijk, want het gevoel van houden van is me niet eerder overkomen. Zij is mijn ultieme trofee. Competitie is goed, het houdt je scherp om je doel te bereiken. Tot de top van je kunnen, altijd een stapje beter dan de rest, een nummertweepositie is not done. Maar wat als ik moet gaan strijden tegen een machtige Rus of mijn bloedeigen broer? Wil en kan ik zover gaan om hen te overtreffen ten koste van alles? Het antwoord daarop is ja, totdat er onverwachts iets gebeurt wat alles kapotmaakt waarvoor je zo hard hebt gestreden.

Het geeft niet.jpg

De tweede serie van Miranda Hillers is de Bling-serie gaat over de zusjes Sophie en Gwen. De zusjes hebben samen een goedlopende kledingzaak: Blingg en genieten van het leven. Sophie is nooit echt verliefd op de mannen waarmee ze korte avontuurtjes beleeft. Totdat ze de knappe, blonde Frederick ontmoet. Is hij de ware voor haar? En kan Frederick omgaan met het feit dat de jonge aantrekkelijke Rens haar beste vriend is? Ze heeft immers een hechte band met hem. Tijdens een gezamelijke vakantie lopen de spanningen hoog op.

En vanaf daar gaat het verder in de volgende delen. Een heerlijke serie om lekker van te genieten.

Wat ik dus van de boeken van Miranda Hillers verwacht zijn lekkere romantische verhalen met een flinke dosis erotiek waar elke vrouw gewoon heerlijk bij weg kan dromen. Of dit ook zo is dat lees je natuurlijk volgende week in mijn recensie van Dex.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x