Recensie: Een omweg naar geluk van Kate Paris

Hallo lieve lezers van Bookstamel ,

Yes het is weer weekend! In het weekend kan ik altijd heerlijk genieten van een goed boek. Zo las ik afgelopen week het boek Een omweg naar geluk van Kate Paris. Over dat boek gaan we het vandaag hebben in mijn recensie. Verder heb ik dit weekend heerlijk geknutseld voor mijn boekenswap dat is iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen.

Een omweg naar geluk

Wil je Kate Paris wat beter leren kennen lees dan mijn interview met haar hier. Het boek kopen dat doe je hier

 

Recensie een omweg naar geluk

Een goed uitgewerkt liefdes verhaal 

Titel: Een omweg naar geluk Auteur: Kate Paris Uitgever: Tinteling Romance Cijfer: 8

Soms heb je iemand anders nodig om jezelf te vinden

Het geluk lijkt Olivier Philipe eindelijk weer een beetje toe te lachen. Hij heeft schoon schip gemaakt en de grote fout die hij maakte en waarbij hij iemand van wie hij hield, kwetste, zo goed mogelijk hersteld. Nu werkt hij als Master Sommelier in het sterrenrestaurant van zijn ouders en de vrouwen liggen aan zijn voeten. Dan komt er een bericht uit zijn verleden en staat binnen no time alles waar hij in geloofde, op zijn kop. Hij verliest zijn baan en zijn thuis en moet toezien hoe zijn geliefde restaurant bijna ten onder gaat. Op dat moment valt Fee in zijn leven, een weggelopen bruid met wie hij meer blijkt te delen dan hem lief is. Er rest hem niets anders dan samen met haar Frankrijk te doorkruisen in een poging zijn leven weer op orde te krijgen. Maar wie is Fee eigenlijk? Hoe langer Olivier met haar samen is, des te meer ontdekt hij wat hij belangrijk vindt en voor wat – of wie – hij uiteindelijk echt wil gaan.

Tweede deel uit de Sommelier Serie. Losstaand te lezen. Eerste deel gaat over Ivy en heet ‘Een Ondertoon van Liefde’

Kate Paris weet je vanaf het eerste moment mee te sleuren in het verhaal van Olivier en Fee . Door de schrijfstijl van Kate leef je al snel mee met de karakters . Het verhaal begint gelijk al goed eigenlijk  want Fee loopt weg van haar eigen bruiloft . De reden waarom ze weg loopt is niet heel duidelijk vanaf het begin maar word later in het verhaal steeds duidelijker . Fee beland in het restaurant waar Olivier werkt als sommelier . Maar die avond gaat er eigenlijk van alles mis en word Olivier uiteindelijk door zijn vader de zaak uit gezet .

Samen met Fee beland die buiten op het teras en daar begint eigenlijk het verhaal . Ik kan zeggen een groot avonturier want Fee en Olivier belanden daarna in een wilde rit waarin ze van alles mee maken . En allebei proberen de demonen uit het verleden een plekje te geven . Door de snelheid waarin het verhaal verteld word kun je dit boek gewoon bijna niet weg leggen ! Lukt het Olivier en Fee om uiteindelijk gelukkig te worden en vinden ze de liefde ? lees het in een omweg naar geluk .

Ik vond het al met al een heerlijk boek dus ! Tijdens deze koude winteravonden .

Heel veel liefs,

Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] naar de boeken van Kate Paris lees dan mijn recensie van Een omweg naar geluk hier. Of koop het boek […]

trackback

[…] Interview met Kate Paris benieuwd geworden naar de boeken van Kate lees dan eens mijn recensie van Een omweg naar geluk. Of koop het boek […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x