Recensie: Verdoemd van Mariska Overman

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Afgelopen weekend hield ik een lees marathon! Vriendlief was gezellig met zijn oom naar de racedagen in Zandvoort en alhoewel ik race auto’s echt te gek vind houdt ik niet van de drukte dus ik bleef lekker thuis. En kroop dus met een stapel boeken en een pot thee in me bed om heerlijk te gaan lezen. Het songfestival stond nog aan voor een beetje muziek op de achtergrond. Een van de boeken die ik dit weekend las was Verdoemd van Mariska Overman en over dat boek gaan we het vandaag hebben.

Verdoemd.jpg

Word het mysterie van de 3 zelfmoorden opgelost?

Titel: Verdoem Auteur: Mariska Overman Uitgever: De Crime Compagnie Aantal sterren: 4

Dit kun je op de achterkant van het boek lezen: 

Drie jonge mensen.
Drie zelfdodingen.
Klopt dat wel? Of is er meer aan de hand?

Isabel Dieudonné, specialist postmortale zorg en ex-rechercheur ontrafelt beetje bij beetje een duistere waarheid. Ze bijt zich vast in de zaak maar verliest daarbij zichzelf uit het oog.

Wat ik van het boek vindt

De cover van het boek past perfect bij de voorgaande delen en dat is fijn. Isabel Twijfelt of er sprake is van zelfmoord als in korte tijd drie jonge mensen overlijden. Ze bijt zich vast in de zaak en wil het ook niet meer loslaten. Ze voelt gewoon dat er iets niet klopt aan deze zaak. Isabel heeft een aantal mensen om zich heen die veel om haar geven en haar een beetje in de gaten houden. Dit lijkt Isabel echter nog lang niet altijd te accepteren. Mariska Overman weet waarover ze schrijft en dat is al gelijk merkbaar in het boek! Daarnaast zit er een goede afwisseling van spanning en emoties in het boek. We leren de drie jongere langzaam aan steeds beter kennen. En ook de struggels die Isabel met zichzelf voert sleuren je mee het verhaal in. Het is echt een heerlijke spannende thriller die ook nog eens vlot weg leest en verschillende plot twisten heeft.

Verdoemd is een van de betere thrillers die ik dit jaar heb gelezen.

Liefs, Melanie

Benieuwd geworden naar de andere blogs van Mariska Overman dan kun je ze hier lezen:  Deel 1 Deel 2 – Interview

Het boek van Mariska Overman kun je hier kopen.

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x