Recensie: De strijd met de witte wolf van Christine Charliers

Lieve lezers van Bookstamel,

Zo daar zijn we dan weer ! wat was ik blij dat ik mijn blogs al een poosje vooruit had gepland . Want type met links gaat echt niet zo heel handig . De pezen om mijn linker duim vonden het namelijk niet zo leuk dat mijn duim 4x in de week uit de kom ging en besloten te gaan staken .

Dus toen besloot ik om hulp in te schakelen van de dokter en belande ik in het ziekenhuis en mocht ik het gips in . Want omdat de pezen willen staken besloot de dokter dat ze dan maar helemaal niks meer mochten doen . Inmiddels is het gips vervangen door een gips spalk die gelukkig afneembaar is waardoor ik weer normaal mag douche ! hiep hoi . Gelukkig had ik een heerlijk boek om te lezen namelijk De strijd met de witte wolf.

Voor ik met deze recensie begin wil ik wel even waarschuwen dat er spoilers in kunnen staan ! Natuurlijk probeer ik dit altijd te voorkomen maar omdat het om een deel 3 gaat is dat natuurlijk erg lastig 

strijdmetdewittewolf.jpg

Een prachtig slot van een mooie Trilogie 

Titel : De strijd met de witte wolf Auteur : Christine Charliers uitgever : Clavis  Cijfer: 10 Wil je de witte wolf van Christine Charliers nu ook lezen dan kun je hem hier kopen.

Ik moet de wolf uit mij zien te krijgen. Ik ben het doden van dieren om te kunnen overleven zat. Ik veeg mijn tranen af en sta op. Weer krijg ik zo’n onheilspellend gevoel, alsof ik in de gaten word gehouden. Ik schakel mijn verscherpt zicht in en staar tussen de bomen door, die inmiddels in een donkere deken gehuld zijn. Ik zie en hoor niets verdachts. In de verte krast een uil. Even lijkt het of er nog iets is, een witte flits. Maar hoe ik ook speur, ik zie het niet meer.
Esther en Jonathan worden nog altijd opgejaagd door Crustonic. Dat louche bedrijf doet onderzoek naar genetische manipulatie, en heeft stamcellen van de tieners nodig. Maar dat is niet hun enige probleem. De twee worden namelijk ook belaagd door een onvoorspelbare witte wolf, die niet te grijpen lijkt. En dan ontdekt Esther ook nog iets over het verleden van Hector. Maar de belangrijkste uitdaging blijft: een einde maken aan Crustonic!

Mijn mening over het boek:

Wauw laten we beginnen met de cover ook deze cover is echt weer geweldig . De witte wolf op de paarse achtergrond trekt gelijk je aandacht . Clavis heeft de covers van deze Trilogie echt ontzettend goed in elkaar gezet ze volgen elkaar perfect op .

Christine weet haar lezers vanaf het aller eerste moment te boeien . Het proloog begint gelijk goed als Esther en Jonathan weer meegenomen worden naar crustonic . Samen doen ze er alles aan om een eind te maken aan de verschrikkelijke dierenproeven die daar gehouden worden . En natuurlijk zijn ze nog steeds opzoek naar het anti-serum . gaat het ze lukken om dit antiserum te vinden ?  In dit deel speelt de witte wolf ook een grote rol . Waar komt deze wolf vandaan en wat heeft deze te maken met crustonic ?

Wat ik zelf ook heel fijn vind aan dit derde deel in de trilogie is dat we eindelijk ook wat meer te weten komen over wie Hector is en waar die vandaan komt . In de eerste 2 delen had ik al steeds het gevoel dat er meer achter Hector moest schuilen en gelukkig zijn deze vragen en ideetjes dus in dit deel beantwoord . Ik denk dat dit ook een van de grote krachten is van Christine dat ze zo ontzettend goed is in karakter ontwikkeling . Zelf vond ik Esther in dit deel soms wel wat impulsief en ondoordacht in vergelijking met de eerste 2 delen . De strijd met de witte wolf  is ook net als de voorgaande delen weer spannend van begin tot het eind . Heeft voldoende plotwendingen en een super goede opbouw . Al met al een heerlijke Trilogie om te lezen .

Liefs , Melanie

Meer lezen over Christine Charliers dat doe je hier: Deel 1Deel 2Recensie 1Recensie 2Interview En hier kun je de boeken van Christine Kopen.

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Beauty By Bibi
5 jaren geleden

Ahh klinkt echt heel spannend en wat een mooie cover!

Rian
4 jaren geleden

Hoi Melanie,

Ik lees normaal gesproken alleen thrillers en af en toe eens een roman.
Echter klinken deze boeken ook erg goed en spannend!
Wil ze door jou blog graag eens gaan lezen als ik door de stapel boeken heen ben die nog op me wachten 😇

Groetjes Rian
Rian onlangs geplaatst…Nog een verhaaltje van BowieMy Profile

trackback

[…] Recensie: De strijd met de witte wolf van Christine Charliers […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x