Van eigen bodem met Bes Ceyssens 2

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Wauw vorige week heb ik een mega drukke week gehad. Nou ja dat hebben we er zelf van gemaakt want we zijn bezig om het huis op te knappen. We hebben de stenen muur in de woonkamer donkergrijs gemaakt. En zijn boven bezig om alle deurposten te doen (Verf afbranden/krabben , Gronden en dan lakken) Het zelfde geld voor alle deuren en er komt nieuw glas boven de deuren. Jullie snappen het al dit is een hele klus maar wat is het leuk om te zien dat je huis steeds een stukje mooier wordt. En dan s’avonds kruip je moe maar voldaan in bed met een heerlijk boek. Zo las ik afgelopen week Orangeboy en verdoemd.

De laatste dans van Bes Ceyssens

Wil je Bes Ceyssens wat beter leren kennen? Lees dan hier mijn interview met haar, Hier mijn recensie van de laatste dans die je hier kunt kopen en hier de blog waarin ik haar voorstel

Maar vandaag gaan we het hebben over De Laatste Dans van Bes Ceyssens. Zoals jullie vorige week al in haar voorstel blog konden lezen is De Laatste Dans het debuut boek van Bes Ceyssens dus zullen we het dit keer niet gaan hebben over voorgaande boeken van Bes. Maar wel over wat ik van de laatste dans verwacht.

De laatste dans gaat over het leven van Freyde. Dat leven draait volledig om dansen. Haar grootste wens is om professioneel ballerina te worden. Als ze toegelaten wordt tot de koninklijke dansacademie, lijkt haar droom in vervulling te gaan. Maar vanaf Freydes achttiende verjaardag verandert alles. Ze krijgt nachtmerries en telkens als ze voluit moet dansen, voelt ze hoe iemand haar lichaam overneemt. Uiteindelijk ontdekt Freyde dat ze bezeten is door een beroemde, dode danseres. Freyde kan dit onwaarschijnlijke geheim onmogelijk met haar vrienden, leraren of ouders delen. Ze voelt zich alleen en gevangen in haar eigen lichaam.

Ik hoop dat ik in het boek Freyde en haar vrienden goed leer kennen. Dat het naast een verhaal over Ballet ook nog andere onderwerpen aan snijdt zoals vriendschap, Liefde, moed en doorzettingsvermogen. Daarnaast hoop ik er achter te komen wie haar lichaam overneemt en waarom.

Jullie horen volgende week natuurlijk of deze dingen zijn uitgekomen.

Heel veel liefs, Melanie

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wanda
4 jaren geleden

Hier wordt momenteel ook wat minder gelezen vanwege het klussen bij ons vakantiehuisje, maar hopelijk verandert dat snel, want er ligt een behoorlijke stapel boeken op mij te wachten. Dit boek is niet echt mijn genre, maar wie weet verandert dat nog een keertje.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x