Recensie: Verblind van Mary K. Franklin

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het mijn beurt om mijn recensie van Verblind van Mary K. Franklin te gaan plaatsen als onderdeel van de blogtour! Ik vind blogtours echt super leuk om te doen omdat je op die manier ook de mening van anderen over een boek te horen krijgt (Tenminste als je alle blogs van de blogtour langs gaat) Ik ben dan ook reuze benieuwd naar wat iedereen van het boek gaat vinden.

Verblind

Een opbloeiende liefde of is alles slechts een illusie 

Titel: Verblind Auteur: Mary K. Franklin Publisher: Nimisa Publishing House Aantal sterren: 3 Wil je verblind kopen dan kun je dat hier doen.

Waar het verhaal over gaat: 

Melissa Janssen moet keihard knokken om zich staande te houden in de veeleisende wereld van zang en dans en drama op een musical opleiding. Haar leven is een mix van pijn zenuwen en genieten van haar grote passie. Wanneer ze word gevraagd voor een veelbelovend afstudeer project moet ze nog harder werken om haar talent in te zetten. Daarbij ontmoet ze Nathan een rijzende musical ster en een eeuwige flirt. Maar hij laat haar wel sprankelen. Ondertussen blijft haar verleden dat ze achter zich wilde laten haar achtervolgen. Gevangen tussen twee vuren bouwt de spanning op en vervaagt de grens tussen werkelijkheid en acteren. Kan Melissa haar hart vertrouwen. Of is liefde als theater : Een prachtige illusie?

Wat ik van het boek vindt: 

Laat ik beginnen met de cover ik vind de kleur prachtig en de achtergrond ook het meisje op de voorgrond lijdt voor mij een beetje af. Nu weet iedereen ondertussen wel dat ik gek ben op boeken die gaan over draken, koken of dansen en daar is dit er dus ook een van. Al vind ik bij dit boek de ontluikende liefde tussen Melisse en Nathan de grootste rol hebben in het verhaal. De ontluikende liefde tussen die twee is ook gelijk de reden waarom je het boek wilt blijven lezen want je wilt weten hoe dat verder gaat. Daarnaast heeft Mary een mooie dynamiek neergezet tussen de leden van de afstudeergroep iedereen loopt wel ergens tegen aan en staan op een bepaalde manier met elkaar in verbinding. De passie die de leden hebben voor dans en muziek is ook mooi om te lezen.

Mary heeft dan ook een fijne vlotte schrijfstijl. (Voor mij ging het soms misschien iets te snel) En weet hoe ze de lezer nieuwsgierig kan maken naar wat er verder nog gaat gebeuren. Er zitten een paar leuke plot twisten in het boek. Al met al is het een heerlijke feelgood roman waar iedereen bij kan wegdromen. Al denk ik niet dat het een boek is wat heel lang na blijft smeulen in me hoofd.

Daarom is mijn eindoordeel dan ook dat het boek 3 sterren krijgt. Eigenlijk vind ik die sterren maar een vervelend iets want ik geef geen halve sterren. Dus 3 sterren is een 6 en 4 sterren een 8 en dit boek zit er eigenlijk tussen in met een mooie 7 wat een ruim voldoende is. Dus misschien ga ik binnenkort op mijn blog wel gewoon lekker over op het geven van een cijfer van plaats sterren. Of zeg ik nu iets heel raars?

Morgen is Eline Books aan de beurt met haar review van Verblind je kunt haar blog hier vinden.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nicole Orriëns
5 jaren geleden

Een cijfer vind ik ook wel handig inderdaad. Hoewel 3 sterren me ook echt wel iets verteld.

Lindsey
5 jaren geleden

Dit is weer een reminder dat ik echt veel te weinig lees.. ik zou het weer eens op moeten pakken want vind lezen altijd echt heerlijk!

Francina van den Berg
5 jaren geleden

Lijkt me een mooi boek! Ga ik zeker in gedachte houden om te gaan lezen!
Dankje voor de tip!

Janet
5 jaren geleden

Leuk en duidelijk geschreven weer. Ik kende het boek nog niet.. en een cijfer lijkt me toch iets gebruiksvriendelijker dan een cijfer inderdaad. 😉

trackback

[…] is het verhaal geschreven door Mary K. Franklin. Je kunt Mary K. Franklin o,a kennen van het boek verblind . Maar het is ook het pseudoniem van Marieke Frankema die al heel wat boeken op haar naam heeft […]

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x