Van eigen bodem: Karen Wijns 2

Lieve Lezers van Bookstamel ,

Hebben jullie de afgelopen tijd ook zo genoten van het mooie weer ? Ik word daar altijd zo vrolijk van he als het zonnetje weer begint te schijnen . De afgelopen weken heb ik dan ook heerlijk mijn boeken in het zonnetje kunnen lezen . Wat is eigenlijk jullie favorieten leesplek ? Mijn favoriete leesplek is heerlijk boven op mijn bed/bank in mijn boekenkamer waar het zonnetje heerlijk precies door het raam op schijnt . Of buiten in de tuin .

Hard tegen hart.jpg

Maar vandaag gaan we het hebben over mijn verwachtingen voor het boek hard tegen hart van Karen Wijns hebben . Karen heeft haar boek uitgegeven bij Dutch Venture Publishing en het is haar debuut boek . Dus vandaar dat ik deze keer niet zoveel kan vertellen over de andere boeken van Karen maar deel 2 is ze momenteel aan het schrijven !

Daarom lijkt het me leuk om jullie deze keer een beetje te vertellen wat ik van het boek verwacht . Het boek gaat over prinses Katharina die op jonge leeftijd gevlucht is uit het koninkrijk van haar vader . Ze ontmoet prins Victor als ze de opdracht krijgt om de beveiliging op het kasteel te controleren . Vanaf dat moment weet Katharina dat prins Victor voor moeilijkheden gaat zorgen .

Ik ben vooral heel erg benieuwd wat er met Katharina is gebeurd waardoor ze is weg gevlucht uit het paleis van haar vader . Wat is de reden dat ze is ondergedoken ? Daarnaast ben ik ook heel benieuwd naar wie prins Victor is . Ook verwacht ik een mooie opbouw te zien naar de liefde tussen prins Victor en Prinses Katharina tenminste ik neem aan dat deze twee een liefdes relatie ontwikkelen . Verder hoop ik dat er meer achter het verhaal zit dan alleen de prins en prinses die verliefd worden op elkaar . Dat je mee kunt leven met de personages .

Wat ik nu echt van het boek vind dat lezen jullie natuurlijk volgende week in mijn recensie .

Heel veel liefs , Melanie

Meer lezen over Karen Wijns dat kan ! Deel 1 – Recensie Interview 
En het boek Hard tegen Hart kun je hier kopen.

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x