Van eigen bodem: Dianne Arentsen

Lieve lezers van bookstamel ,

We hebben weer een nieuwe auteur van eigen bodem en dit keer is het niemand minder dan Dianne Arentsen van de patroon trilogie . Ik ben echt super blij dat Dianne Arentsen wilde mee werken aan mijn blogs van eigen bodem want ik vind haar boeken echt te gek . Mijn operatie is goed gegaan en de eerste nacht heb ik overleefd! Type tja dat gaat nog steeds niet zo goed maar gelukkig had ik een aantal blogs op voorhand ingepland.

Dianne Arentsen

Wil je Dianne Arentsen nou nog beter leren kennen lees dan eens mijn interview met haar hier.  De patroon trilogie kun je natuurlijk hier kopen. 

Dianne Arentsen is geboren op 3 mei 1985 ze is getrouwd en moeder van drie kinderen . Een Tweeling van bijna twaalf ( eind april ) en nog een zoon die eind maart 9 jaar word . In een ver verleden heeft ze drie verschillende opleidingen geprobeerd , waarvan ze er geen een echt heeft afgemaakt . Dit waren de opleidingen Pshychologie,verpleegkunde en informatica . Ze kwam er achter dat ze vooral schrijven heel erg leuk vind om te doen . En daar besteed ze nu dan ook de meeste tijd aan als de kinderen op school zijn .

Naast schrijven gaat ze ongeveer twee keer i de week squashe en hebben ze een vaste avond waarop ze dungeons and dragons spelen . Ook houdt ze er van om series te kijken en boeken te lezen . De laatste tijd iets meer tv dan boeken omdat ze met de redactie van boek drie bezig was maar dat zit er nu weer op want die is inmiddels net uitgekomen !  Sinds kort heeft Dianne ook nog een nieuwe hobby ontdekt : Tekenen . Met potlood en papier is Dianne niet zo goed , Maar haar man heeft haar geleerd hoe inkscape werkt en dat vind ze echt helemaal geweldig . Op de computer kan ze een tekening net zo lang aanpassen tot ze helemaal tevreden is . 

Over de boeken van Dianne Arentsen gaan we het volgende week uitgebreid hebben . Maar nu hebben jullie alvast een beetje een idee van wie Dianne Arentsen is .
Heel veel liefs , Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MC Kleuver
5 jaren geleden

Wat leuk dat je schrijvers van eigen bodem in the picture zet. Leuk dat Dianne zich zo kan uitleven met een tekenprogramma. Dan is het natuurlijk veel makkelijker om uit te gummen 😉

lindaschrijfthetop
4 jaren geleden
Antwoord aan  MC Kleuver

Ik ben benieuwd naar haar boeken en schrijfstijl

trackback

[…] je meer lezen over Dianne Arentsen lees dan hier het blog waarin ik haar voorstel en hier de blog waarin ik haar […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x