Over de boeken van Mariska Overman

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag gaan we gezellig kletsen over boeken want wat is er leuker dan kletsen over boeken? Deze maand staat onder andere Mariska Overman in de spotlight op de blogs van eigen bodem. Dus gaan we het hebben over de drie boeken die zij heeft uitgebracht. De boeken van Mariska worden uitgeven door De Crime Compagnie een uitgever die gespecialiseerd is in het uitgeven van spannende boeken.

Verdoemd

Nou daar gaan we dan. Het eerste boek dat ooit uitkwam van Mariska Overman is Hoofdzaak. In hoofdzaak maken we voor het eerst kennis met Isabel Dieudonné specialist postmortale zorg. Isabel heeft 2 jaar geleden haar werk als rechercheur neergelegd. Maar nu heeft haar halfbroer rechercheur David Nichols haar hulp nodig. Hij vind namelijk een hoofd op zijn keukentafel. Maar van wie is dat hoofd en waarom ligt het bij hem op de keukentafel? Ik zou zeggen ga het boek snel lezen en ontdek het.

Voltooid is het tweede boek dat Mariska uitbracht en wederom is Isabel Dieudonné de hoofdpersoon. Een gruwelijke boodschap, een gruwelijke moord. Is dit slechts het begin? Een onbekende man wordt dood aangetroffen in het bos. Uit zijn borst steekt een tak met een witte vlag: Klaar. Specialist postmortale zorg en ex-rechercheur wordt bij de zaak betrokken. Wie heeft deze bizarre moord gepleegd, en vooral: Waarom? Welke boodschap wil de dader overbrengen? En misschien nog belangrijker blijft het bij dit ene slachtoffer?

Als dat niet spannend klinkt weet ik het ook niet meer. Heb je de eerste twee boeken uit dan kun je het derde deel gaan lezen Verdoemd. Drie jonge mensen, Drie zelfdodingen, klopt dat wel of is er meer aan de hand. In dit verhaal ontrafelt Isabel Dieudonné beetje bij beetje een duistere waarheid. Ze bijt zich vast in de zaak maar verliest daarbij zichzelf .

Het derde deel ga ik nu lekker lezen voor de recensie. Ik ben heel erg benieuwd naar welke duistere waarheid Isabel ontdekt. En of het boek echt zo heerlijk spannend is als het klinkt. Ik lees meer Ya en Fantasie maar kan echt genieten van een goed spannend boek. Ik heb al veel goede verhalen over het boek gehoord dus ik kan niet wachten om te beginnen.

Natuurlijk horen jullie volgende week uitgebreid wat ik van het boek vond. Hou jij van spannende boeken?

Liefs, Melanie

Benieuwd geworden naar de andere blogs van Mariska Overman dan kun je ze hier lezen:  Deel 1  – Recensie Interview

Het boek van Mariska Overman kun je hier kopen.

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Beauty By Bibi
5 jaren geleden

Leuk artikel! Door jou wil ik meer boeken gaan lezen!

Henk
5 jaren geleden

Spannende boeken vind ik ideaal in de vakantie. Lekker nog uur doorlezen als boek bijna uit is

Skincarebynaomi
5 jaren geleden

Klinkt zeker spannend. Ik hou ervan! Zo ontspannend

Carlijn / Cinemalijn
5 jaren geleden

Wat leuk! Ik verslind twee boeken per week maar deze auteur kende ik nog niet. Ik ga eens bij de bieb kijken!

Janet
5 jaren geleden

Ik houd zeker wel van spannende boeken, maar vind boeken met een leuk verhaal toch gemakkelijker weglezen ofzo.. Als ik een spannend boek lees, droom ik er zelfs af en toe wel eens over haha.

Bookstamel
5 jaren geleden
Antwoord aan  Janet

Oooh maar dat heb ik bij een spannend boek ook wel eens hoor dus die lees ik meestal niet voor het slapen gaan haha

trackback

[…] maand heb ik Mariska overman aan jullie voorgesteld, een week later vertelde ik van alles over de boeken van Mariska overman en in de derde week kon je mijn recensie lezen van haar nieuwste boek […]

7
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x