Van eigen bodem: Dianne Arentsen 2

Lieve lezers van Bookstamel ,

Zoals jullie weten heb ik tot half april de blogposten vooruit gepland omdat ik op 19 maart aan me hand ben geopereerd . Dat is wat lastig met de praatjes over mezelf maar wel handig want nu hoeven jullie niks te missen ! Dus ik hoop dat ik nu na zo’n 1,5 week me eigen alweer wat fitter voel en het herstel zo voorspoedig mogelijk loopt zodat het gips van me hand af kan en ik mag gaan starten met hand therapie . Want ik mis het ontzettend om lekker met iedereen te kletsen hier op me blog , facebook en instagram ! Maar goed vandaag is het alweer de tweede week van de blogs van eigen bodem van Dianne Arentsen en dat betekend boeken tijd !

Dianne Arentsen

Dianne Arentsen wat beter leren kennen lees dan hier mijn interview met haar. 

Dianne Arentsen heeft de patroon serie geschreven . Deze serie bestaat sinds kort uit drie delen maar zal uiteindelijk gaan bestaan uit 5 boeken. Het eerste deel in deze serie is Ithana deze heeft een overwegend gele cover super mooi ! Ithana verteld het verhaal van hoe kan het ook anders Ithana . Ithana woont in een kamp dat word afgescheiden van de rest van de wereld door een muur van vuur. Daar wordt ze getraind, heeft ze een dak boven haar hoofd en genoeg voedsel.

Toch gaat ze zich steeds meer een gevangene voelen.
Op een kansrijk moment glipt ze er tussenuit. Onmiddellijk verschijnt er een teken op haar hand van een blauwe ijskraag, waarna ze wordt gesnapt door een kampgenoot. Hij belooft niets tegen de meester te zeggen als ze hem helpt bij zijn missie. Ze stemt toe en ontdekt dat iets naar haar op zoek is. Iets duisters. Een wezen dat een gevaar vormt voor heel Sondar.
Chaos breekt uit en de jacht op haar wordt ingezet.

Let op de volgende delen kunnen spoilers bevatten dus houdt daar rekening mee als je verder leest .
Kimoh’ra van dianne Arentsen

Boek 2 gaat over Kimoh’ra. Wat als de wereld die je kent langzaam uit elkaar valt? Als er nergens meer een plek is om te schuilen? Als elke hoop je wordt ontnomen?
Kimoh’ra’s dagen bestaan uit het organiseren van feesten in een door oorlog geteisterde wereld. Ze geniet met volle teugen van drank, muziek en heerlijk eten. Als een van haar feesten omslaat in een nachtmerrie verandert alles. Hoe graag ze het ook wil, geweld kan ze niet langer meer uit de weg gaan.

Ondertussen zint Ithana op wraak. Farzu heeft haar verraden, hij heeft haar alles ontnomen en ze is van plan hem met gelijke munt terug te betalen. Met een aantal nieuwverworven bondgenoten gaat ze hem achterna, maar wat ze aantreft is niet wat ze had verwacht.
Ook Mordis heeft niet stilgezeten. Zijn leger groeit in omvang en hij heeft een monsterlijk wezen gecreëerd. Een kraker, die alles vernietigt wat op zijn pad komt. Kan Sondar nog aan Mordis’ ijzeren greep ontsnappen?

Eyvére van Dianne Arentsen

En boek drie is dus net een paar weken uit en heet Eyvére dit boek heeft denk ik voor mij de aller mooiste cover hoewel alle covers prachtig zijn ! maar de mooie diep oranje rode kleur is gewoon echt geweldig . Wat als het meest dierbare van je wordt gestolen? Als je een deel van je identiteit verliest? Als dat waar je energie van kreeg niet meer mogelijk is?
Eyvére is lid van een dievengilde in Querdor en houdt ervan om haar eigen gang te gaan. Ze heeft haar familie en clan in de steek gelaten. Contact is er niet meer, totdat haar zus Yesmada iets overkomt en Eyvére gedwongen wordt om naar Ash Dûl te reizen, de plek waar Mordis met zijn verdorven plannen is begonnen.


Ondertussen is het feest in Uldath. Een grote aanval op de stad is afgeslagen, maar daarmee is de strijd nog niet ten einde. Kimoh’ra gaat naar het verlaten paleis in de hoop meer over haar verdwenen vader te ontdekken. Ithana wordt in haar eentje wakker op een onbekende plek. Het laatste wat ze zich herinnert, is de overwinning in Uldath.
Voor Mordis ziet het er goed uit. Hij heeft zijn intrek genomen in Het Dansende Labyrint, een oeroud doolhof aan de rand van het Duistere Massief. Zijn doel is binnen handbereik, een nieuwe wereld waarin de kleur groen heerst over de andere kleuren.

Je kunt alle drie de boeken super makkelijk kopen via de site van Dianne Arentsen . Op haar site staat ook een mooie plattegrond van Sondar en meer informatie over de personages etc . Het is een van de leukste sites die ik van een auteur heb gezien. Dus ik zeg neem snel een kijkje op https://www.diannearentsen.nl/ .

Liefs , Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x