Van eigen bodem: Marina Folkers 2

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Kunnen jullie net als mij ook zo heerlijk wegdromen bij een goede roman of feelgood? Ik kan daar echt zo ontzettend van genieten. Ik vind het vooral zomers heerlijk om met een lekker romantisch boek aan het strand of zwembad te liggen. Nou als jullie daar net als mij ook zo van houden dan wil je de boeken van Marina Folkers zeker niet missen. Want haar boeken zijn gewoon super fijn om te lezen.

Dus ik zal jullie er eens wat meer over gaan vertellen. Laten we beginnen met Faye en Sean een love story. Wanneer Faye tien jaar is, word ze door de ondoorgrondelijke Sean gered. Ze verklaart hem tot haar persoonlijke held. Als zij volwassen wordt gaat ze op zoek naar zichzelf en de liefde. Maar staat haar vriendschap met Sean hierbij niet in de weg? Sean heeft een moeilijke jeugd en alleen muziek houdt hem op de been. Dan komt de onhandige Faye in zijn leven en mede danzij haar maakt hij zijn dromen waar. Maar durft hij ook te gaan voor wat hij het liefste wil in zijn leven?

onderdesterren.jpg

Ik heb niks teveel gezegd toch? Dat klinkt heerlijk romantisch of niet dan? Zoektocht terug is het volgende boek van Marina “Ze hield haar adem in. Dit kon toch niet waar zijn. Toch…die stem…het was alsof ze teruggezogen werd in de tijd.”

Waneer caitlin een paar dagen met een vriendin naar Londen gaat, laat ze haar vriend Steven met tegenzin achter in het Noorden van Engeland. In de hoofstad kruisen heden en verleden elkaar geheel onverwachts. Al haar zekerheden, waaronder haar jarenlange, stabiele relatie, worden aan het wankelen gebracht. Ze klampt zich vast aan haar dromen, Waarbij ze probeert een pijnlijk geheim verborgen te houden. Dit word haar echter moeilijk gemaakt door Max Jordan – Filmster en befaamd charmeur –, Die met plezier aan haar overtuigingen rammelt en daarmee de boel nog meer op de kop zet. Via het bruisende uitgaansleven van Londen en de stranden van Cornwall raakt Caitlin het spoor totaal bijster. Lukt het haar de weg weer terug te vinden?

Dit boek heb ik helaas nog niet gelezen maar staat wel erg hoog op me wishlist. Het verhaal klinkt gewoon als een heerlijke weg droom roman. En dat brengt ons bij het laatste boek van Marina. Onder de sterren van Montpellier. Cleo wil het liefst ver weg van de roddels die haar achtervolgen. De kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan, grijpt ze dan ook met twee handen aan.Ondanks haar verlangen om onzichtbaar te blijven is een ontmoeting met de aantrekkelijke Luc onvermijdelijk. Deze fransman woont pal naast het huis waar Cleo verblijft. Ze voelt zich op haar gemak bij hem en geeft zich steeds meer bloot. Maar is haar vertrouwen in hem wel terecht? Luc, Die eigenlijk niet zit te wachten op gezelschap, schiet Cleo in nood steeds te hulp. Hiermee slaat hij een win in die hem voor belangrijke keuzes stelt. Wat moet hij wanneer hij beseft dat hij bij Cleo geen kans zal maken als ze erachter komt wie hij daadwerkelijk is?

Dit boek klinkt echt als een heerlijke feelgood roman. Ik mag hem gaan lezen om een recensie van te schrijven. Wat ik van het boek vindt dat lees je in mijn recensie.

Heel veel liefs, Melanie

Meer lezen over Marina Folkers kan hier: Deel 1  – RecensieInterview En wil je nu het boek van Marina Folkers kopen dan doe je dat hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
An
An
4 jaren geleden

Veel keesplezier en succes met de recensie. Ben benieuwd.

Tessa
4 jaren geleden

Het eerste boek klinkt inderdaad echt als een boek dat ik zo lezen op een warme zomerdag. Heerlijk om daar zo bij weg te zwijmelen!

marieke
4 jaren geleden

Ik vind het altijd heerlijk om boeken van Paulo coehlo te lezen, die zijn romantisch en zetten mij aan het denken. deze ken ik niet, ik zou er denk ik niet snel voor kiezen maar nu ik jouw enthousiasme zo lees wil ik het boek wel gaan lezen.

Stefaan De Winter
4 jaren geleden

als ik je tekst zo lees krijg ik direct zin om te lezen, maar alleen lukt het mij nooit door een hecktisch en druk leven 🙂 Ik kijk al uit naar vakantie lekker niets doen en paar boeken verslinden!

Melissa
4 jaren geleden

Ik hou van lekkere love films boeken. Dit zou ook wel wat zijn

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x