Van eigen bodem: Madelein Kerseboom 2

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het alweer tijd voor de tweede post over het boek De Hot Daddy List van Madelein Kerseboom . Ik had deze eigenlijk gepland voor volgende week vrijdag maar er ging even wat mis en dat is eigenlijk best wel een grappig verhaal . Vorige week zat ik vol ongeduld te wachten op het boek van Madelein voor mijn brievenbus want in mijn post.nl app zag ik dat het boek die dag zo arriveren . Dus toen het brievenbus pakketje als gemeld in de bus lag rende ik er naar toe om het open te maken . Alleen zat er in het pakketje geen Hot Daddy List die was nergens te vinden nee er zat namelijk een heel leuk kinderboek in  namelijk Deesje ! Maar ja dat verwacht je natuurlijk niet als je de Hot Daddy List verwacht . Gelukkig kwam donderdag het juiste boek alsnog in mijn brievenbus terecht . Alleen ging ik toen even een paar dagen naar me schoonmoeder toe en kon ik deze post dus niet meer schrijven .

20190703_193228.jpg

Zoals jullie weten probeer ik in de tweede post altijd mijn verwachtingen voor het boek te beschrijven en wat ik vind van de cover ! Laten we vandaag eens met het laatste beginnen . Wat ik super mooi vind aan de cover van de Hot Daddy List zijn de mooie knalrose letters en het lettertype dat is gebruikt voor de title . Daarnaast vind ik de foto die is gebruikt voor de cover een heel romantisch gevoel uitbeelden .

Voor de Hot Daddy List heb ik eigenlijk niet echt vooraf een verwachting ik heb express niet heel veel recensies gelezen van te voren zodat ik er met een openmind in ga . Het boek gaat over Alice die met veel plezier op een buitenschoolse opvang werkt . Ze heeft een lieve vriend Daan en met hem is ze opzoek naar een nieuw huis . Alice waant zich dan ook in een perfecte wereld maar een onverwachte gebeurtenis zet haar leven totaal op zijn kop . Ik verwacht dan ook een heerlijke feelgood roman met lekker veel romantiek . Maar waarin ook zwaardere onderwerpen aan bot komen . Of deze verwachting uitkomt dat lees je natuurlijk in het volgende blog want daarin vertel ik jullie alles over wat ik van het boek vond .

Liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Daniëlle
4 jaren geleden

Klinkt als een heel leuk boek, die goed bij mij past.

Maaike
4 jaren geleden

Benieuwd of je verwachting uitkomt en wat leuk dat je zo enthousiast kunt worden van een boek 😉

trackback

[…] Bookstamel, Vandaag is helaas alweer de laatste week van de blogs van eigen bodem in het teken van Madelein Kerseboom ! Het voelt altijd zo dubbel aan de ene kant ben ik super blij dat ik weer 4 mooie weken heb kunnen […]

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x