Van eigen bodem met Bes Ceyssens

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Zoals jullie vast al wel hebben gezien op mijn blog, ben ik een groot fan van de boeken van Clavis Young Adult. Ze hebben natuurlijk prachtige hardcover uitvoeringen van hun boeken. En ook de covers vind ik altijd prachtig. Maar bovenal hebben ze gewoon heel veel geweldige Nederlandstalige schrijvers bij hun in het assortiment. Denk aan Chinouk Thijssen, Christine Charliers, Kaat de Kock, en Bes Ceyssens. Over laatstgenoemde gaan we het vandaag hebben. Want Bes Ceyssens is deze maand auteur van eigen bodem
op bookstamel.

Foto.jpg

Wil je Bes Ceyssens nog beter leren kennen lees dan hier mijn interview met haar, hier mijn recensie van De laatste dans die je hier kan kopen. En hier mijn blog over de boeken van Bes Ceyssens.

Bes Ceyssens is een van de jongere auteurs, want ze is pas 21! Met de Laatste Dans brengt ze haar eerste boek uit bij Clavis Young Adult. Bes is studente orthopedagogie en komt uit Houthalen. Bes schrijft al vanaf jonge leeftijd en wilde altijd al een verhaal schrijven over dansen. Het verhaal van De laatste dans was het eerste verhaal over dansen waar Bes zich goed bij voelde. Dat gevoel kreeg ze eigenlijk vooral doordat ze het eerst op een schrijvers platform had gezet en daar goede reacties kreeg. Toen heeft ze de
moed verzamelt en het manuscript naar uitgevers gestuurd. En daar kwam dus een positief antwoord op van Clavis.

Momenteel woont Bes in Noorwegen. Waar ze op het Erasmus zit. Over drie weken is haar Erasmus afgelopen en hoopt ze met haar vriend Gijs te gaan samenwonen. De plannen zijn er maar ze moeten wel realiseerbaar zijn. Op de facebook van Bes zie ik regelmatig een prachtige hond voorbij komen. Ze heet Mira en is van Gijs maar Bes is helemaal verliefd op d’r want het is een schatje. Naast schrijven en studeren gaat Bes graag zwemmen. In het Zwembad krijgt ze namelijk de beste ideeën . Verder doet ze graag leuke dingen met vrienden en is een avondje netflix ook niet uitgesloten.

Volgende week gaan we het hebben over het debuut van Bes!

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Felice Veenman schreef:

  ik was even in verwarring: waarom hebben ze “natuurlijk” prachtige hardcover uitvoeringen ? op zich is een mooie uitvoering natuurlijk leuk, maar ik lees een boek toch om de inhoud…

  • Bookstamel schreef:

   Voor mij is het verhaal ook het belangrijkste 🙂 maar daarnaast vind ik de cover ook heel erg belangrijk want die maakt vaak toch dat iemand het boek koopt. En daarnaast is een mooie cover ook fijn om naar te kijken in de boekenkast. En een Hardcover blijft toch vaak langer mooi dan een paperback. Met natuurlijk bedoelde ik dat Clavis als een van de weinige uitgevers alleen maar hardcovers uitgeeft.

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Wauw, wat leuk zeg op je 21ste al een echt boek op je naam hebben staan. Goed gedaan!

 3. Linne schreef:

  Mooi geschreven weer! En wat knap, op je 21e al een boek geschreven hebben…

 4. Beauty By Bibi schreef:

  Wat goed en ondernemend zeg!

 5. Sjoukje schreef:

  Wat leuk zeg, op die leeftijd al een boek uit te hebben gebracht. Ik ben wel benieuwd naar de inhoud.

 6. Jessie | Business Blog School schreef:

  Benieuwd naar het verhaal. Grappig, ik háát hardcovers omdat je ze nooit helemaal open kan leggen 🙂

 7. Skincarebynaomi schreef:

  Eerlijk gezegd maakt me de buitenkant helemaal niks uit. Als de inhoud goed is ben ik verkocht.

 8. Frederique schreef:

  Ik lees vrijwel geen NL schrijvers eigenlijk. Wat goed dat ze zo jong al boeken schrijft!

 9. Maaike schreef:

  Wat goed een boek op je 21ste! Ik vind hard covers juist niet fijn omdat het minder prettig vasthoudt 😉

 10. Dhini schreef:

  Wat goed van je. Nog jong en al een eigen boek. Top

 11. Mandy schreef:

  Wat is ze nog jong, wat gaaf! Ik denk dat ze heel leuk schrijft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge