Even voorstellen Bes Ceyssens

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Zoals jullie vast al wel hebben gezien op mijn blog, ben ik een groot fan van de boeken van Clavis Young Adult. Ze hebben natuurlijk prachtige hardcover uitvoeringen van hun boeken. En ook de covers vind ik altijd prachtig. Maar bovenal hebben ze gewoon heel veel geweldige Nederlandstalige schrijvers bij hun in het assortiment. Denk aan Chinouk Thijssen, Christine Charliers, Kaat de Kock, en Bes Ceyssens. Over laatstgenoemde gaan we het vandaag hebben. Want Bes Ceyssens is deze maand auteur van eigen bodem op bookstamel.

Wil je Bes Ceyssens nog beter leren kennen lees dan hier mijn interview met haar, hier mijn recensie van De laatste dans die je hier kan kopen. En hier mijn blog over de boeken van Bes Ceyssens.

Even voorstellen Bes Ceyssen.

Bes Ceyssens is een van de jongere auteurs, want ze is pas 21! Met de Laatste Dans brengt ze haar eerste boek uit bij Clavis Young Adult. Bes is studente orthopedagogie en komt uit Houthalen. Bes schrijft al vanaf jonge leeftijd en wilde altijd al een verhaal schrijven over dansen. Het verhaal van De laatste dans was het eerste verhaal over dansen waar Bes zich goed bij voelde. Dat gevoel kreeg ze eigenlijk vooral doordat ze het eerst op een schrijvers platform had gezet en daar goede reacties kreeg. Toen heeft ze de
moed verzamelt en het manuscript naar uitgevers gestuurd. En daar kwam dus een positief antwoord op van Clavis.

Momenteel woont Bes in Noorwegen. Waar ze op het Erasmus zit. Over drie weken is haar Erasmus afgelopen en hoopt ze met haar vriend Gijs te gaan samenwonen. De plannen zijn er maar ze moeten wel realiseerbaar zijn. Op de facebook van Bes zie ik regelmatig een prachtige hond voorbij komen. Ze heet Mira en is van Gijs maar Bes is helemaal verliefd op d’r want het is een schatje. Naast schrijven en studeren gaat Bes graag zwemmen. In het Zwembad krijgt ze namelijk de beste ideeën . Verder doet ze graag leuke dingen met vrienden en is een avondje netflix ook niet uitgesloten.

Volgende week gaan we het hebben over het debuut van Bes!

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Felice Veenman
Felice Veenman
4 jaren geleden

ik was even in verwarring: waarom hebben ze “natuurlijk” prachtige hardcover uitvoeringen ? op zich is een mooie uitvoering natuurlijk leuk, maar ik lees een boek toch om de inhoud…

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Felice Veenman

Voor mij is het verhaal ook het belangrijkste 🙂 maar daarnaast vind ik de cover ook heel erg belangrijk want die maakt vaak toch dat iemand het boek koopt. En daarnaast is een mooie cover ook fijn om naar te kijken in de boekenkast. En een Hardcover blijft toch vaak langer mooi dan een paperback. Met natuurlijk bedoelde ik dat Clavis als een van de weinige uitgevers alleen maar hardcovers uitgeeft.

Nicole Orriëns
4 jaren geleden

Wauw, wat leuk zeg op je 21ste al een echt boek op je naam hebben staan. Goed gedaan!

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Nicole Orriëns

Ik vind dat ook zo stoer he! Op me 21ste wist ik echt nog niet wat ik wilde doen of bereiken in me leven.

Linne
4 jaren geleden

Mooi geschreven weer! En wat knap, op je 21e al een boek geschreven hebben…

Sjoukje
Sjoukje
4 jaren geleden

Wat leuk zeg, op die leeftijd al een boek uit te hebben gebracht. Ik ben wel benieuwd naar de inhoud.

Jessie | Business Blog School
Jessie | Business Blog School
4 jaren geleden

Benieuwd naar het verhaal. Grappig, ik háát hardcovers omdat je ze nooit helemaal open kan leggen 🙂

Bookstamel
4 jaren geleden

Ja daar zijn ook wel eens hele discussies over! Ik denk dat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft en dat is maar goed ook anders hadden we een saaie wereld

Beauty By Bibi
4 jaren geleden

Wat goed en ondernemend zeg!

Skincarebynaomi
4 jaren geleden

Eerlijk gezegd maakt me de buitenkant helemaal niks uit. Als de inhoud goed is ben ik verkocht.

Frederique
Frederique
4 jaren geleden

Ik lees vrijwel geen NL schrijvers eigenlijk. Wat goed dat ze zo jong al boeken schrijft!

Maaike
4 jaren geleden

Wat goed een boek op je 21ste! Ik vind hard covers juist niet fijn omdat het minder prettig vasthoudt 😉

Dhini
4 jaren geleden

Wat goed van je. Nog jong en al een eigen boek. Top

Mandy
4 jaren geleden

Wat is ze nog jong, wat gaaf! Ik denk dat ze heel leuk schrijft

14
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x