Recensie: Het omgekeerde van altijd van Justin A. Reynolds

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Ik mocht het boek Het omgekeerde van altijd lezen. Dit boek is geschreven door Justin A. Reynolds. Wat ik van dit boek vindt dat lezen jullie in mijn recensie van dit boek. Heb jij al eens een boek van deze auteur gelezen?

Recensie Het omgekeerde van altijd.

Auteur: Justin A. Reynolds Titel: Het omgekeerde van altijd Uitgever: Harper Collins Aantal sterren: 4

Hier gaat het omgekeerde van altijd over.

Bij Jack King lukt alles altijd bíjna. Bijna vroeg hij dat leuke meisje mee uit (maar zijn beste vriend was hem voor), bijna was hij de beste van de klas, bijna kwam hij in het footballteam…

Als hij op een feestje de mooie, grappige Kate ontmoet, denkt hij dat de vloek van ‘bijna’ eindelijk is verbroken. Maar helaas… Kate gaat dood aan een ernstige ziekte.

Dit zou het einde moeten zijn van hun verhaal, maar dat is het niet! Op het moment van Kates overlijden krijgt Jack een tweede kans. Zijn leven wordt gereset, en het volgende moment is hij zes maanden terug in de tijd en weer op het feest, waar Kate er gezond en stralend bij zit. Is hij gek aan het worden of is hij echt aan het reizen door de tijd? Jack is bereid overal in te geloven als hij Kate maar kan redden. Al snel zal echter blijken dat zijn keuzes niet zonder gevolgen zijn…

Dit is wat ik van het boek vindt.

Laat ik beginnen met de cover want die vind ik echt helemaal te gek! Want je ziet Jack en Kate op verschillende momenten op de trap zitten.  En de mooie gele achtergrond knalt er enorm uit. Het boek begint gelijk met een big bang want op de aller eerste blz wordt al een stuk weggegeven van wat je kunt gaan verwachten in het verhaal. Na deze eerste kennismaking springen we terug in de tijd naar de eerste kennismaking tussen Jack en Kate tot het moment dat Kate overlijdt. En jack 4 maanden eerder wakker wordt. Op dat moment is het voor Jack duidelijk dat hij er alles aan moet doen om Kate te redden. En dat blijkt niet altijd makkelijk te zijn zijn eerste poging mislukt dan ook en er volgen er meer. Ik vind het knap dat de auteur van het boek de waanhoop die Jack voelt om Kate te redden heel goed heeft neergezet. Daarnaast bezit het boek een vleugje humor en goede dialogen. Het is een boek over vriendschap en over loslaten en bovenal een heel mooi en bijzonder liefdesverhaal. Het boek krijgt daarom dan ook van mij 4 sterren.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] lezen en het boek bestellen als je dat wilt het boek kost 17.99. Morgen kunnen jullie hier mijn recensie van het boek vinden . Maar vandaag mag ik het dus alvast eerst gezellig met jullie over het boek […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x