Over de boeken van Michiel Geurtse

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Jeetje wat heb ik me verkeken op het overzetten van de blogs na me nieuwe host. Ik ben al dagen bezig maar ik vind het zelf wel echt super mooi worden. Want alles is nu veel meer in een stijl en ziet er gewoon super tof uit! Daarom kost het natuurlijk ook wel wat meer tijd om dat ik een aantal post opnieuw geschreven of gemaakt heb. Maar het is dus ook super leuk om te doen. Daarnaast gaat het dagelijkse leven ook gewoon door. Lekker lezen nieuwe blogs schrijven en deze week is het in huis klusweek. We gaan proberen wat dingen op te knappen ook al kan ik nog niet zoveel met me hand. Langzaam aan word ons huis steeds meer ons paleis en dat is super leuk om te zien. Maar goed tijd om het te gaan hebben over de boeken van Michiel Geurtse

Over de boeken van Michiel Geurtse

Laten we beginnen met het eerste boek Piet kreel is nog wel. ‘ is een roman over het lief en leed van een man op hoge leeftijd, die het liefst zou willen dat alles weer zoals vroeger was. Helaas voor hem wordt hij meer het heden ingetrokken dan hem lief is. Net nu hij denkt dat hij rustig en onbekommerd in zijn woonkamer naar klassieke muziek kan luisteren, komt hij in allerlei verwikkelingen terecht. Hij vraagt nergens om, maar krijgt ze gratis en voor niets. Piet neemt dat zijn jonge buurvrouw Tess kwalijk – zij sleurt hem té snel de moderne wereld in. Alsof hij al niet genoeg aan zijn hoofd heeft om met zijn vlinders van het verleden en het heden af te rekenen.
Het verhaal neemt je met de nodige humor en daarbij een vleugje drama mee in het leven van Piet Kreel. Van het WK in 1974 tot een modern rockconcert in het heden aan toe. Waar menig oudere zou grijpen naar een paracetamol klemt Piet zich vast aan zijn platenspeler. Lang leve Bach en lavendel! Dit is het debuut boek van Michiel Geurtse.

Tom kreel is nog steeds op zwart. Is het tweede boek van Michiel Geurtse Tom Kreel is een veertiger die zojuist een scheiding achter de rug heeft. Waar hij denkt alle ellende wel verwerkt te hebben, is zijn nieuwe vriendin Tess anders van mening. Met vallen en opstaan baant Tom zich een weg door het leven dat vooral lijkt te bestaan uit het opvoeden van twee pubers en het proberen zijn broertje voor misstappen te behoeden. Net wanneer de berg van stress en oud zeer niet hoger kan worden, gebeurt er iets vreselijks. Gesteund door zijn vriendin Tess en opa Piet Kreel probeert de stukgeslagen Tom zichzelf weer in elkaar te zetten!

Het boek van Tom Kreel ga ik lezen voor mijn recensie. Ik ben echt heel erg benieuwd naar het boek. Ik verwacht een traan en een lach gewoon een heerlijk boek om te lezen.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Melissa
4 jaren geleden

Moet je nog veeel overzetten? Ik heb het ook een keer moeten doen was zoveel extra werk.

Bookstamel
4 jaren geleden
Antwoord aan  Melissa

Nog zo’n 80 blogs ik probeer er elke dag een paar te doen.

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x