Mijn leven: Bijna 1 jaar bookstamel!

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Over 3 weken bestaat bookstamel alweer een jaar! En dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren met een aantal giveaway’s en leuke blogs! Maar eerst is het deze week tijd voor een terugblik naar een jaar geleden en de dingen die ik ondertussen heb bereikt. Want een jaar geleden zat ik al een behoorlijk lange poos thuis doordat ik lichamelijk een aantal beperkingen heb en ook nog eens geestelijk niet helemaal lekker in me vel. Thuis zitten gaat op een gegeven moment vervelen en ik voelde me nutteloos. Toen besloot ik om van mijn passie voor lezen een blog te gaan maken ondanks mijn Dyslexie en hopelijk een voorbeeld voor velen te zijn.

Nu een jaar later kan ik zeggen dat het eigenlijk boven verwachting goed gaat met mijn blog.

  • Ik heb echt ontzettend veel leuke schrijvers leren kennen. Degene die ik benaderd heb om mee te werken aan de blogs van eigen bodem waren allemaal even aardig en super fijn om mee te werken. Schrijvers die allemaal uniek zien en waaraan ik super leuke herinneringen heb.
  • Ik heb leuke bloggers en boeken vrienden leren kennen. Mensen die net als ik een passie voor boeken hebben. Mensen waarmee ik uren over leuke boeken en auteurs kan praten. Maar ook mensen van andere blogs die ik heb leren kennen door te netwerken.
  • Ik ben een boekenclub gestart bij mij thuis! he wie had dat ooit gedacht.
  • Ik heb samenwerkingen mogen aangaan met de leukste uitgeverijen die ik allen ontzettend dankbaar ben voor hun vertrouwen in mij.

Maar boven al ben ik natuurlijk trots op het feit dat mijn blog van onbekend blog naar redelijk bekent en goed lopend blog is gegroeid. Dat mensen ondanks mijn Dyslexie de tijd en moeite nemen om mijn blog te lezen en een reactie achter te laten.  Trots op het feit dat ik aandacht besteed aan het Nederlandstalige boek en er steeds meer bloggers zijn die dit ook gaan doen. Trots op het feit dat ik dankzij mijn blog me eigen weer een klein beetje waardevoller voel. Trots op het feit dat ik eindelijk naar jaren eens kan zeggen dat ik ergens trots op ben.

Ik kan dus wel zeggen dat mijn blog mij super veel heeft gebracht. Mijn hoop voor de toekomst is dan ook dat mijn blog blijft groeien. Dat ik mijn liefde voor boeken mag blijven delen. En dat jullie als lezer mijn blog met veel liefde blijven lezen.

Mijn grootste dankbaarheid is dan ook voor jullie de lezers van bookstamel. Want zonder jullie had ik niet kunnen bereiken wat ik nu heb gedaan. Daarom kunnen jullie in juni dus heel veel leuke feestelijke blogs gaan lezen. Dus wil je nou niks missen van deze feestmaand laat dan even je email achter in de zijbalk van me blog zodat je geen nieuwe blogs mist (De komende 2 weken kunnen dit nog 3-4 mailtjes per dag zijn omdat ik nog bezig ben de oude blogs over te zetten naar deze)

Ik wens jullie een fijne dag.

Liefs, Melanie

 

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Manon
3 jaren geleden

Gefeliciteerd alvast met dit jubileum!

Wanda
3 jaren geleden

Wat ontzettend leuk joh dat je al zoveel hebt bereid en zelfs je eigen boekenclub hebt! Ik lees op zich redelijk veel, maar ben zelf niet zo van het schrijven van recensies, dat vond ik vroeger op school al lastig…

Daphne - verdraaidmooi
3 jaren geleden

Heel leuk dat je gewoon gedaan hebt wat je leuk vindt! Daar bereik je het meeste mee!

Janet
3 jaren geleden

Wat fijn dat je zoveel uit je blog haalt en hebt gehaald en dat het nu goed met je gaat. Succes in het tweede jaar!! Hopelijk wordt ‘ie net zo succesvol als de eerste.

Cynthia
3 jaren geleden

Wat goed dat het zo lekker gaat en wat leuk dat je zoveel nieuwe mensen ontdekt en fijn samen kan werken. Ik wens je heeeel veel succes en inspiratie toe voor je mooie blog!

MC Kleuver
3 jaren geleden

Ik wil wel horen bij jouw bloggersvrienden, haha! Heel benieuwd ben ik naar boekenclub bij jou thuis.

9
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x