Daar gaat de bruid van Kaat De Kock

Hallo lieve lezers van bookstamel, Dankzij uitgever Horizon kreeg ik de kans om Daar gaat de bruid van Kaat de Kock te lezen. Ze hadden een oproepje op facebook geplaatst dat ze mensen zochten die deze heerlijke feelgood roman van Kaat de Kock mochten lezen inruil voor een recensie! Nu ik de laatste tijd vooral thrillers, ya en fantasy had gelezen was ik wel weer eens toe aan een heerlijke roman dus gaf ik me op! En wonder boven wonder werd ik uitgekozen om dit boek te gaan lezen en dat vond ik natuurlijk super tof! Dus kroop ik lekker onder me dekbedje met het boek in me handen en begon te lezen. Hieronder kun je lezen wat ik van het boek vind.

Daar gaat de bruid van Kaat de Kock kopen dat kun je hier doen. Of lees mijn interview met Kaat de Kock

Recensie Daar gaat de bruid van Kaat de Kock

Titel: Daar gaat de bruid  Auteur: Kaat de Kock   Uitgever: Horizon  Aantal pagina’s: 256 Aantal sterren: 5/5

Hier gaat Daar gaat de bruid over.

Als Eef op haar vrijgezellenweekend met een andere man kust, beseft ze dat ze misschien niet klaar is om te trouwen met haar jeugdliefde Robbe. Moet ze niet eerst ontdekken wat het leven nog meer te bieden heeft voor ze zich voor de rest van haar leven aan een man bindt? Eef gaat op zoek naar antwoorden, een avontuur dat tot verbijsterende én hilarische ontdekkingen leidt.

Wat ik van het boek vind :

Kaat de kock heeft me met daar gaat de bruid enorm verrast . Vaak denk ik bij een feelgood roman dit gaat precies zoals ik het in gedachten had en dat doet niks af aan dat het toch echt een van mijn favoriete genre’s is en ik het heel erg graag lees . Maar helemaal speciaal vind ik het dan als ik verrast word door een feelgood roman zoals in het verhaal van Kaat . We mogen in het boek kennis met hoofdpersonage Eef die met haar drie beste vriendinnen op een festival is voor haar vrijgezellen weekend . Kaat heeft Eef ontzettend goed neergezet het is echt een personage waarmee je enorm mee kunt leven .

Want wie heeft er nou nog nooit getwijfeld of haar partner de juiste is . Maar naast de zoektocht van Eef over wat ze nu wel of niet wil in een relatie/huwelijk en wie ze is als ze alleen is maken ook haar vriendinnen van alles mee . Vooral het personage van Dorien en Jenthe vind ik een goede toevoeging aan het verhaal . En dan de wedding planner wat een heerlijke gast is dat . Verhaal is ook ontzettend goed opgebouwd we beginnen dus bij het vrijgezellen feest waarna we een paar weken terug springen in de tijd . En uiteindelijk belanden we in het heden .

Het taalgebruik in het boek zorgt er voor dat het lekker vlot weg leest en ik heb genoten van de typische Belgische woorden die er af en toe in voor komen . Ik vind het namelijk leuk dat je in het boek terug kan zien dat de auteur van Belgische komaf is . Ik had het boek ook binnen een dag uit dus dat zegt denk ik voldoende .

Jullie snappen het al dit boek gaat dan ook een dikke tien of te wel 5 sterren van mij krijgen .

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Danielle
5 jaren geleden

Oehh ik ben heel nieuwsgierig naar dit boek!

Ruby
Ruby
5 jaren geleden

Wauw dat klinkt als een welverdiende 5 sterren! Gelijk even checken 😉

Henk
5 jaren geleden

Goed teken dat je het boek in een keer uit wilde lezen, dat zegt al voldoende! Wat zijn eigenlijk ya boeken? Nog nooit van gehoord!

Bookstamel
5 jaren geleden
Antwoord aan  Henk

Ya is een afkorting voor Young Adult dus boeken voor jong volwassenen echter worden de boeken ook steeds vaker door vrouwen van mijn leeftijd gelezen! Gelukkig maar

hippiemeisje
5 jaren geleden

Fijn dat het boek je zo kon bekoren….
Leuk dat je het Vlaams ook kan appreciëren! 😉

Bookstamel
5 jaren geleden
Antwoord aan  hippiemeisje

ja ik hou van vlaams

Sherry
5 jaren geleden

Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar dit boek. Ik zal hem op de leeslijst plaatsen maar moet wel even wachten heb hier een enorme kamer vol met boeken die ik ik nog moet lezen.

Bookstamel
5 jaren geleden
Antwoord aan  Sherry

hahaha herkenbaar ik heb ook echt teveel boeken in me kast staan

Sandy Stokkel
5 jaren geleden

Het klinkt als een leuk boek om gewoon lekker tussendoor te kunnen lezen. Ik ben wel nieuwsgierig geworden!

Bookstamel
5 jaren geleden
Antwoord aan  Sandy Stokkel

Het is idd een heerlijk boek om lekker tussendoor te lezen.

Beauty By Bibi
5 jaren geleden

Leuk! Ben nieuwsgierig geworden! Ik hou van thrillers en romans.

Cynthia
5 jaren geleden

Ik houd wel van een lekkere roman tijdens de vakantie! Deze onthoud ik!

Bookstamel
5 jaren geleden
Antwoord aan  Cynthia

Oooh dan is dit echt een aanrader voor je vakantie!

trackback

[…] kennen neem dan eens een kijkje op haar website 🙂 Of lees het blog waarin ik mijn recensie van Daar gaat de bruid met jullie […]

trackback

[…] is echt een heerlijk feelgood boek. Ik heb er al eens een recensie van geschreven en die kun je hier lezen. Ik kan je wel alvast verklappen dat ik hem echt heerlijk […]

trackback

[…] en ik ben reuze benieuwd of ik deze feelgood ook weer zo leuk ga vinden. Eerder las ik namelijk al Daar gaat de bruid van Kaat de Kock en dat was echt een heerlijk boek om te lezen. Naast feelgood boeken schrijft Kaat […]

16
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x